A gde je kota? Nekako je dosadno bez njega. Ali najbolji je, kad je sam sebe pohvalio :rofl: videti pohvale gde je post od 3coma14shkota.Pa ja i ne trazim nista drugo nego utvrdjivanje ISTINE....nista vise...ni moje ni njihove ni necije trece...vec jedne jedine objektivne istine...a ne ove koja nam je nametnuta i gde smo mi nekakvi zlocinci pri cemu su nas em proterali sa teritorija gde smo ziveli ,emn oteli deo zemlje,em traze (a i ti medju njima) da "zaboravim" na zrtve sopstvenog naroda zarad nekakve "tolerancije i mira"...alal ti vera...to ne bi mogao ni pas sa maslom da proguta ali ti tu ne vidis nikakav problem da tako funkcionises...Sto se tice Protokola,da li me pitas da li verujem da su autenticni?Da,verujem....Ne treba ti puno pameti pa da vidis da se odvijaju pred nasim ocima...Ili kazes da je to netacno?
Da nastavim sa jeremijom:
A gde sam ja napisao da zločine treba da zaboravimo?
A što se tiče istine , eno na Bliskom istoku Jevreji i Arapi zadnjih ne znam ni ja koliko vekova svako za sebe traži istinu i to će se dešavati u narednih hiljadu godina i neka traže istinu to su i zaslužili kad nisu spremni da se dogovore.
Dobro kad verujete u protokole a jel verujete u veštice , karakondžule, babaroge?
Ovo u vezi protokola nemam više snage da komentarišem - laku noć svima.
Nekad me obuzme misao da se ovo neko šprda sa mnom a verovatno da sam u pravu.