Sta se desava.....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Vas dvoje se slazete od nastanka PDF religija samo sto ste to tek sad izjavili!
Posto sam unapred saznao vasa imena(ali ja nemam pojma o hakerisanju kao sto kazu) malo sam istrazivao vas rad kojim se bavite privatno i dosao sam do zakljucka da se vi niste slucajno nasli na ovom forumu i to kao urednici.Kombinacija psihijatar(pedagog),novinar i gospodin Jurivaka e to nekom drugom prilikom:).Iz vasih privatnih poruka se vidi da ste u dogovoru i kad je ko koga pozvao na forum da se Istinski Pravoslavci pobiju u svojim pisanjima!Jao pa to ne moze da se vidi kao sto kaze urednik Jurivaka:???::).Dok uhvatim vremena doci cu do vas da popijemo kaficu i da otvoreno popricamo o svemu ovome.;)Jurivaka ce castiti:).

Sad zakljucajte temu a nastavak uz kafu.
Pa, ti si stvarno talenat da nasmiješ čovjeka! Jesi li probao pisati humor? Mislim da bi ti išlo od ruke i to mnogo bolje nego mesijanstvo. U svakom slučaju, imaš kaficu od mene, plus piće! Osim toga, ovlašćujem te da javno objaviš moje ime koje si saznao. Ali, pazi, ako to ne učiniš, izgubiću povjerenje u tebe;)

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
U zadnjim postovima sam bio krajnje neozbiljan... Ali sada to necu biti! :vorred:
Ja sam Srbin pravoslavac. Za sebe ne mogu da kazem da sam redovan u crkvi,ali kad imam priliku - naravno da odem! Svoju veru ne bih promenio ni za sta,ali isto tako ne bih primoravao nekoga da promeni svoju. Isto tako ne vidim zasto bi ja,kao Pravoslavac,od nekoga bio ugrozen ili diskriminisan jer to ni ja ne radim!? Prepucavanja po internetu i sirenje (kao sto rekose ranije) paranoje - nije vredno pomena...drugim recima-Boze,sacuvaj nas!
U ranijim postovima je mimi (ili kako vec) rekao da ima 17 godina! 17 godina! wacko2 To pise petkom uvece u kasnijim satima... U njegovim godinama sam ja izlazio sa devojkama petkom (i subotom),a on se prepucava na forumu i upozorava na NESTO od NEKOGA za NIKOGA zbog NECEGA... wacko2 wacko2 wacko2
Aman,ljudi o'ladite malo i izadjite negde u setnju! Mislim,ako vec znas ko si i sta si onda si siguran da neces postati nesto sto nisi i ne zelis biti! A,ako neko ide stranputicom - pokusaj mu pomoci da izadje na pravi put,ako hoce...ako nece-ostavi ga da te ne povuce sa sobom...

Savet : Na forumima kao sto je ovaj u slucaju da neko nekoga diskriminise - reaguju admin(i). Ovde samo mozete cuti drugacije misljenje i tesko da nekoga mozete ubediti pisanjem (ne znam kakvih ili kolikih) postova da promeni misljenje...
Dakle,ovo gore je moje misljenje,pa...

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Taman sam želeo da napustim temu, i da ostavim bližnje da u miru raspravljaju, kad evo ti ga kota sa svojim pretnjama.
Apelovao bih na organe vlasti da provere gospodina kotu 666, a naročito bi ih zamolio da pretraže njegov podrum ili baštu, pošto verovatno tamo skriva leševe .

za rollmilana

postoje dokazi ne brini se ti nista, ne bi ja sve ovo radio da ne postoje dokazi.... ;)

Pa izloži te dokaze, sve što smo ovde saznali nismo saznali od tebe a ti si postavio temu.
Još nešto , stiče se utisak da si u grču, kao da neko drugi piše umesto tebe. Kao da manipulišu tobom. Pominjao si neke aždaje koje bi te progutale , a ne smeš da kažeš koje su to aždaje . Čisto sumljam da su to urednici, jer oni ti ne mogu ništa , možeš da ih opsuješ , bilo šta da napišeš , samo bi ti izbrisali post a možda te i suspendovali. Ne bi te proždrali, niti bi te proganjali i pretili. A vidiš ovi tvoji su i na to spremni. U svakom slučaju, ojačaj svoj ego i otrgni se od uticaja, ne daj se manipulisati. Ako si baš toliko fizički ugrožen , prijavi slučaj policiji.
Pozdrav !
I na kraju ne doznah ko je ta osoba koja je zakuvala sve ? Ili bar da saznam u kojoj se temi to dešavalo ?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
Pa, pa , pa , paranoja, hahaha, svaka čast majstore! Da nisi možda postao i Napoleon?
Da Bog nije rekao da bližnjem ne sme da se kaže da je budala, možda bih sada to rekla. Ali, pošto ne sme, neću. A i mnogo sam jedna fina gospođa :0girl_smile:

Ja sam cuo da su fine Gospodje malo nastrane:):blush2:

Dodato posle 5 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Paranoja

Paranoja (grč. pored,preko i duh,um) je psihoza kod koje su dominantne sledeće fiksne ideje:
ideja veličine,ideja posmatranja i ideja proganjanja.
Uz čvrstu uverenost u sopstvene fiksne ideje intelignencija je kod paranoje očuvana te se
ova bolest ponekad naziva i razumnim ludilom.

Da li sam promašila temu? Hmm... ne verujem.

Nisi promasila temu na pravom si mestu sedi i sacekaj pregled sta se guras ima gorih od tebe sve neke fine gospodje:dance2::):rofl::jester:

Dodato posle 9 minuta:

Pa, ti si stvarno talenat da nasmiješ čovjeka! Jesi li probao pisati humor? Mislim da bi ti išlo od ruke i to mnogo bolje nego mesijanstvo. U svakom slučaju, imaš kaficu od mene, plus piće! Osim toga, ovlašćujem te da javno objaviš moje ime koje si saznao. Ali, pazi, ako to ne učiniš, izgubiću povjerenje u tebe;)

Polako gospodine urednice gde vam se bre tako zuri to na kraju ide slag na tortu:)Sto se tice humora dok je ovog PDF i vas nemam potrebu da pisem humor :haha:

Dodato posle 6 minuta:

Taman sam želeo da napustim temu, i da ostavim bližnje da u miru raspravljaju, kad evo ti ga kota sa svojim pretnjama.
Apelovao bih na organe vlasti da provere gospodina kotu 666, a naročito bi ih zamolio da pretraže njegov podrum ili baštu, pošto verovatno tamo skriva leševe .

Sta reci coveku koji se moli kamenu?Kaze da buda nema ruke pa kako ce imati kad je kamen bio mali sledeci put nadjite vecu stenu pa mu fino isklesite ruke:dance2:;)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Sta reci coveku koji se moli kamenu?Kaze da buda nema ruke pa kako ce imati kad je kamen bio mali sledeci put nadjite vecu stenu pa mu fino isklesite ruke:dance2:A sto se tice kote neka pregledaju 703 muzda tamo tvojih ima;)
Druže koto, Vuk ti je na ovo pitanje već odgovorio. Ako se neko klanja kamenju ili recimo šargarepi, to je njegova stvar, ma koliko to nastrano s tvoje strane izgledalo . Ti imaš pravo da pokušaš da ga usmeriš na pravi put, a ako on neće, to je njegova stvar i nikakve pretnje i ubistva tu ne mogu pomoći. Da te podsetim - ti nisi bog. I molim te nemoj da tumačiš bibliju bukvalno . Ona je pisana u simbolima, parabolama i ima svoju dijalektiku. Izvlačenjem određenih delova i njihovo bukvalno tumačenje ne vodi ničemu , tačnije vodi u zločin. To su upravo radili Jezuiti. Oni su najgore zločine opravdavali citatima iz biblije. Biblija kao i mnoge druge knjige ima tu dvostruku prirodu.
A što se tiče leševa i mojih , pitam te kojih mojih ?

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
Druže koto, Vuk ti je na ovo pitanje već odgovorio. Ako se neko klanja kamenju ili recimo šargarepi, to je njegova stvar, ma koliko to nastrano s tvoje strane izgledalo . Ti imaš pravo da pokušaš da ga usmeriš na pravi put, a ako on neće, to je njegova stvar i nikakve pretnje i ubistva tu ne mogu pomoći. Da te podsetim - ti nisi bog. I molim te nemoj da tumačiš bibliju bukvalno . Ona je pisana u simbolima, parabolama i ima svoju dijalektiku. Izvlačenjem određenih delova i njihovo bukvalno tumačenje ne vodi ničemu , tačnije vodi u zločin. To su upravo radili Jezuiti. Oni su najgore zločine opravdavali citatima iz biblije. Biblija kao i mnoge druge knjige ima tu dvostruku prirodu.
A što se tiče leševa i mojih , pitam te kojih mojih ?

Vidi jednu stvar ja ne mogu nekoga usmeravati na pravi put kada je taj tu da druge sa pravog puta skrene na pogresan!Meni to licno ne smeta jer mi ocigledno ne moze supljirati,ali kada on kao takav kvari omladinu Srbije i tako nam propada nacija i vera u Boga e vidis to je onda moja stvar!Kada sam rekao da sam Bog gde sam to napisao ne huli dzaba?Vidis pokusavas supljirati ja to vidim ali mnogi nesrecnici ne vide.Druga stvar je to da bih ja licno (sada pisem samo za sebe znaci da ne pisem u ime Zilota da slucajno njih u ovo ne mesate) u roku od tri dana proterao iz Srbije sve sektase i jeretike tako bih sprecio kaznu Boziju koja ide i evo vec kuca na vrata ali to slepci ne vide!U Svetom Pismu fino pise sta Gospod uradi sa ljudi koji mu kao Svoritelju okrenu ledja i pocnu da se mole idolima!Ja Sveto Pismo ne tumacim po sebi kako mi se cefne vec citam Svete Oce koji su znali da je protumace.A ovo zadnje sto si me pitao sam se salio vazda se zeznem nisu tvoji:)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Vidi jednu stvar ja ne mogu nekoga usmeravati na pravi put kada je taj tu da druge sa pravog puta skrene na pogresan!Meni to licno ne smeta jer mi ocigledno ne moze supljirati,ali kada on kao takav kvari omladinu Srbije i tako nam propada nacija i vera u Boga e vidis to je onda moja stvar!Kada sam rekao da sam Bog gde sam to napisao ne huli dzaba?Vidis pokusavas supljirati ja to vidim ali mnogi nesrecnici ne vide.Druga stvar je to da bih ja licno (sada pisem samo za sebe znaci da ne pisem u ime Zilota da slucajno njih u ovo ne mesate) u roku od tri dana proterao iz Srbije sve sektase i jeretike tako bih sprecio kaznu Boziju koja ide i evo vec kuca na vrata ali to slepci ne vide!U Svetom Pismu fino pise sta Gospod uradi sa ljudi koji mu kao Svoritelju okrenu ledja i pocnu da se mole idolima!Ja Sveto Pismo ne tumacim po sebi kako mi se cefne vec citam Svete Oce koji su znali da je protumace.A ovo zadnje sto si me pitao sam se salio vazda se zeznem nisu tvoji:)
Znaš šta kota? Pošto se tako brineš za srpsku omladinu i vidiš ovdje one koji "šupljiraju" i zavode tu omladinu na krivi put, a pošto su mladi ljudi naivni i neiskusni, bilo bi dobro da ti, kao iskusan čovjek, otvoreno navedeš imena onih koji "šupljiraju" i zavode te nevine duše, kako bi mladi znali od koga se trebaju čuvati.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Joj kota ti nisi ništa razumeo :stupid:.Ne može se proterivanjem ništa postići. Osim toga, kakva je to vera koja se oslanja na proterivanje. I zar nije dosta toga bilo . Da ne pričam da to nema nikakve veze sa Hrišćanstvom. Ima sa onim što su Jezuiti propovedali a Katolička crkva vekovima aminovala. Kota , da ti nisi ubačen sa strane - evo prvo nam hvališ onog špijuna iz Francuske a sad nam namećeš Jezuitske metode. Da možda nisi špijun :buba_phone:. To su sve Englezi organizovali. Dojavili Amerikancima, Amerikanci te sacekali u Parizu i uvukli u podzemlje. Jel tako bilo. Jeste. ... Znači plaćaju našeg krpiguza za velike pare i to sve u dolarima.
Kota provaljen si.

Poslednja izmena:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
@rollmilan - Ima tu nesto u ovom tvom zadnjem postu! yes3
Ja licno snatram da ima ovde (na drzavu u celosti mislim) stranog tela! Satanizacija Srba traje odavno,ali se jos nije zavrsila...
Licno smatram da ni jedna religija (tu sekte ne ubrajam) nije losa ni ekstremna - losi su samo ljudi koji to tumace na nacin na koji im godi u datom momentu...
Vi vernici koji propovedate preko interneta imam par pitanja:
1.Da li ste vi mozda popovi?
2.Ko je vas ovlastio da "propovedate"?
3.Sta mislite da postignete sa tim?
4.Da li ste ikada culi za coveka cije je svetovno ime Gojko Stojčević?

Ko zna odgovor na pitanje 4 zna i kakvu je veru taj covek propovedao! Zna kako se zivi pravoslavni zivot! Zna GRANICU,a ja ovde vasu ne vidim... Ljudi,ja bih se zabrinuo na vasem mestu oko dosta stvari u slucaju da ozbiljno mislite! Ako se neko od vas sali - neka slobodno kaze,necemo se ljutiti!

@kota703 - Par pitanja za tebe:
1.Na koji nacin ti "popravljas" omladinu Srbije?
2."I Koji ce opet doci sa slavom, da sudi zivima i mrtvima, Njegovom carstvu nece biti kraja." Sta za tebe znaci ovo sto sam citirao?
3.Zbog cega si izabrao nick kota703?

Član
Učlanjen(a)
23.03.2010
Poruka
160
A sta bi sa onim ko ti udari samar ti mu okreni drugi obraz?Kako od Hristovog ucenja dodjosmo do proterivanja bilo koga?Ponovo kazem da coveka na silu mozes naterati da se pravi da veruje,ali da se stvarna vera u Boga ne moze silom nametnuti.Na kraju krajeva kakve to veze ima sa nacijom,vera u Boga je nesto duboko licno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag