SF XC za android

Učlanjen(a)
30.01.2021
Poruka
31
nikad mi nije jasno bilo kako ljudi mogu biti tako pokvareni.. ljudi se trude da ti naprave nesta da imas da gledas BESPLATNO ulazu svoje vrijeme i svoj trud u nesta i onda se pojavi neki lik poput ovoga i dijeli po drugim forumima... bas mi je zao sto zbog pojedinaca nesta sto je dobro mora da padne u vodu...

Član
Učlanjen(a)
27.09.2012
Poruka
165
Ma to je kreten kojem je jedina želja da komšiji crkne krava. Zavist jer ništa dobroga ne zna uraditi, šljam od čovjeka. Mogao bih ga počastiti raznim epitetima ali ću ovde stati :cool:
pa zato i kazem, ako se ugasi aplikacija, takvi ce se radovati i doci na svoje, mi posteni samo gubimo, to zele oni, da se ugasi aplikacija

Učlanjen(a)
17.02.2021
Poruka
19
Moze, ali se time ne postize nista, jer je ovo slobodno za preuzimanje svima, bilo da su clanovi foruma ili ne
Pa onda jedino preostaje da se nekako ogranici da nemoze bas svako preuzeti.. samo clanovi koji su tu duze vrijeme. Bez obzira sto i ja spadam u tu grupu mladjih clanova, al bar stariji clanovi nek mogu gledati, ovo je super dobra aplikacija i steta je da se skroz ugasi.

Natrag