- Učlanjen(a)
- 30.01.2021
- Poruka
- 31
ovo sto je kolega @SasaLukic90 napisao ima smisla kao sto je za trazenje listi samo clanovi koji su duze od 2 mjeseca tu mogu dobiti aplikaciju i login podatke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evo sad probao klincina neki crtic staviti kad ono banana (filmovi ) ,,,, kao sve otvori normalno ali kad dodjes na odredjeni film / crtic ne pokrece ga ,, probao par filmova- crtica ista stvar .javite kada stane neki od panela da vratimo onu domacu listu koja bila u prvom.......
.mi to iskreno slabije i pratimo ko ce sve da povata to.....sf_xc,Sf_xcvip,sf_emu,Sfvip player,sf kodi18 ,sf kodi 19 .......treba sve to ispratiti....
Sad sam probao... Oba Account-a za filmove rade ali ovaj rezervni mnogo šlajfuje izgleda da je opterećen... Imaš dva naloga za filmove, pa probaji i drugi.Evo sad probao klincina neki crtic staviti kad ono banana (filmovi ) ,,,, kao sve otvori normalno ali kad dodjes na odredjeni film / crtic ne pokrece ga ,, probao par filmova- crtica ista stvar .
Ako jos neko ima volju probat da vidimo jel kod mene nesta smuvano ili ni kod drugih ne radi ..
Hm rade ,, "rade" i meni ako mislis da se ulogira normalno itd ali kad odem na neki od crtica ili neki film - pokrenem ga ali umjesto da krene ostane samo crni ekran tj uopce ga ne pokreneSad sam probao... Oba Account-a za filmove rade ali ovaj rezervni mnogo šlajfuje izgleda da je opterećen... Imaš dva naloga za filmove, pa probaji i drugi.
Evo...Hm rade ,, "rade" i meni ako mislis da se ulogira normalno itd ali kad odem na neki od crtica ili neki film - pokrenem ga ali umjesto da krene ostane samo crni ekran tj uopce ga ne pokrene