Sta se desava.....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
164
Prvo da se obratim KAlimercici

Pa dobro, jel vi stvarno mislite da sam ja veverica? Vi ocigledno ne znate neke stvari ali vrlo dobro znate zasto sve ovo radim... Hvala vam za sve sto ste rekli o meni, ali samo ne znam odakle vam to da sam ja naivan, lakoveren, da sam naseo na provokaciju i koje kakve reci za koje nemam komentar???
Postoje poruke koje kakvih nebuloza od ljudi za koje ne bi poverovali u zivotu, ali ne bi ja sad o tome.
Ja jeste da imam 17 godina ali znam dobro da taj po vama "zilot" nije lazni zilot i da je jako dobra osoba.
I isto tako znam da je napadana bez razloga i da vi znate na koga ja mislim... I upamtite jednu stvar, SA MNOM NIKO NE MOZE DA MANIPULISE! Ok?
Cak sta vise ta osoba mi je otvorila oci za neke stvari...
Sto se tice etiketiranja, jel etiketiranje sto sam ja pravoslavac, neko ateista, neko budista????????? Ne razumem....
I da, dok se mi nismo pojavili ovaj forum je bio extra, al kad smo mi dosli onda nastade haos i frka. Joj , o cemu vi pricate stvarno ne mogu da shvatim.... izvinite, ali ja sad moram da idem da sisam vesla jer me ocigledno neko ovde smatra idiotom.......

za rollmilana

postoje dokazi ne brini se ti nista, ne bi ja sve ovo radio da ne postoje dokazi.... ;)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Prvo da se obratim KAlimercici
Pa dobro, jel vi stvarno mislite da sam ja veverica? Vi ocigledno ne znate neke stvari ali vrlo dobro znate zasto sve ovo radim... Hvala vam za sve sto ste rekli o meni, ali samo ne znam odakle vam to da sam ja naivan, lakoveren, da sam naseo na provokaciju i koje kakve reci za koje nemam komentar???
Postoje poruke koje kakvih nebuloza od ljudi za koje ne bi poverovali u zivotu, ali ne bi ja sad o tome.
Ja jeste da imam 17 godina ali znam dobro da taj po vama "zilot" nije lazni zilot i da je jako dobra osoba.
I isto tako znam da je napadana bez razloga i da vi znate na koga ja mislim... I upamtite jednu stvar, SA MNOM NIKO NE MOZE DA MANIPULISE! Ok?
Cak sta vise ta osoba mi je otvorila oci za neke stvari...
Sto se tice etiketiranja, jel etiketiranje sto sam ja pravoslavac, neko ateista, neko budista????????? Ne razumem....
I da, dok se mi nismo pojavili ovaj forum je bio extra, al kad smo mi dosli onda nastade haos i frka.

1. Miloše, čuješ li ti sebe šta pričaš i čitaš li šta ti drugi pišu? Rekla sam da smo se etiketirali između sebe, mi pravoslavci.
Budisti i ostali ne spadaju među nas zar ne? Šta tu ne razumeš? Čitaj, čitaj, čitaj KAO što je napisano, ne drugačije, pa ćeš razumeti.

2. Već nekoliko nas te pita GDE I KADA je ta tvoja osoba napadana? Gde ti je odgovor? Video si, čitao si ili ti je to ta osoba sama pričala? Progutao si priču zdravo za gotovo ili si se LIČNO, uverio?

3. Koji to "vi" dok se niste pojavili?
Ja sam se pojavila januara, ti februara, Kalista januara, JeremijaBG februara, Simi oktobra…….Magdalina i Magdallina je ista osoba i tu je od novembra....(izvinjavam se svima koje nisam pomenula). Znači svi smo tu već nekoliko meseci a ova besmislena rasprava traje samo nekoliko dana.

4. Magdalina Kao Magdallina nije ništa uradila po pitanju našeg raskola ali kao Magdalina jeste i to veliku stvar! Rasturila je NAS koji smo se, eto, igrom slučaja ili voljom Božijom okupili ovde mal te ne u isto vreme.

Što se mene tiče i objašnjavanja tebi i sa tobom ovde je kraj. Ako shvatiš šta sam ti rekla dobro je, ako ne shvataš, opet je dobro. Bog s tobom!

Svima koji sutra slave SREĆNA SLAVA!

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Citajte malo, rekao sam da je jedna osoba koja je meni draga morala da ode jer nije imala drugog izbora jer su je proganjali ekumanisti i lazni pravoslavci. Vise nista ne mogu da kazemm...
Dakle, radi se o jednoj osobi. Zašto onda sve "dižeš na kvadrat"? Zašto pričaš priče o proganjanju pravih pravoslavaca na ovom forumu? Jl' ti hoćeš najmjerno da ovdje unosiš smutnju? Ili nisi u stanju da razlučiš šta je polemika i iznošenje suprotnih mišljenja, nego to smatraš napadom i proganjanjem? Ponavljam, ovdje niko nikoga nije ni proganjao ni napadao, a najmanje maxsa 357, jer se o tome radi, zar ne? Pogledaj ponovo njene postove. Ona je ta koja je počela sa napadima i uvredama. Ona je ta koja je sa nipodaštavanjem govorila o tobožnjim pravoslavcima. Malo ko takvo što može mirno otrpiti i ljudi su reagovali. Dragi, moj, to nije nikakav napad, nego drugačiji stavovi i drugačija mišljenja. A forum upravo služi za to da se na njemu iznose različita mišljenja o svemu, pa i shvatanju vjere i vjerovanja.

Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
164
Kalimercice nije mi namera da se raspravljam sa vama niti sa bilo kim sa ovog foruma...
Ovu temu sam postavio a u glavi mi je bilo da ce je odmah zakljucati, ali eto stigla je do 22 str. I znam da ne bi dovde stigla da se neki nisu raspravljali oko drugih stvari. Bio sam besan a i dalje sam sto se to desilo i zato sam otvorio ovu temu. Ako toliko ova tema unosi svadje u ovaj pdf molim urednike da je zakljucaju a ja cu se povuci sa ovog foruma. Jer ocigledno ne mogu da vam objasnim o cemu se radi...

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Dakle, radi se o jednoj osobi. Zašto onda sve "dižeš na kvadrat"? Zašto pričaš priče o proganjanju pravih pravoslavaca na ovom forumu? Jl' ti hoćeš najmjerno da ovdje unosiš smutnju? Ili nisi u stanju da razlučiš šta je polemika i iznošenje suprotnih mišljenja, nego to smatraš napadom i proganjanjem? Ponavljam, ovdje niko nikoga nije ni proganjao ni napadao, a najmanje maxsa 357, jer se o tome radi, zar ne? Pogledaj ponovo njene postove. Ona je ta koja je počela sa napadima i uvredama. Ona je ta koja je sa nipodaštavanjem govorila o tobožnjim pravoslavcima. Malo ko takvo što može mirno otrpiti i ljudi su reagovali. Dragi, moj, to nije nikakav napad, nego drugačiji stavovi i drugačija mišljenja. A forum upravo služi za to da se na njemu iznose različita mišljenja o svemu, pa i shvatanju vjere i vjerovanja.

Nije Max u pitanju nego Magdalina. Mimi misli na nju.

Kalimercice nije mi namera da se raspravljam sa vama niti sa bilo kim sa ovog foruma...
Ovu temu sam postavio a u glavi mi je bilo da ce je odmah zakljucati, ali eto stigla je do 22 str. I znam da ne bi dovde stigla da se neki nisu raspravljali oko drugih stvari. Bio sam besan a i dalje sam sto se to desilo i zato sam otvorio ovu temu. Ako toliko ova tema unosi svadje u ovaj pdf molim urednike da je zakljucaju a ja cu se povuci sa ovog foruma. Jer ocigledno ne mogu da vam objasnim o cemu se radi...

Dete drago, ja se ne raspravljam sa tobom, pokušavam da razgovaram.

Možeš da objasniš veoma lako ako KAŽEŠ na šta to sve vreme misliš. Ne ovako kao što si do sada:
Jedna osoba....
Neka osoba...
Neko je nekoga proganjao (bez da kažeš KO, GDE I KADA)...
Neko je nekoga oterao (kako i gde to piše?)....
Shvatio sam (ali nisi napisao ŠTA si to shvatio)....

I Objasni ŠTA SE TO DESILO! Ispričaj svima. Napiši već jednom.

Za rešavanje zagonetki postoji druga tema.

Poslednja izmena:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Pa,zakljucajte temu kad vec decko trazi (evo i ja se pridruzujem zahtevu)... wacko2 wacko2 wacko2

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355

Ma sad je meni jasno... Od kada ste VI ili ONI dosli medju NAS (ili NJIH) od tada je pocelo da se tesava TO za sta su krivi ONI (ili MI)... wacko2 wacko2 wacko2

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Ma sad je meni jasno... Od kada ste VI ili ONI dosli medju NAS (ili NJIH) od tada je pocelo da se tesava TO za sta su krivi ONI (ili MI)... wacko2 wacko2 wacko2

:):):)

To brate, prijatelju! E, slatko si me nasmejao. Pogodio si suštinu iz cuga. :):)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag