Sta se desava.....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
164
Ok,ok.... pa vidiš/te u tome i jeste problem i milion puta sam to rekao, forum je opšte prirode i svi treba da poštujemo tuđu veru i mišljenje ali baš zbog tog "poštovanja" je nastala ova tema.... A o tome ko je zavladdao na forumu, o tome stvarno ne bi....

Član
Učlanjen(a)
08.02.2010
Poruka
196
@jeremijabg - Ne ljutim se uopste! smile3
Ajde ako ti kazes da ne znam-u redu... :acute:
Nista ne zameram za 1,2 i 3! :dntknw:
Kazem samo da NIKO ne proganja NIKOGA ovde na forumu! Sve ono sto si ranije napisao je OK,ali jedna od zapovesti koju sam citirao ranije je sama sustina zivota... Da ne idem daleko - imamo lepo napisane zapovesti po kojima treba da zivimo i to je za mene to! Ne kazem,da ne shvatis pogresno,da dalje od toga ne treba citati,ali ne treba ici ni do bukvalnog tumacenja svake izgovorene reci tokom svih ovih vekova nase vere...
Znam da ekumenizam preti,ali ja licno (i ti i bilo ko drugi) moguda se protiv toga borim tako sto, recimo,svoje dete usmerim na pravi put........................

@milos mimi - Moj komentar nije bio takav da bi trebao da se uvredis ili ljutis! Rekao sam to iz totalno dobre namere!
Mislim da na ovom forumu imaju samo drugacija misljenja! Sto je i logicno,jer je forum (da tako kazem) opste prirode. Nije,recimo,pravoslavni pa da sad njime neko "zavlada" i to je onda tragicno i ne znam sta jos!
Kota ne mora da odgovori na to pitanje,ali sam mu pitanje postavio jer to mene licno zanima! Dakle,nije u obavezi. Ako odgovori-odgovori,ako ne - onda ne i to je to... Njegov nick me samo podseca na nesto i zato sam pitao!

Pa pozvao si se na :"ljubi bliznjeg svog kao samog sebe"...ja se trudim da izbegavam jeresi pa tako i bliznjem to prenosim....ili bi ljubav bila da ucestvujem u njegovoj zabludi i tako ga osudim na platu koja ide za to?

Ако је неки човек пао у напаст, и десило се да је пао у искушење, пружи му руку, и подигни га из тога, али ако је пао у јерес, и нема вољу да се врати након убеђивања, одвојите се од њега одмах, јер ако се дуго трвете са њим, одвући ће и вас, и потонућете доле у највеће дубине.
Авва Теодор
Казивања пустињских отаца, 315

nema tu lazne ljubavi kao sto vidis...inace mozes i sebe da osudis na propast....

a zasto onda "neces da pricas" samnom ako vec znas i sam da je istina ono sto sam napisao?

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
@kota703 - Ovako: tvoj nick je nekada bio jedna sifra zbog koje su se desile (da tako kazem) neke neprijatnosti kojima sam prisustvovao,pa me je samo podsetilo na to,ali sad nije ni bitno...
Samo da znas da sam isao u skolu i hvala Bogu pa mi neko kao ti ne drzi casove!

@jeremijabg - nije da necu da pricam,nego necu dalje da sirim raspravu!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
@kota703 - Ovako: tvoj nick je nekada bio jedna sifra zbog koje su se desile (da tako kazem) neke neprijatnosti kojima sam prisustvovao,pa me je samo podsetilo na to,ali sad nije ni bitno...
Samo da znas da sam isao u skolu i hvala Bogu pa mi neko kao ti ne drzi casove!

@jeremijabg - nije da necu da pricam,nego necu dalje da sirim raspravu!

Znam da si tu bio zato ti i pisem veoma bi me postovao zbog toga i promenio svoje misljenje o meni!

Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
164
pa takvi ljudi kao što je Kota, Byku ne služe za časove nego za mnogo bitnije i poverljivije stvari....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag