LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.09.2009
- Poruka
- 8.464
Pa, ti si stvarno talenat da nasmiješ čovjeka! Jesi li probao pisati humor? Mislim da bi ti išlo od ruke i to mnogo bolje nego mesijanstvo. U svakom slučaju, imaš kaficu od mene, plus piće! Osim toga, ovlašćujem te da javno objaviš moje ime koje si saznao. Ali, pazi, ako to ne učiniš, izgubiću povjerenje u tebeVas dvoje se slazete od nastanka PDF religija samo sto ste to tek sad izjavili!
Posto sam unapred saznao vasa imena(ali ja nemam pojma o hakerisanju kao sto kazu) malo sam istrazivao vas rad kojim se bavite privatno i dosao sam do zakljucka da se vi niste slucajno nasli na ovom forumu i to kao urednici.Kombinacija psihijatar(pedagog),novinar i gospodin Jurivaka e to nekom drugom prilikom.Iz vasih privatnih poruka se vidi da ste u dogovoru i kad je ko koga pozvao na forum da se Istinski Pravoslavci pobiju u svojim pisanjima!Jao pa to ne moze da se vidi kao sto kaze urednik Jurivaka:???:.Dok uhvatim vremena doci cu do vas da popijemo kaficu i da otvoreno popricamo o svemu ovome.Jurivaka ce castiti.
Sad zakljucajte temu a nastavak uz kafu.