Jovane, niko ovde nije rekao da Bibliji bilo šta nedostaje. Pitanje je bilo da ako joj ništa ne nedostaje, zašto toliki broj zajednica koja svoju teologiju zasnivaju na Sola Scriptura, posebeno onih koje svoju teologiju zasnivaju na Danielu i Apokalipsi. Problem nije u tome da li ti ili bilo ko za sebe tvrdi da priznaje Isusa za spasitelja, tj Boga za spasitelja, nego je problem u tumačenju i u tome da ako je Biblija jedna, a ona jeste jedna, kako to da ima toliko denominacija koje različito tumače pismo. Zašto Evangelici ne tumače isto kao Adventisti? Hrist je nedeljiv, a po Sola Scriptura ispada da se podelio na hiljade denominacija.
Slape, ne vredi im pričati, ne žele da čuju, arogantno misle da su u pravu i tu pomoći nema, Čak i da Bog sam dođe i kaže da greše, rekli bi da tako ne piše u pismima.
Nama se ovde pripisuju svakojake stvari, meni čak i da mrzim pismo i Protestante, zaborvaljajući da sam nemamo puta rekao da podržavam Davida Wood-a i da ga iako je Evangelista cenim više od pojedinih istočnih i zapadnih relativistički nastorjenih teologa Crkve. Čovek je Sola Scriptuira, to i ne krije, ali za razliku od akolita Adventizam i njihovog potomka Džehovista ne ponižava i ne vređa, još manje nameće svoju teologiju. Čak naprotiv, On brani Hrišćanstvo od njegovog pravog neprijatelja, dok se mi ovde međusobno svađamo i jedni drugima nabijamo na nos SABAT. Hoćemo li se opametiti i napustiti Luterovo lupetanje, Kalvinov sotonizam i sinkretizam i shvatiti da nam o glavi radi ne papa, patrijarsi njihove grešnosti inherentne svim ljudima, nego živa Sotoninina religija? Hoćemo li shvatiti da nam trebaju pozvaoci pisma, da nam trebaju vernici tradicionalne Crkve, da nam treba LJUBAV i zajedništvo? Nećemo, jer nikome na pamet ne pada da se odrekne sebe. Naime ne trebaju nama subote i propisi o hrani, ne treba nama obrezanje, ne treba nama Mojsije.