ŠARRDY (Poelbuster 2), ZLOGLASNI PROGONITELJ ADVENTIZMA

Član
Učlanjen(a)
11.05.2011
Poruka
1.251
Pozdrav "kolega"
Moram i ja da te malo napadnem :)
Naglasio sam rečenicu za koju mislim da je od posebne važnosti.
Mislim da treba da pustiš ljude da idu pa neka sami provere šta je istina a šta ne.
Takođe mislim da treba da napadaš adventizam pa ako je to prava crkva njeni pripadnici će sa lakoćom na temelju Biblije da odbrane svoju veru.
Pozdravljam i tebe kao "napadača" ali i čika Miku i ostale adventiste sa željom da se svaka nedoumica izvede na čistinu.
Mislim da je jedini način da ljudi izvuku zaključke je da se o nečemu diskutuje,zato iako meni nisi govorio o adventizmu te molim da nastaviš a adventiste da pošteno odbrane.
Neka istina pobedi(pod budnim okom Jurivake ;) )

Polbuster, kada bi ljudi iznosili istinu o adverntistima ne bi ni bilo problema, ali iznositi cistu laz kao sto je ova:
“Oni (Adventisti) se ne mole Hristu i ne veruju u Hrista, već u sotonu. “ Sarrdy

Sta mislis ima li to veze sa razumom i sta bi pametan covek na takvo bezumlje trebao da odgovori?

Sve najbolje

Član
Učlanjen(a)
25.10.2011
Poruka
1.562
Polbuster, kada bi ljudi iznosili istinu o adverntistima ne bi ni bilo problema, ali iznositi cistu laz kao sto je ova:
“Oni (Adventisti) se ne mole Hristu i ne veruju u Hrista, već u sotonu. “ Sarrdy

Sta mislis ima li to veze sa razumom i sta bi pametan covek na takvo bezumlje trebao da odgovori?

Sve najbolje
To je sve bilo u kontekstu vašeg tumačenja o 2 jarca iz 3.Mojsijeve 16 !
Dok si ti izvadio u konteksta. Jer vi poređenjem iste životinje u istom obredu izjednačavate Hrista i sotonu. Odatle i ova moja izjava.

A u koga ti veruješ i za koga se vidi po tvojim postovima na forumu Krstarice, gde ti niko nije tako nešto rekao pa smo videli tvoje komentare. Kao i ovde dok nismo načeli podtemu o 2 jarca!

A i meni ste rekli ko zna koliko puta da iza mene stoi sotona, pa ste videli svi kako sam JA reagovao.

Tako da moj Mikane, znam ja dobro kako ISTINA BOLI.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
15.10.2010
Poruka
572
sta znas? znas nesto sto je napisano zato sto si to procitao, to nije znanje ono koje je potrebno za ovu pricu, mada po mom je i kljuc da ne znas ali da verujes, mislim da ljudi permutuju stvari
cinjenicno stanje je da niko ne zna nista, to je znaci cinjenica, druga stvar je verovanje u nesto sto si procitao kao neku istinu, ne radi se ovde o odbacivanju ili prihvatanju nego se radi o cinjenicnom stanju, ti verujes u sve sto pise u bibliji kao istina i to je tvoja stvar, ja se ne slazem sa nekim stvarima iz biblije to je moja stvar, ali cinjenica je da mi ne znamo sta je istina, nego verujemo u ono sto nama odgovara ti na tvoj nacin ja na moj

Kazes sta je ISTINA!?I kaza Isus ja sam put i istina!za mene je to dovoljno.Govoris kao Ponti pilat u jednom citatu,kad je pitao Isusa KO SI TI?a isus rece Istina,a ponti ga upita sta je Istina!?

Takodje u jednom stihu pise:ja sam put i istina ko ide tim putem imace zivot vecni,Razumnom je to dovoljno da pozeli da upozna Gospoda.

Ljudi nam daju zemaljska blaga,znamo od koga!sam Isus je to odbio!ali ljudi pokusavaju putem medicine da otkriju tajnu zivota i tim putem nam govore kako su na pragu otkrica tajne zivota.Dok im Isus sam kaze (JA JESAM!! (JHVH) PUT I ZIVOT)ko ide mojim putem imace zivot vecni.

Dok se ljudi muce da otkriju tajnu zivota u (Materijalnom smislu,Bog jasno govori gde se nalazi kljuc vecnog zivota)ali su mnogi ljudi oslepljeni pa nerazumeju tu tajnu.

Pozdrav.

Član
Učlanjen(a)
15.10.2010
Poruka
572

Sve najbolje

Pa naravno da ima,lepo su te ljudi pitali.Sta ce obelisk umesto krsta u vasim crkvama?koliko ja znam hriscanski simbol je krst,na krstu je Isus raspet,a ne na obelisku.Cinimi se da su to pitali Wanhelsing,Adrian i postavili su razne argumente na temi adventizam,a ti kazes kako oni ne govore istinu.Istina je videlo i tama nemoze da je obuzme,kaze se u jovanu 1g-va.

Sve smo videli,procitali,proverili i to je to adventisti su javno ostali bez argumenata,zato i ciljaju na to da se tema zakljuca,sto ce se i desiti za par dana.

Pozdrav.

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
Ova tema govori da su adventisti u istom bezargumentnom soku kao i JS-ci.

Posto na ovom forumu imamo Polebustera velikog poznavaoca JS-ka,biblije s argumentima, koje nisu bili u stanju da pobiju JS-ci,pa su poceli da ogovaraju,pluju,vredjaju tog momka,spamuju poelbuster je bio prinudjen da otkrije temu (Zloglasni poelbuster progonitelj JS-ka)

Vidimo da su adventisti saterani u corsokak,pa su poceli i oni kao i JS-ci da vredjaju,pluju,spamaju Sarrdy pa je covek bio prinudjen da im otvori temu kao i Poelbuster kad uporedimo te dve teme JS-ci,Adventisti-Ozloglaseni buster,Sarrdy SVE NAM JE JASNO NA CEMU SMO.

A da ne govorim da su im koreni isti.

pozdrav od Gere.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ova tema govori da su adventisti u istom bezargumentnom soku kao i JS-ci.

Posto na ovom forumu imamo Polebustera velikog poznavaoca JS-ka,biblije s argumentima, koje nisu bili u stanju da pobiju JS-ci,pa su poceli da ogovaraju,pluju,vredjaju tog momka,spamuju poelbuster je bio prinudjen da otkrije temu (Zloglasni poelbuster progonitelj JS-ka)

Vidimo da su adventisti saterani u corsokak,pa su poceli i oni kao i JS-ci da vredjaju,pluju,spamaju Sarrdy pa je covek bio prinudjen da im otvori temu kao i Poelbuster kad uporedimo te dve teme JS-ci,Adventisti-Ozloglaseni buster,Sarrdy SVE NAM JE JASNO NA CEMU SMO.

A da ne govorim da su im koreni isti.

pozdrav od Gere.

Gero navedi mi bar jedan ozbiljan dokaz gde sam ja ikoga vredjao i pljuvao. nemoj da iznosis ovakve neistine, ako si neobracen to nije izgovor da cinis ovakve stvari, jer i neobracen treba da sacuva svoje dostojanstvo.

Hajde da vidimo sta veruju svedoci a sta Sardy, Adrian, Wanhelsing, i Gerakules, i da li su Adventisti ti koji imaju ista ucenja kao Svedoci;

1. Jehovini svedoci veruju da Bozji moralni zakon i subota vise ne vaze u novozavetnom preriod i da su dati samo Jevrejima.

Ovo isto veruju i Sardy, Adrian, Wanhelsing, i Gerakules;

2. Jehovini svedoci veruju da dani stvaranja nisu stvarni sedmicni dani vec vremenski periodi od 6000 godina.

Ovo isto veruju i Sardy, Adrian, Wanhelsing, i Gerakules i primenjuju sve biblijske tekstove kao navodne dokaze jao Jehovini Svedoci

3. Jehovini svedoci veruju da je starozavetni zakon o ishrane vazio samo za Jevreje i da u novom zavetu ne vazi.

Ovo veruju i Sardy, Adrian, Wanhelsing, i Gerakules;

4. Jehovini svedoci veruju da je Isus na svadbi u kani Galilejskoj i na veceri sa ucenicima pretvorio i koristio alkoholno vino, i da treba da se danas konzumira u malim kolicinama.

5. Jehovini svedoci veruju da desetak ne treba da se daje u nvozavetnom periodu kao sredstvo finansiranja Bozje crkve i dela objave Jevandjelja svetu.

6. Jehovini svedoci ne veruju da je pecat Bozji subota, a zig nedelja, kao suprotnost Bozjeg i ljudskog zakona koji ce biti uspostavljeni od strane Antihriscanske koalicije izmedju verskih i svetovnih vlasti.

Ovo ne veruju ni Sardy, Adrian, Wanhelsing, i Gerakules;

7. Jehovini svedoci veruju u hiljadugodisnje carstvo na zemlji.

itd..itd..

Bilo bi lepo kada bi Sardy, Adrian, Wanhelsing, i Gerakules napravili ovakvu istu listu uporedjenja Adventistickog ucenja sa Jehovinim svedocima pa na osnovu biblije ce mo proveriti.
Ja znam da Adventisti imaju neka identicna ucenja kao Jehovini svedoci, a to su ''Ucenje o zagrobnom zivotu i Isus kao Mihajlo'' koja su potpuno biblijska, ali koja jos osim ovih koja direktno govore o povezanosti Adventista sa Jehovinim svedocima.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Сада треба да тражимо све старе постове где имате заједничке јереси? Ако "сведоци" имају нека истинита учења (као што и ви имате), не значи да је то лоше. Све секте имају 90% истине и 10% катастрофалних јереси. По тим ЈЕРЕСИМА се види да сте изашли из исте групе људи. Све је то установљено на теми Адвентисти, а масонска обележја су очигледна. У почетку сте имали потпуно исте јереси (Аријеве), а касније је свака групација мењала да би била специфична и да се издвоји од осталих. Тако раде секте, а реч секта управо то и значи. Можда некоме звучи пежоративно, али ствар је значења речи.

Да би вама прво оправдали своје секташтво, оснивачи су почели са пљувањем осталих цркава да се вама учини како сте ви та "изабрана" црква коју тобоже Бог диже пре 150 година. Одбацујете цркву која има континуитет од 2000 година оптужујићи је да је њу неки Константин мењао. Не може Константин да мења апостолске каноне и апостолске посланице. Ви пробирате који вам канон одговара и шта се слаже са Хелениним лажним пророковањем. Иако су многи доказали да је плагијатор (углавном сами адвентисти који су видели шта се ради), ви и даље ширите њене обмане и лажи, њене "поруке" из транса. Поистоветили сте је са старозаветним пророцима иако је очигледно да је имала многоструко више "визија" него сви пророци заједно. И ви то не видите? `Ајте, молим вас...

Član
Učlanjen(a)
11.05.2011
Poruka
1.251
Sarrdy je rekao istinu,

On jeste "opadac brace svoje" i progonitelj Adventista.

U pocetlu mi smo lepo diskutovali, ali kad je Sarrdy video da nas ne moze ubedoiti iznosenjem istine, jer mi nastojimo da zivimo u istini, Sarrdy je presao na iznozenje otvoreneih lazi
, a jedna od njih je i ova:

Sarrdy je izjavio:
Oni (adventisti) se ne mole Hristu i ne veruju u Hrista, već u sotonu.
[h=2]#1399
C:\Users\User\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image002.png
16-10-2012 16:13[/h]Ova Sardijeva izjava se nalazi na temi Adventisti u postu 1399. Pa mozete i sami proveriti.

Mi adventisti smatramoi da na ovakva bezumlja nema sta da se odgovara niti o cemu da diskutujemo.
Nije istina da je ovo izvadjerno iz konteksta. Dao sam vam izvore pa proverite.

ZATO POZIVAM SVE ADVENTISTE DA NE ODGPOVARAJU NA SARDIJEVO BEZUMLJJE I LAZI NITI DA DAJU IKAKVE KOMENTARE.

Ovo su izvodi iz, Adventisticki hriscani veruju, pa sami se uverite koliko Sarrdy iznosi istinu.

Adventisticki hriscani veruju:

Bog Sin
Bog vječni Sin ovaploćen je u Isusu Hristu. Kroz Njega je sve stvoreno, Božji karakter je otkriven, izvršeno spasenje ljudskog roda i sud svetu. Za svu večnost živi Bog postao je i čovek Isus Hristos. Začet je Svetim Duhom i rodila Ga je djevoka Marija. Živio je i iskusio iskušenja kao ljudsko biće, ali je savršenim primerom pokazao Božju pravednost i ljubav. Svojim čudima On je otkrio božansku silu i umro na krstu za naše grijehe i umjesto nas, vaskrsnuo je iz mrtvih i vaznio se na Nebo da u nebeskoj svetinji vrši službu za nas. Doći će opet u slavi da konačno oslobodi svoj narod i da obnovi sve. (Jovan 1,1-3.14; Kološanima 1,15-19; Jovan 10,30; 14,9; Rimljanima 6,23; 2. Korinćanima 5,17-19; Jovan 5,22; Luka 1,35; Filibljanima 2,5-11; Jevrejima 2,9-18; 1. Korinćanima 15,3.4; Jevrejima 8,1.2; Jovan 14,1-3)

Hristov život, smrt i vaskrsenje
U Hristovom životu savršene poslušnosti Božjoj volji, u Njegovoj patnji, smrti i vaskrsenju, Bog je dao jedino sredstvo pomirenja za ljudski grijeh, tako da oni koji vjerom prihvate ovo pomirenje mogu imati vječni život, a cjelokupno stvaranje može bolje razumeti Tvorčevu bezgraničnu i svetu ljubav. Ovo savršeno pomirenje opravdava pravednost Božjeg zakona i milostivost Njegovog karaktera; jer ovo dvoje osuđuju naš grijeh i daju nam oproštenje. Hristova smrt je zamjena i otkupljenje koje vrši pomirenje i preobražaj. Hristovo vaskrsenje objavljuje Božju pobjedu nad silama zla, a onima koji prihvataju pomirenje, daje čvrsto obećanje o konačnoj pobjedi nad griehom i smrću. Ono objavljuje dostojanstvo Gospoda Isusa Hrista pred kojim će se saviti svako koljeno na Nebu i na Zemlji. (Jovan 3,16; Isaija 53; 1. Petrova 2,21.22; 1. Korinćanima 15,3.4.20-22; 2. Korinćanima 5,14.15.)
Iskustvo spasenja

U beskrajnoj ljubavi i milosti Bog je učinio Hrista, koji nije znao za grijeh, grijehom za nas, tako da u Njemu možemo biti učinjeni Božjom pravdom. Vođeni Svetim Duhom mi osjećamo svoju potrebu, priznajemo svoju grješnost, kajemo se zbog svojih priestupa, i upražnjavamo vjeru u Isusa kao Gospoda i Hrista, kao Zamjene i Primjera. Ova vjera koja prima spasenje dolazi preko božanske sile Riječi i dar je Božje blagodati. Kroz Hrista mi smo opravdani, usvojeni kao Božji sinovi i kćeri i oslobođeni od vlasti grijeha. Nanovo smo rođeni i posvećeni Duhom; Duh obnavlja naše umove, upisuje Božji zakon ljubavi u naša srca i mi dobijamo silu da živimo svetim životom. Time što ostajemo u Njemu, postajemo sudionici u božanskoj prirodi i imamo jemstvo spasenja sada i na sudu. (2. Korinćanima 5,17-21; Jovan 3,16; Galatima 1,4; 4,4-7: Titu 3,3-7; Jovan 16,8; Galatima 3,13.14; 1. Petrova 2,21.22; Kološanima 1,13.14; Rimljanima 8,14-17; Galatima 3,26; Jovan 3,3-8; 1. Petrova 1,23; Rimljanima 12,2; Jevrejima 8,7-12; Jezekilj 36,25-27; 2. Petrova 1,3.4; Rimljanima 8,1-4; 5,6-10; Rimljanima 10,17; Luka 17,5; Marko 9,23.24; Efescima 2,5-10; Rimljanima 3,21-26)

Eto jos jednom imate priliku sami da procenite koliko Sarrdy iznosi istinu o Adventistima.

Pozdrav svima

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
zato pozivam sve adventiste da ne odgpovaraju na sardijevo bezumljje i lazi niti da daju ikakve komentare.

Тако си и рекао осталим адвентистима да не постују, ништа ново. Појавише се ниоткуда, а тако исто и исчезнуше. Неки прате постове и чекају да се неко од нас излети за нешто да можете да кренете са "паљбом". Их, ко да ми већ не познајемо деловање секти, како у "мисионарењу", тако и на интернету. Веома сте организована братија, него Божија воља беше да се овде сакупи неколико људи који "случајно" (не верујем у случајности) дођоше на овај форум.

Имате ви огроман утицај на интернету, свака вам част на организацији. Видели сте своју шансу у промоцијама по форумима, разним блоговима, сајтовима уопште. Знате шта радите. Само је проблем овај форум, овде вам нешто тешко иде "промоција". Сада, поред онога да се правите да не видите наше постове, долази време и да ћутите. Што говори да сте опет у КОНФУЗИЈИ. Тешко ћете изаћи из ње.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2011
Poruka
1.562
Sarrdy je rekao istinu,

On jeste "opadac brace svoje" i progonitelj Adventista.

U pocetlu mi smo lepo diskutovali, ali kad je Sarrdy video da nas ne moze ubedoiti iznosenjem istine, jer mi nastojimo da zivimo u istini, Sarrdy je presao na iznozenje otvoreneih lazi
, a jedna od njih je i ova:

C:\Users\User\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image002.png
16-10-2012 16:13 Ovo se nalazi na temi Adventisti u postu 1399. Pa mozete i sami proveriti.

Sarrdy je izjavio:
Oni (adventisti) se ne mole Hristu i ne veruju u Hrista, već u sotonu.

Mi adventisti smatramoi da na ovakva bezumlja nema sta da se odgovara niti o cemu da diskutujemo.
Niuje istina da je ovo izvadjerno iz konteksta. Dao sam vam izvore pa proverite.

ZATO POZIVAM SVE ADVENTISTE DA NE ODGPOVARAJU NA SARDIJEVO BEZUMLJJE I LAZI NITI DA DAJU IKAKVE KOMENTARE.

Ovo su izvodi iz, Adventisticki hriscani veruju, pa sami se uverite koliko Sarrdy iznosi istinu.

Adventisticki hriscani veruju:

Bog Sin
Bog vječni Sin ovaploćen je u Isusu Hristu. Kroz Njega je sve stvoreno, Božji karakter je otkriven, izvršeno spasenje ljudskog roda i sud svetu. Za svu večnost živi Bog postao je i čovek Isus Hristos. Začet je Svetim Duhom i rodila Ga je djevoka Marija. Živio je i iskusio iskušenja kao ljudsko biće, ali je savršenim primerom pokazao Božju pravednost i ljubav. Svojim čudima On je otkrio božansku silu i umro na krstu za naše grijehe i umjesto nas, vaskrsnuo je iz mrtvih i vaznio se na Nebo da u nebeskoj svetinji vrši službu za nas. Doći će opet u slavi da konačno oslobodi svoj narod i da obnovi sve. (Jovan 1,1-3.14; Kološanima 1,15-19; Jovan 10,30; 14,9; Rimljanima 6,23; 2. Korinćanima 5,17-19; Jovan 5,22; Luka 1,35; Filibljanima 2,5-11; Jevrejima 2,9-18; 1. Korinćanima 15,3.4; Jevrejima 8,1.2; Jovan 14,1-3)

Hristov život, smrt i vaskrsenje
U Hristovom životu savršene poslušnosti Božjoj volji, u Njegovoj patnji, smrti i vaskrsenju, Bog je dao jedino sredstvo pomirenja za ljudski grijeh, tako da oni koji vjerom prihvate ovo pomirenje mogu imati vječni život, a cjelokupno stvaranje može bolje razumeti Tvorčevu bezgraničnu i svetu ljubav. Ovo savršeno pomirenje opravdava pravednost Božjeg zakona i milostivost Njegovog karaktera; jer ovo dvoje osuđuju naš grijeh i daju nam oproštenje. Hristova smrt je zamjena i otkupljenje koje vrši pomirenje i preobražaj. Hristovo vaskrsenje objavljuje Božju pobjedu nad silama zla, a onima koji prihvataju pomirenje, daje čvrsto obećanje o konačnoj pobjedi nad griehom i smrću. Ono objavljuje dostojanstvo Gospoda Isusa Hrista pred kojim će se saviti svako koljeno na Nebu i na Zemlji. (Jovan 3,16; Isaija 53; 1. Petrova 2,21.22; 1. Korinćanima 15,3.4.20-22; 2. Korinćanima 5,14.15.)
Iskustvo spasenja

U beskrajnoj ljubavi i milosti Bog je učinio Hrista, koji nije znao za grijeh, grijehom za nas, tako da u Njemu možemo biti učinjeni Božjom pravdom. Vođeni Svetim Duhom mi osjećamo svoju potrebu, priznajemo svoju grješnost, kajemo se zbog svojih priestupa, i upražnjavamo vjeru u Isusa kao Gospoda i Hrista, kao Zamjene i Primjera. Ova vjera koja prima spasenje dolazi preko božanske sile Riječi i dar je Božje blagodati. Kroz Hrista mi smo opravdani, usvojeni kao Božji sinovi i kćeri i oslobođeni od vlasti grijeha. Nanovo smo rođeni i posvećeni Duhom; Duh obnavlja naše umove, upisuje Božji zakon ljubavi u naša srca i mi dobijamo silu da živimo svetim životom. Time što ostajemo u Njemu, postajemo sudionici u božanskoj prirodi i imamo jemstvo spasenja sada i na sudu. (2. Korinćanima 5,17-21; Jovan 3,16; Galatima 1,4; 4,4-7: Titu 3,3-7; Jovan 16,8; Galatima 3,13.14; 1. Petrova 2,21.22; Kološanima 1,13.14; Rimljanima 8,14-17; Galatima 3,26; Jovan 3,3-8; 1. Petrova 1,23; Rimljanima 12,2; Jevrejima 8,7-12; Jezekilj 36,25-27; 2. Petrova 1,3.4; Rimljanima 8,1-4; 5,6-10; Rimljanima 10,17; Luka 17,5; Marko 9,23.24; Efescima 2,5-10; Rimljanima 3,21-26)

Eto jos jednom imate priliku sami da procenite koliko Sarrdy iznosi istinu o Adventistima.

Pozdrav svima
To ti je objašnjeno najmanje 10 X, ali ti si kao pokvarena gramofonska ploča !
A kada se ANALIZIRAJU MOJI POSTOVI na temi Adventisti i odgovori Adventista na moje postove lepo se može videti ko PRVI POČNE SA VREĐANJEM I OSTALIM STVARIMA.
Isti slučaj je i kod Adriana BG !
Pogledajte njegove postove tamo negde od 50-te strane i MIKINE ODGOVORE upućene njemu, pa će te se najbolje upoznati sa Mikinom ličnošću.

Poslednja izmena:
Natrag