Sta se desava.....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Momci, smanjite tenzije! Uljudimo razgovor. Možemo o svemu, baš svemu, razgovarati na dostojanstven i miran način.

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
Sendi , kota nije uzimao lekove , kad redovno uzima lekove on je pristojan momak, osoba za primer.
Ziloti, samo da vas pitam nešto - ko vas plaća da propagirate proganjanje i mržnju ? Sutra kad s reči pređete na dela niko neće reći ludi jeremijajbg proteruje i pali, već opet ludi Srbi proteruju i pale.
I dosta te maloumne propagande o proterivanju nevernika.
jeremijajbg znam da si ti glavni inspirator i organizator, koristiš nedoraslog miloša i ovog kotu kome i ljudi i bog i lekovi treba da pomognu . I gde je ko napisao da jeretike treba proterivati i ubijati . To nisu pisali ni ovi tvoji mudri starci a znaš kako kažu " ko se mača lati od mača i strada" nemoj se igrati.

Slusaj nesto ja i nisam Zilot jer oni bi sa tobom pricali na fin nacin a ja licno bih te rastavio da te ni sa super ljepkom ne bi sastavili:).Ja bih tebe priveo pokajanju i na pravi put u roku od 5 min i sve bi lepo rekao ko te salje,za koga radis i tako da bi se to razjasnilo.Mislim da bi ti ovo Vuk mogao potvrditi!A sto se tice lekova vec sam ti rekao da je moj lek Sveta Vodica iz Ostroga a ti svoj sadis po saksiji,ali posto je nesto vreme stalno kisovito pa valjda ti ne raste kako treba pa ne mozes da zapalis.;)

Ali kao sto rece gospodin urednik Jurivaka vratimo se korektnom razgovorusmile3

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
vickast momak....ljudi jeremija raspiruje mrznju..:evil:.samo podseti me gde sam napisao da jeretike treba ubijati i proterivati i sve je u redu....ti...ti...transformersultragigamegakonspiratoru jedan....:tease:
A ti to nisi direktno napisao da bi nekog ubio, ali podmuklo potstičeš takve stavove, mržnju pre svega . Katolike i Protestante (a mogu tek misliti šta misliš o muslimanima) nazivaš ljudima koje su demoni opseli. Citiraš tamo neke starce koji savetuju da Pravoslavci ne treba da se druže sa njima. A da ne pričam što se zahvaljuješ koti prema kome bog nije bio previše blagonaklon.
Crni kota pa tebi ta vodica ništa ne pomaže, probaj sa elektrošokovima možda ti oni pomognu. Ja ću ti pomoći tek na kraju kada ti ništa od ovoga ne bude pomoglosmile3.
A sad bih se vratio pristojnijem razgovoru. Kako to da niste ziloti a ogorčeno branite njihove stavove ?

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
A ti to nisi direktno napisao da bi nekog ubio, ali podmuklo potstičeš takve stavove, mržnju pre svega . Katolike i Protestante (a mogu tek misliti šta misliš o muslimanima) nazivaš ljudima koje su demoni opseli. Citiraš tamo neke starce koji savetuju da Pravoslavci ne treba da se druže sa njima. A da ne pričam što se zahvaljuješ koti prema kome bog nije bio previše blagonaklon.
Crni kota pa tebi ta vodica ništa ne pomaže, probaj sa elektrošokovima možda ti oni pomognu. Ja ću ti pomoći tek na kraju kada ti ništa od ovoga ne bude pomoglosmile3.
A sad bih se vratio pristojnijem razgovoru. Kako to da niste ziloti a ogorčeno branite njihove stavove ?

Ja razumem sto vam ja smetam ali sto Jeremija kada je covek za primer, kako lepo pise i kulturan je maksimalno.To nisu bilo kakvi starci to su najveci Pravoslavni duhovnici poslednjih vremena!Nisam Zilot ali branim njihove stavove iz razloga sto su oni jedini ustali protiv jeretika i ekumenista.Po meni je trebalo celo monastvo da se digne u odbranu Pravoslavlja!Zar oni nisu Hristovi vojnici na zemlji?!Ali su i oni postali slabi i povijaju se kako vetar duva.Milane videces za kratko vreme da smo bili u pravu sve sto smo napisali samo mi je zao sto to sada ne vidis.Krivo mi je samo sto ce ti se oci otvoriti tek kada stigne kazna na Srbiju koja ide a to mozes da vidis u *Nebeskoj Liturgiji*svetog vladike Nikolaja Velimirovica.Probudi se bre Milane pa kako ne vidis sta se desava pa evo ti dokaza Jeremija ti ih je lepo napisao,sta ti treba vise covece.Hoces da ti licno papa dodje iz Rima i da ti kaze svoje namere pa ces onda verovati.Ne znam na koji nacin da ti otvorim oci i pogledas sta se desava oko tebe.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
08.02.2010
Poruka
196

podilazenje lazi i odricanje od Istine i jeste uzrok svih zala na ovom svetu....da je svako branio Istinu i Veru danas ne bi ni imali toliko lazi i jeresi..da je svako "Ariju lupio samarcinu" ko Sveti Nikola ne bi danas imali ovoliko jeretickih ucenja koja lukavo nazivaju religijama......a koga po tebi treba da citiram?tebe?oni ti kazu sta i kako da cinis da bi pravilno ispovedao Veru u Hrista i da bi se spasao...ako neces...ti i dalje titraj svakoj budali koja osnuje svoju "religiju".....ali moram da ti kazem...cena za to je preskupa......ne mrzim ja nikoga licno ali mrzim te lazi i podvale kojima hoce da otruju jedini izvor ciste vode-Pravoslavlje...pa nisam ja otisao kod pape ili u rim vec to govorim ovde u Srbiji ...a ti ako si Pravoslavac i sam valjda treba da branis Veru..jer ko ce da je brani ako ti neces..papa?.usput,ja jesam medju onima koje nazivate "ziloti"(revnitelji za Veru)...iako sam daleko od nekakvog revnitelja....jer ovo sto su danas "Ziloti" pre samo jednog veka se nazivalo obican pravoslavni vernik....i bas zbog ovakvog sveopsteg otpadnistva od Vere i oni takvi-prosecni-strce.....

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
"Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostake ali je teško naučiti onoga ko je nenaučen već postao učitelj drugima"

Sv. Vladika Nikolaj Velimirović

Član
Učlanjen(a)
08.02.2010
Poruka
196
"lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostake ali je teško naučiti onoga ko je nenaučen već postao učitelj drugima"

sv. Vladika nikolaj velimirović

ако се неки претварају као да исповедају здраву веру, но опште са другачије мислећима (са јеретицима), такве ако ни после опомене не престану, не само да их не треба имати у општењу, него их ни браћом не називати.
св. василије велики
po 17:303

тешко онима који поклањају пажњу духовима преваре и учењима демонским, јер ће са њима бити осућени у другом животу... тешко онима који прљају свету веру јеретичким учењима и онима који се друже са јеретицима... помрачиће се њихов ум и пролиће горке сузе, када чују ону болну одлуку "идите од мене, проклети, у огањ вечни." (мт. 25, 41)
преподобни јефрем сирин

Član
Učlanjen(a)
24.05.2010
Poruka
2
Dragi rollmilane pratio sam tvoju prepisku sa doticnom gospodom fundamentalistima i dajem ti svoju podrsku. Ali mi nije jasno zasto se upustas u besmislenu raspravu kada je potpuno jasno da su njihova verovanja i stavovi stvar iskljucivo seksualne orijentacije.

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
"Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostake ali je teško naučiti onoga ko je nenaučen već postao učitelj drugima"

Sv. Vladika Nikolaj Velimirović

Ovo sto si napisala vazi za tebe.;)Kako si se samo razoblicila da covek ne moze da poveruje!Strasno kalimercice do kojih si dubina spremna da potones za slavu necastivoga?!Samo ti moram odati priznanje kako si se vesto prikrivala.:???:

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag