Mire brate, mani se gluposti zar mi nemamo pametnije nista o cemu bismo trebali razgovarati i razmisljati.
Nemamo pametnije,dok god vi budete napadali crkvu i pripisivali nam paganizam kog nema, i namerne lazi, dotle cemo govoriti o vasem paganizmu makar ga i ne bilo (eno gore), suocicemo vas sa istim prevarantskim podmetanjem! Ono sto vi nama mozete podmetnuti po principu "slicnosti" mozemo i mi vama jos vise. Ali slucaj je kod vas suprotan, utoliko sto vi imate prikriven satanizam, vas i jesu osnovali masoni, a nas nisu! Licno sam imao sliku (ne znam gde je trenutno) sa proslave sto godina postojanja adv. crkve u NS , gde na svodu crkve iznad propovedaonice stoji oblak a iznad oblaka svevidece oko.
Sta hoces sad da kazem, da to nije satanizam i masonizam? A onda vi uzmete svevidece oko iz nase crkve i kazete da smo satanisti ili pentagram koji je Hriscansko- judaisticki simbol ili piramidu koja predstavlja Trojstvo i tvrdite da smo zato pagani? Pa vi pojma nemate o heraldici i simbologiji i zato ovo i pricate, naucili su vas da gledate na "slicnosti", da stvarate fikcije tipa Den Braun. Pa lupetate zestoko i blatite crkvu jer su vas tako ucili!
U tome nema nimalo istine, u vezi slicnosti svetitelja i paganskih bogova, smejurija. Pa Hristos je preslikani mitra! Po istom principu mi mozemo i Hrista svesti pod paganizam i kazati da nije ni postojao! Pa mitra je rodjen u pecini od device, imao je 12 ucenika, uspostavio je euharistiju, vaskrsao i vazneo se na nebo. Sve je isto!
Eto vi nama to radite, bazirano na slicnosti,diskreditujete nasu veru, a svi znamo da satana imitira Hriscanstvo i izvrce i Hriscansku simbologiju!!!
Dakle svi ovi simboli su Hriscanski i nasi simboli predestiniraju paganskim, samo vi to necete da priznate i pravite se ludi, jer vam treba nesto na osnovu cega cete nas optuziti da bi sebe predstavili pravom religijom. Pravite se kako toga kod vas nema, a ja cu dokazati da ima!
To rade i masoni, paganizuju nas na osnovu simbola i slicnoati i onda kazu da smo to uzeli od njih, a oni nam ih ustvari ukrali i predstavili svojima , pa onda tvrde da smo mi pagani a oni prava religija. A vi isto to radite kad sebe hocete predstaviti pravom verom, paganizujete nas.
To je cist satanizam i borba protiv Hristove crkve i to vam necemo dozvoliti!!!