- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Pa humanisti su pokazali bolji rod od mnogih koji kažu da su vjernici. Čim ne možeš da osporiš ono što je izneseno onda imaš potrebu da EGV i još neke staviš sa Muhamedom, Raselom. Opet je tebi tvoja riječ Bog, samo nisi dokazao da su ovi svi isti.
Čime si dokazao? Svojom tvrdnjom i spamovanjem, kako ne možeš da osporiš ono što je izneseno, Bog je počeo da osporava mnoge stvari u nekim dijelovima svijeta.
Moja reč meni nije Bog.
Hoćete reći da su se ostvarila proročanstva EGW? Nisu, kao što se nisu ostvarila proročanstva Muhameda (koji je da stvar bude još gora napravio boga po svom liku), niti Rasela. Da li se Isus pojavio 1844? Nije! Da li je uzeo vlast u nevidljivom 1914? Nije! Da li se preselio iz svetinje u Svetinju nad Svetinjama? Ne.
Spamujem? Ne, ja ne spamujem, samo odgovrama na budalaštine koje sipate ovde.
Bog? Ne, nije to Bog počeo, nego se bogu ovoga sveta žuri, kao i svaki put u prošlosti, a mi mu "humanizmom" pomažemo. Hoćete reći da kod vas nema onih kojima je seks sa decom na umu? Ili onih koji bi sa istim polom da legnu? Da kod vas nema grešnika koji svoj hedonizma stavljaju iznad Evanđelja? Ima, ima ih kao i svugde, samo se vi dobro krijete, a i mediji su na vašoj strani, jer ste njihovi. Uostalom, čak i da otkriju takve stvari kod vas, koga bi bilo briga, manjinu. Sotona nije glup, kao i svaki ubica udara na pravo mesto, vidljivo. Da sablazni mnoštvo. A ljudi mu od početka u tome pomažu.