Sta se desava.....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Jao,jos sam citirao i pogresan post ranije... :stupid:
Sendi,kako ne razumes: ONI su krivi za sve! To je sustina! Jer da nije NJIH ovde bi MI bili opusteni maksimala... Dakle,ONI napolje - MI unutra! Ili bi mozda trebalo NJIH napolje,a ONE unutra!? wacko2 Ma,nema veze - NEKO napolje!!!

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
To sam i razumela ali mi nije bilo bas jasno zasto mene citiras...;)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Da sam zaključao temu, tek bi tada ispalo da je dijete u pravu! Imao bi razloga da kaže: eto, ne date nam ni govoriti!
Ali, sada, kada vas nekoliko smatra da bi temu trebalo zaključati, razmisliću o tome. Nek prenoći.

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Da sam zaključao temu, tek bi tada ispalo da je dijete u pravu! Imao bi razloga da kaže: eto, ne date nam ni govoriti!
Ali, sada, kada vas nekoliko smatra da bi temu trebalo zaključati, razmisliću o tome. Nek prenoći.

Jurivaka, zamisli i ja se slažem s tobom. Ključić nisam predložila iz istog razloga kao i ti. Zamisli! Mi, koji nismo MI a istomišljenici...cccc;).
Dečko kad reši i ako reši da konačno ispriča ŠTA se TO desilo neka to napiše u novoj temi. Do tada TI zaključaj NAMA i NJIMA temu da ne bismo više MI NJIMA i NAMA pravili zbrku i zabunu, a ONI morali da ...bla...bla..... :)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Jurivaka, zamisli i ja se slažem s tobom. Ključić nisam predložila iz istog razloga kao i ti. Zamisli! Mi, koji nismo MI a istomišljenici...cccc;).
Dečko kad reši i ako reši da konačno ispriča ŠTA se TO desilo neka to napiše u novoj temi. Do tada TI zaključaj NAMA i NJIMA temu da ne bismo više MI NJIMA i NAMA pravili zbrku i zabunu, a ONI morali da ...bla...bla..... :)
Ma, nije prvi put da se mi i vi slažemo. Ali, izgleda da njima to nije baš po volji, pa bi nama da zamute...;)

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
Vas dvoje se slazete od nastanka PDF religija samo sto ste to tek sad izjavili!
Posto sam unapred saznao vasa imena(ali ja nemam pojma o hakerisanju kao sto kazu) malo sam istrazivao vas rad kojim se bavite privatno i dosao sam do zakljucka da se vi niste slucajno nasli na ovom forumu i to kao urednici.Kombinacija psihijatar(pedagog),novinar i gospodin Jurivaka e to nekom drugom prilikom:).Iz vasih privatnih poruka se vidi da ste u dogovoru i kad je ko koga pozvao na forum da se Istinski Pravoslavci pobiju u svojim pisanjima!Jao pa to ne moze da se vidi kao sto kaze urednik Jurivaka:???::).Dok uhvatim vremena doci cu do vas da popijemo kaficu i da otvoreno popricamo o svemu ovome.;)Jurivaka ce castiti:).

Sad zakljucajte temu a nastavak uz kafu.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Psihijatru, pedagogu i novinaru (3 u 1) nemoj zaključavati temu, neka ljudi iznose svoje mišljenje, ko pređe granicu kulture-metlu u šake i čisti!

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Posto sam unapred saznao vasa imena(ali ja nemam pojma o hakerisanju kao sto kazu) malo sam istrazivao vas rad kojim se bavite privatno i dosao sam do zakljucka da se vi niste slucajno nasli na ovom forumu i to kao urednici.Kombinacija psihijatar(pedagog),novinar i gospodin Jurivaka e to nekom drugom prilikom:).Iz vasih privatnih poruka se vidi da ste u dogovoru i kad je ko koga pozvao na forum da se Istinski Pravoslavci pobiju u svojim pisanjima!Jao pa to ne moze da se vidi kao sto kaze urednik Jurivaka:???::).Dok uhvatim vremena doci cu do vas da popijemo kaficu i da otvoreno popricamo o svemu ovome.;)Jurivaka ce castiti:).

Pa, pa , pa , paranoja, hahaha, svaka čast majstore! Da nisi možda postao i Napoleon?
Da Bog nije rekao da bližnjem ne sme da se kaže da je budala, možda bih sada to rekla. Ali, pošto ne sme, neću. A i mnogo sam jedna fina gospođa :0girl_smile:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235

Paranoja

Paranoja (grč. pored,preko i duh,um) je psihoza kod koje su dominantne sledeće fiksne ideje:
ideja veličine,ideja posmatranja i ideja proganjanja.
Uz čvrstu uverenost u sopstvene fiksne ideje intelignencija je kod paranoje očuvana te se
ova bolest ponekad naziva i razumnim ludilom.

Da li sam promašila temu? Hmm... ne verujem.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag