- Učlanjen(a)
- 16.02.2011
- Poruka
- 100
Upravo sada sam isprobao svih 5 portala i svi savrseno rade.sta konkretno radi od panela......da bi znali da popravljamo ako nesto ne radi......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Upravo sada sam isprobao svih 5 portala i svi savrseno rade.sta konkretno radi od panela......da bi znali da popravljamo ako nesto ne radi......
EPG ne radi za vecinu nasih kanala, sve ostalo sljaka bez problema.sta konkretno radi od panela......da bi znali da popravljamo ako nesto ne radi......
Jebes EPG, vazno ima slikeEPG ne radi za vecinu nasih kanala, sve ostalo sljaka bez problema.
svi rade samo prvi nece ukucam sifru ali nece. kao da je pogresna sifra.sta konkretno radi od panela......da bi znali da popravljamo ako nesto ne radi......
verovatno ne kucas tacno,nekoliko clanova je napisalo da im je ok....svi rade samo prvi nece ukucam sifru ali nece. kao da je pogresna sifra.
probano vise puta ali bez uspeha,hvala u svakom slucaju na brzom odgovoru.verovatno ne kucas tacno,nekoliko clanova je napisalo da im je ok....
probano vise puta ali bez uspeha,hvala u svakom slucaju na brzom odgovoru.
imam utisak da ti je los log