@jeremijabg - Ne ljutim se uopste! smile3
Ajde ako ti kazes da ne znam-u redu... :acute:
Nista ne zameram za 1,2 i 3! :dntknw:
Kazem samo da NIKO ne proganja NIKOGA ovde na forumu! Sve ono sto si ranije napisao je OK,ali jedna od zapovesti koju sam citirao ranije je sama sustina zivota... Da ne idem daleko - imamo lepo napisane zapovesti po kojima treba da zivimo i to je za mene to! Ne kazem,da ne shvatis pogresno,da dalje od toga ne treba citati,ali ne treba ici ni do bukvalnog tumacenja svake izgovorene reci tokom svih ovih vekova nase vere...
Znam da ekumenizam preti,ali ja licno (i ti i bilo ko drugi) moguda se protiv toga borim tako sto, recimo,svoje dete usmerim na pravi put........................
@milos mimi - Moj komentar nije bio takav da bi trebao da se uvredis ili ljutis! Rekao sam to iz totalno dobre namere!
Mislim da na ovom forumu imaju samo drugacija misljenja! Sto je i logicno,jer je forum (da tako kazem) opste prirode. Nije,recimo,pravoslavni pa da sad njime neko "zavlada" i to je onda tragicno i ne znam sta jos!
Kota ne mora da odgovori na to pitanje,ali sam mu pitanje postavio jer to mene licno zanima! Dakle,nije u obavezi. Ako odgovori-odgovori,ako ne - onda ne i to je to... Njegov nick me samo podseca na nesto i zato sam pitao!