SUBOTA ! Dan za svetkovanje obavezan za Hrišćane ?

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Господо, наводно хришћани, ми имамо НОВИ ЗАВЕТ, може ли то ум да бар проба да прихвати или је безнадежно? Доказало се да је за многе безнадежно, али опет је свако чудо могуће.

То што ви не разумете шта се десило доласком Христа и како улазимо у покој и почивање доказује да имате исти проблем као фарисеји који се саблажњаваше што Христ "квари" суботу. И они су као папагаји понављали Декалог и остале ставке Мојсијевог закона. Видели смо да су се апостоли одвајали од њих и називали неке: јерсима фарисејским који беху веровали. Ништа се није променило, нису вашу секту узалуд кабалисти суботари оснивали.

neče moči
vatikan je prijesto zvijeri, nikakvo središte ni kršćana ni katolika
da pravih katolika ima toliko, Isus bi odavno došao, jer bi ti ljudi obavijestili cijeli svijet o istini pa b ina temelju toga i svi ljudi odlučili kome če služiti
istini ili laži
nemoj ti lažno gurati taj vatikan kao središte

Па сте се ви нашли да раширите инфекцију јереси фарисејске широм света? Ми као нисмо знали да постоји Библија док ви нисте дошли као секта на ове просторе са свим осталим углавном америчким сектама. Искористили сте своју прилику почетком деведесетих када су секте биле у експанзији.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
adriane
sekta su svi oni koji su napustili put Isusa Krista i krenuli nekim svojim putem prema Bogu

ja sam kršćanin odgovralo to tebi ili ne

nemoj mene u nekakve sekte

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Mislim da ova tema moze da se polako privede kraju. Upravo je jedan clan foruma koji je neka vrsta pravoslavne veroispovesti konacno shvatio i prizano da subota moze da se svetkuje.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2011
Poruka
1.562

Mislim da ova tema moze da se polako privede kraju. Upravo je jedan clan foruma koji je neka vrsta pravoslavne veroispovesti konacno shvatio i prizano da subota moze da se svetkuje.
Promašio si temu !
A to se u modernom rečniku zove SPAM !
TEMA je:

Tako da prijavi se negde za moderatora ili administratora pa tamo ZATVARAJ teme, ili privodi KRAJU do mile volje.

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Promašio si temu !
A to se u modernom rečniku zove SPAM !
TEMA je:

Tako da prijavi se negde za moderatora ili administratora pa tamo ZATVARAJ teme, ili privodi KRAJU do mile volje.

Nemoj meni da prebacujes sto je clan tvoje partije zakljucio da subota moze da se svetkuje.

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
brate mi nikad nismo govorili da nemoze ili da nesmeju da svetkuju subotu! Vec da je nemontiraju ostalim hriscanima.

u stvari da nestavljaju jaram koji je sam hrist poneo na krst.

Ko im brani da je svetkuju,mi samo govorio,citiramo biblijski kome,kad,i zasto,zbog cega je data subota!

Pozdrav od gere.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2011
Poruka
1.562
Nemoj meni da prebacujes sto je clan tvoje partije zakljucio da subota moze da se svetkuje.
Hvala.
Samo si mi potvrdio da tebe istina, pravda i spasenjene ne zanimaju, već samo broj ispod tvog profila gde piše ,,Postova:''.
Jer vidim da sam ti džaba rekao vrlo jasnu istinu (OBAVEZNA/MOŽE) u vezi tvog prethodnog posta i da si promašio temu...

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Hvala.
Samo si mi potvrdio da tebe istina, pravda i spasenjene ne zanimaju, već samo broj ispod tvog profila gde piše ,,Postova:''.
Jer vidim da sam ti džaba rekao vrlo jasnu istinu (OBAVEZNA/MOŽE) u vezi tvog prethodnog posta i da si promašio temu...

Ne razumem, jel ima nekih beneficija kada imas veliki broj postova?

brate mi nikad nismo govorili da nemoze ili da nesmeju da svetkuju subotu! Vec da je nemontiraju ostalim hriscanima.

u stvari da nestavljaju jaram koji je sam hrist poneo na krst.

Ko im brani da je svetkuju,mi samo govorio,citiramo biblijski kome,kad,i zasto,zbog cega je data subota!

Pozdrav od gere.

Kakav jaram, samo cujem subotari, sektasi, hriscani ne moraju da slave ovo ili ono, pa hriscani ne moraju nista, stari zavet ne vazi za hriscane, a onda pa dobro subota i moze da se slavi ali eto nije preporucljivo, ne znamo tacno zasto, isus je umro zbog subote ... a onda meni prebacujete da ne razumem bibliju.

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
Ne razumem, jel ima nekih beneficija kada imas veliki broj postova?

Kakav jaram, samo cujem subotari, sektasi, hriscani ne moraju da slave ovo ili ono, pa hriscani ne moraju nista, stari zavet ne vazi za hriscane, a onda pa dobro subota i moze da se slavi ali eto nije preporucljivo, ne znamo tacno zasto, isus je umro zbog subote ... a onda meni prebacujete da ne razumem bibliju.

E pa citaj nase postove na temi adventisti od negde 50-60 strane pa nadalje! vrlo jasno smo postavili na desetine postova i argumenata o ovome sto ti pises,zelis da znas dali je subota data hriscanima ili Jevrejima.

Jer ja licno nemam nameru da sve to ponovo pisem,ako nisi lenj napred na posao pa prelistaj tu temu.

Pozdrav od Gere.

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
E pa citaj nase postove na temi adventisti od negde 50-60 strane pa nadalje! vrlo jasno smo postavili na desetine postova i argumenata o ovome sto ti pises,zelis da znas dali je subota data hriscanima ili Jevrejima.

Jer ja licno nemam nameru da sve to ponovo pisem,ako nisi lenj napred na posao pa prelistaj tu temu.

Pozdrav od Gere.

Izvini, trenutno sam zauzet, na drugoj temi ocekujem izvinjenje.

Natrag