Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Skracivali ili produzivali svejedno cinjenica je...Da skratimo, Pero. Kod mene (a nisam jedini) Vocalizer ne vidi voice fajl u kome piše "sr".
Ja sam, kako ti kažeš, eksperimentisao i gubio vreme, jer ti tvrdiš suprotno, ali nije tako i to sam i napisao, ali ni ti očigledno ne čitaš...
AlfaNum - vidi samo tts_langname="sr"
Vocalizer - vidi samo i tts_langname="hr"
I čemu tolika fasciniranost sa dva voice fajla. Pa ja sam "stari" voice fajl, koji je korišćen za Vocalizer samo u info.ini prepravio da ga sad AlfaNum koristi. SVE OSTALO JE ISTO. Ceo config folder je identičan!
Mene sada više interesuje, kalo da namestim da i AlfaNum i Vocalizer vide jedan isti voice fajl.
I?!?Postavio sam u prvi post Voice_Hrvatski-TTS_AlfaNum-BD-v0.2.zip - hrvatski TTS koji koristi srpski engine
E to je već nešto...Evo ti rešenje, u postavkama Vocalizer-a
A zasto bi neko koristio Nevenu ako postoji TTS? Jel moze to da mi objasnis?Sto bi uopste koristili oba tts, ili Hrvatski vocalizer,kada je izasao ovaj novi koji ima Srpski? Jel moze neko da mi objasni?
Aplikacija se instalra kada kliknes na install i to je to, ali tek kada je prvi put pokrenes zatrazi dozvolu i po dobijanju te dozvole AlfaNum moze da radi, ali to vazi za sve apk kojima treba dozvole nesta posebno....tj. aplikacija se tek tad instalira kako treba,