SF XC za android

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Moguce ali ima i kriticnih slova koja zbunjuju ljude.Tako i moj kum kaze vise puta sam probao i nece.Ja mu kazem stavi cetvrto slovo malo l kao Leskovac.Kaze on...aaaaaaa radiiiii
A on pismen čovjek pa stavio veliko l za Leskovac :beee: trebao si mu reći l kao leblebija.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Očekujte da će zbog pojedinaca sve ovo jako brzo biti ugašeno.
Ljudi su zavidni i glupi, naravno velika većina nije ništa kriva u ovoj priči - dovoljan je jedan kreten.

LEGEND
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.431
Očekujte da će zbog pojedinaca sve ovo jako brzo biti ugašeno.
Ljudi su zavidni i glupi, naravno velika većina nije ništa kriva u ovoj priči - dovoljan je jedan kreten.
Evo ovaj
500.png
Izvlaci liste sa SF XC i postavlja na druge forume.
Zahvaljujuci njemu SF XC ce najverovatnije biti ugasen.
Dati clanovima da besplano gledaju i onda nade se neko koji to zeli da unisti, nemam reci.

Član
Učlanjen(a)
27.09.2012
Poruka
165
Evo ovaj
Pogledajte prilog 139956
Izvlaci liste sa SF XC i postavlja na druge forume.
Zahvaljujuci njemu SF XC ce najverovatnije biti ugasen.
Dati clanovima da besplano gledaju i onda nade se neko koji to zeli da unisti, nemam reci.
ja sam vec rekao, ako se ugasi takva aplikacija koja radi super, radi takvih, to nema nikakvog smisla, oni i rade toa da bi ugasili aplikaciju koju posteni ljudi gledaju, znaci ako se ugasi to ce biti samo radost za te ljude koje izvlace liste neposteno i onda mi patimo.pozdrav

Član
Učlanjen(a)
07.05.2013
Poruka
388
E svasta...a bas sam se oslonio na ovu apk radi Sport kluba i Nove S...I ponovo...svasta. Ne mogu da razumem tu potrebu da se negde "dokaze" nesto,,,Ma nemam reci. :(

Učlanjen(a)
30.08.2020
Poruka
78
Gasite app nek se *ebe tamo na tuđi račun.

Da je barem prodavao app pa uredu, razumijem i to. Al besplatno drugima plasirati eh to mi je dno dna.

Natrag