Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sendi , kota nije uzimao lekove , kad redovno uzima lekove on je pristojan momak, osoba za primer.
Ziloti, samo da vas pitam nešto - ko vas plaća da propagirate proganjanje i mržnju ? Sutra kad s reči pređete na dela niko neće reći ludi jeremijajbg proteruje i pali, već opet ludi Srbi proteruju i pale.
I dosta te maloumne propagande o proterivanju nevernika.
jeremijajbg znam da si ti glavni inspirator i organizator, koristiš nedoraslog miloša i ovog kotu kome i ljudi i bog i lekovi treba da pomognu . I gde je ko napisao da jeretike treba proterivati i ubijati . To nisu pisali ni ovi tvoji mudri starci a znaš kako kažu " ko se mača lati od mača i strada" nemoj se igrati.
A ti to nisi direktno napisao da bi nekog ubio, ali podmuklo potstičeš takve stavove, mržnju pre svega . Katolike i Protestante (a mogu tek misliti šta misliš o muslimanima) nazivaš ljudima koje su demoni opseli. Citiraš tamo neke starce koji savetuju da Pravoslavci ne treba da se druže sa njima. A da ne pričam što se zahvaljuješ koti prema kome bog nije bio previše blagonaklon.vickast momak....ljudi jeremija raspiruje mrznju..:evil:.samo podseti me gde sam napisao da jeretike treba ubijati i proterivati i sve je u redu....ti...ti...transformersultragigamegakonspiratoru jedan....
Da mislimo na istoali necemo o tome remetimo temu!
Mislim da bi ti ovo Vuk mogao potvrditi!
A ti to nisi direktno napisao da bi nekog ubio, ali podmuklo potstičeš takve stavove, mržnju pre svega . Katolike i Protestante (a mogu tek misliti šta misliš o muslimanima) nazivaš ljudima koje su demoni opseli. Citiraš tamo neke starce koji savetuju da Pravoslavci ne treba da se druže sa njima. A da ne pričam što se zahvaljuješ koti prema kome bog nije bio previše blagonaklon.
Crni kota pa tebi ta vodica ništa ne pomaže, probaj sa elektrošokovima možda ti oni pomognu. Ja ću ti pomoći tek na kraju kada ti ništa od ovoga ne bude pomoglosmile3.
A sad bih se vratio pristojnijem razgovoru. Kako to da niste ziloti a ogorčeno branite njihove stavove ?
A ti to nisi direktno napisao da bi nekog ubio, ali podmuklo potstičeš takve stavove, mržnju pre svega . Katolike i Protestante (a mogu tek misliti šta misliš o muslimanima) nazivaš ljudima koje su demoni opseli. Citiraš tamo neke starce koji savetuju da Pravoslavci ne treba da se druže sa njima. A da ne pričam što se zahvaljuješ koti prema kome bog nije bio previše blagonaklon.
Crni kota pa tebi ta vodica ništa ne pomaže, probaj sa elektrošokovima možda ti oni pomognu. Ja ću ti pomoći tek na kraju kada ti ništa od ovoga ne bude pomoglosmile3.
A sad bih se vratio pristojnijem razgovoru. Kako to da niste ziloti a ogorčeno branite njihove stavove ?
"lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostake ali je teško naučiti onoga ko je nenaučen već postao učitelj drugima"
sv. Vladika nikolaj velimirović
"Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostake ali je teško naučiti onoga ko je nenaučen već postao učitelj drugima"
Sv. Vladika Nikolaj Velimirović