SUBOTA ! Dan za svetkovanje obavezan za Hrišćane ?

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
u pravoj katoličkoj crkvi nema sigurno tog *vašeg slavlja*
to je ritual papstva ili rimske crkve, koja se lukavo skriva iza naziva rimokatlička, jer je kao takva i upisana u registar
možete vi svi pjevati koliko god hočete, kad znamo kome pjevate i šta slavite

Mozes li to dokazati???

Pozdrav od Gere.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
odeš u sudski registar i provjeriš da li je registrirana rimokatolička crkva ili nije
a ja buduči sam kršćanin, katolik bio sam i sa drugim kršćanima vjernicima u subotnji dan
i nikada nismo pjevali takve pjesme, na taj način slavili Boga
nama je svaka subota važna a ne samo jedna

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
odeš u sudski registar i provjeriš da li je registrirana rimokatolička crkva ili nije
a ja buduči sam kršćanin, katolik bio sam i sa drugim kršćanima vjernicima u subotnji dan
i nikada nismo pjevali takve pjesme, na taj način slavili Boga
nama je svaka subota važna a ne samo jedna

Sta ja imam tamo da idem!daj mi ovde argumente,jer sigurno Izabeleta nije to sama napisala.

Pozdrav od Gere.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
vjeruj malo previše tražiš
ali možda kad zatopli, kad se okupimo ako vjernici budu pjevali a netko snimi kamerom
može se napraviti video
ali mi nemamo nikakve svoje pjesme
kršćani pjevaju psalme Bogu, Isusu u čast

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
vjeruj malo previše tražiš
ali možda kad zatopli, kad se okupimo ako vjernici budu pjevali a netko snimi kamerom
može se napraviti video
ali mi nemamo nikakve svoje pjesme
kršćani pjevaju psalme Bogu, Isusu u čast

Pogledaj moje postove i od mene traze ali ja dam dokaze!a ako ne onda cutim.

Traziti dokaze kad neko napada tudju crkvu nije tesko! ako taj ima dokaze ako ih nema netreba da da pise svasta po forumu.

Kako ja da verujem u to sto ti pises kad nisi u stanju da argumentujes?

Pozdrav od Gere.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
vjeruj ovo što ti sada pišem, ako hočeš ok ako nečeš opet ok
nije me Bog poslao da ljudima dajem,prilažem argumente o pjevanju u dan subotnji
nego da im posvjedočim kako da život spase
jer slavljenje, pjevanje pjesama u dan šabatni nije nikada nikoga spasilo pa ni neče
valjda si sad ukapirao šta ti pričam
vremena je svakim danom sve manje
a sotona je svakim danom sve lukaviji, okrutniji i sve više napada kako da uništi, zavede čovjeka
nadam se da nečeš biti u onoj grupi ljudi koja je tražila nekakve znakove, nije ih dobila i zbog toga propustila priliku da se spase
život je predragocjen

Član
Učlanjen(a)
11.05.2011
Poruka
1.251
Jako je teško vratiti se na temu, jer Adventizam ako se brani Biblijom, ne može opstati ni 6 postova !
Odmah se urušava.
Pa šta mislite zašto na svim forumima kada je u pitanju Adventizam vrlo brzo počne ovako
?
Odgovor je vrlo prost - To im je jedina šansa da opstane.
Analizirajte sve teme gde se govori o Adventističkoj nauci i videćete da oni vrlo brzo sa Biblije prelaze na pojedice koji iznose istinu o Adventističkom nauku.

Ako sam u krivu, zašto me ne demantuju, nego i dalje nastavljaju odbranu Adventizma BEZ BIBLIJSKIH STIHOVA ?

A kojom bi ti Biblijom zeleo da dokazes da su adventisti na pogresnom putu?
Onom u koju si izjavio da u nju ne verujes.

Nemamo mi ni malo problema da odbranijmo istinu Biblijom, ali ti i toja neka braca iznosite neistine pa zelite o njima da diskutuujemo umesto istine.

Naveo sam desetine verovanja Adventisticke crkve pa gde su vam primedbe?
Vi i ne zelite da diskutujete o istini, nego bi da lamatate o svojim laznim predpostavakama o adventistima.

Natrag