Poštovanje Marko,
Sta se to desava sa tvojom omeljenom temom u kojoj pljujes na adventiste?
Ja ne pljujem na adventiste, nego iznosim činjenice o vama.
Tvoja tema na forumu je kao reka ponornica, sad je vidis, sad je nevidis jer ju je
neko izbrisao. To sai sve ti zasluzio.
Opet griješiš. Nije "moja tema" i nisu moji komentari kao ponornica - sad ih vidiš sad ih ne vidiš - nego je očito stvar do tebe. Sjećaš li ono prije par godina kad je tripo "zaprijetio igrankom" (napravit ću vam igranku ovdje) tebi i Laodikeji, i tebe je tada očito natjerao da ti mene "staviš na IGNORE", dakle učinio si sam sebi moje komentare nividljivima.
Zar Laodikeja nije adventist (EGWist)? Je, tako se i sam predstavlja a tako ga i ti doživljavaš. A vidi sam što ti i on kaže:
Slape, vec sam ti ranije rekao, da mi nismo nikavi EGEVAJTIsti, nego advntisti. Zog cega izvrces istinu da bi svoje lazi namestio?
Nisi me potpuno točno parafrazirao. Ja nisam rekao da vi niste adventisti, nego EGWisti, nego sam rekao da niste kršćani, nego da ste EGWisti, i to sam i dokazao. Evo još jedanput ukratko. Od vas petorice ovdje, ti i Laodikeja kažete da je Isus Bog, Jovan kaže da je Isus samo čovjek, a tripo i kainos su tvrdili da je Isus nešto između toga - po njima valjda nekakav "Božji šišmiš". Iz ovoga je očito da vas petoricu uopće ne povezuje vjera u istoga Boga, vjera u Isusa Krista, po kojemu su kršćani i dobili ime. Dakle, vi se kršćanima ne možete zvati. Istovremeno, sva petorica vas potpuno jednako vjerujete o Ellen White i u Ellen White. I sva petorica vas čak ste morali ispovjediti vjeru u Ellen White i vjeru u njene spise da biste se mogli krstiti i postati Adventisti sedmog dana. Jasno je, dok vas petoricu ne spaja ista vjera u Isusa Krista, neraskidivo vas spaja i veže ista vjera u Ellen White. Prema tome, ime EGWisti je najtočnije i najispravnije kada se govori o vama koji sebe nazivate adventistima.
1. Kršćanska Euharistija, u kojoj primamo pravo tijelo i pravu krv Kristovu, prema subotaru Laodikeji jest kanibalizam. Kud ćeš veće mržnje i svetogrđa prema Kristovoj žrtvi (Euharistiji) od ovoga.
Slape, ajde objasni nam sta je Eukaristija i kako je vi pripemate?
Slape, Ako neko nesta ne poznaje, niukom, slucaju ne znaci da on to mrzi, Mozda ti to tako radis, ali ne i mi.
Piše ti u Novom zavjetu što je Euharistija. Uzmi pa čitaj. A Laodikeja i tripo, tvoja braća EGWisti, kršćansku Euharistiju su nazivali kanibalizmom i izrugivali se s njome.
Vezano uz ovo, Marko, zašto vi EGWisti Isusovu Majku Mariju ne nazivate Blaženom, kako u Novom zavjetu stoji da će je nazivati sljedbenici njezinog Sina Isusa Krista? Očito, mrzite je.
Ti kazes da mrzimo, ali to nije istina. Ti mrzis adventiste a nikad nam nisi objasno sbog cega nas mrzi?
Marko, ti meni ponovo nisi odgovorio. Pa ću te ponovo upitati. Isusova Majka Marija navještava u Novom zavjetu kako će sljedbenici njenog Sina Isusa Krista, dakle kršćani, nju kao Isusovu majklu nazivati Blaženom, pa mi kaži zašto vi EGWisti Isusovu Majku Mariju ne nazivate Blaženom? Očito, vi onda niste sljedbenici njezinog sina Isusa Krista.
3. I na koncu, vi EGWisti mrzite i Kristovu crkvu. Preuzimajući od svoje proročice alkoholičarke Ellen White, Kristovu crkvu nazivate Babilonskom Bludnicom - Kurvom.
Bravo Slape. Ti si svoju crkvu nazvao Kurvim, ali ne ja. Zasto si i rec kurva stavio velikim slovom?
Po svemi izgleda da di neznas sta radis.
Drugo, , nismo mi adventisti izmislili to pokrdno ime bluidnica.
Molim te da obratis dobo paznju na ovo sto su sda napisati; "HODI DA TI POKAZEM SUD BLUDNICE, KOJA SJEDI NA VODMA MNOGIM S KOJOM BLUD GRIJESISE KRALJEVI ZEMALJSKI.... MATI BLUDNICAMA." Otkrivenje 17,3.5.
Slape, da li priznajes da to u Otkrivenju pise, Blodnica, a ne nesta drugo. Naveo sam ti ovaj tekst iz Novog zaveta koga je preveo dr. Zagoda, dakle KATOLIK. Tako od sada Slape, nemas pravo da te pogrde pripisujes adventistima, to ime je dato pre 2000 godina.
Da Marko, sveti apostol Ivan u Otkrivenju govori o Bludnici, međutim sveti Ivan nigdje ne kaže da će Kristova crkva postati i biti ta Bludnica. A vi EGWisti, preuzimajući ovu gadariju od svoje proročice, inače bogohulnice i alkoholičarke, Ellen White tvrdite do dana današnjeg za Kristovu crkvu da je ta Bludnica.
Slape, mislim da je ovo sada potpuno jasno, i nemas pravo da te izraze pripisujes nama adventistima.
-------------------------
Nisam vam ja ništa pripisao. Evo gore pokazah i dokazah da vam je to "miraz od alkoholičarke".