- Učlanjen(a)
- 25.01.2013
- Poruka
- 15
Koji je username i password?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kod mene vise ne radi ni preko vpn SF_W.. e sad ne znam je li do mene ili je stao..javite kada stane neki od panela da vratimo onu domacu listu koja bila u prvom.......
.mi to iskreno slabije i pratimo ko ce sve da povata to.....sf_xc,Sf_xcvip,sf_emu,Sfvip player,sf kodi18 ,sf kodi 19 .......treba sve to ispratiti....
Trenutno radi sve, upravo proverenoKod mene vise ne radi ni preko vpn SF_W.. e sad ne znam je li do mene ili je stao..
Hvala, evo proradilo je i kod mene..Trenutno radi sve, upravo provereno
Pozdrav pisali smo vise puta u postavkama podesi pleyer na vlcHvala, evo proradilo je i kod mene..
P.S. Jos jednom da pohvalim i pozdravim stvaraoce ove fenomenalne stvari, jos kad ovi filmovi ne bi stekali, mislim da ne bi bilo idealnije stvarcice!
Podesio odavno player na vlc, vpn canada, internet solidan..ali ne ide.. Ne znam da li si uspio odgedati neki novi film bez stekanja, nije problem pokrenuti.. ali nije gledljivo bar kod mene.. a super je sve ostalo pa mi krivo sto mi ne idePozdrav pisali smo vise puta u postavkama podesi pleyer na vlc
bez problema odkada je ova apk i filmovi serije i kanali bilo kojeg logina sve za 10Podesio odavno player na vlc, vpn canada, internet solidan..ali ne ide.. Ne znam da li si uspio odgedati neki novi film bez stekanja, nije problem pokrenuti.. ali nije gledljivo bar kod mene.. a super je sve ostalo pa mi krivo sto mi ne ide