Član
- Učlanjen(a)
- 25.12.2012
- Poruka
- 1.901
Muslimanima NIJE dana milost - jer nisu ni kršteni - da bi razumjeli tajne, bilo da se radi o utjelovljenju Sina Božjega ili tajni Presvetog Trojstvu. Zato se od njih niti ne očekuje. Imamo istog Boga, ali nam je sasvim različit pristup (i antropološki i teološki), o mentalitetu da ne govorim.
Druge kršćanske zajednice, da ne kažem sekte, sa svojim devijacijama su pale u grijeh idolopoklonstva, tj. sebe su stavili u prvi plan, a Krista potisnuli u stranu. Svojim ljudskim razmišljanjem i "proroštvima" zavode neuke u vjeri i zato predstavljaju opasnost. Pada mi na pamet jedan primjer koji sam nekad pročitala.
Naime, neki vođa jedne protestanske zajednice u SAD-u, koji je inače slovio za odličnog propovjednika pozvan je da riješi sukob u svojoj zajednici. On je računao na svoj autoritet i vještinu govora, ali nakon silnih rasprava zajednica je ostala nesložna. Nekolicina se pozivala na Bibliju i tada se "slavnom" propovjedniku u bijesu zalomile riječi: Čitav problem je što vi gledate na Bibliju, a ne na mene!
Eto, to je slika današnjih religioznih pokreta po kojima samozvane vođe naučavaju narod o Bogu.
milost je dana svim ljudima, dakle opet lažno svjdočiš, javno
i muslimani su ljudi i imaju podjednaka prava za čuti istinu o Bogu vrijednosti neprolaznosti Božjeg Zakona, i odlučiti kojim putem če dalje
neznam zašto govoriš protiv njih, nemaš razloga za to
zašto ne govoriš protiv propovjednika crkve koja sexualno zlostavlja, maloljetne djevojčice i dječake
zašto , jer nesmiješ
koliko stotina miliona dolara godišnje se isplačuje odštete od strane crkve čiji propovjednici kao žive, propovijedaju kršćanstvo
ako to nije sramota šta onda je :???:
Poslednja izmena: