- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Već sam i to obrazložio ali ponoviću.
Što će mi tvoje obrazloženje? Sola Scriptura - dakle, citiraj Artakserksov dekret pa da vidimo što piše.
Dakle, jasno je i tebi da u dekretima Kira Velikog i Darija I nepostoji zapovest o gradnji Jerusalima već samo Hrama. Odlično je i to.
Odlično, citiraj onda Artakserksov dekret, jedino tamo može stajati: Neka se vrate i neka opet sagrade Jeruzalem’.
Zato i postoji više pomenutih dekreta a sad je potrebno pronaći onaj koji sadrži sve što je Danilo pomenuo:"Od časa kad izađe riječ ‘Neka se vrate i neka opet sagrade Jeruzalem’ pa do Kneza Pomazanika: sedam sedmica, a onda šezdeset i dvije sedmice, i bit će opet sagrađeni trg i opkop, i to u teško vrijeme". Dakle gradnja Jerusalima nije samo Hram već zidovi, opkopi...
Odlično, citiraj onda konačno Artakserksov dekret u kojemu sve ono gore stoji: Neka se vrate i neka opet sagrade Jeruzalem’.
No, uzgred koliko vidim ti sam nemaš nikakvo tumačenje za Danila 9,25 kada šta počinje, koliko traje...isto kao i za oblik Zemlje. Bilo bi lepo čuti i tvoje tumačenje i objašnjenje ako imaš ikakvo. Znaš takav pristup me podseća na lenjog radnika koji ništa neradi a svima drugima zavidi kako loše rade..a on sam ništa ni prstom.
Tuži me negdje. Reci da ja ništa ne znam, a kao najveći grijeh navedi da ne prihvaćam tvoja laprdanja.
Evo još jednom za našeg Slapa da pomenemo gde se direktno pominje gradnja zidova Jerusalimskih. Nalazi se u Nehemiji 2:
Citiraj onda Artakserksov dekret iz Nehemije. Samo molim te nemoj mi ga tumačiti, nisam ja imbecil.