Član
- Učlanjen(a)
- 25.10.2011
- Poruka
- 1.562
Ja mogu da posvedočim da nisam u samom početku iznosio učenje svoje crkve na velika vrata, već je moja diskusija bila koncentrisana sa Jehowinim svedocima.
Kada su Jehowini svedoci nestali sa foruma, ostali nisu mogli nikako drugačije da utole svoju glad za napadanjem drugih verskih zajednica pa su se okrenuli protiv Adventista.
Naša reakcija je bila da smo jednostavno morali da odgovaramo na optužbe koje su u većini slučajeva bile lažne i planski smišljene, što se nekima nije svidelo jer nisu očekivali nikakve odgovore, pa kad su oni usledili upali su u delirijum..
Dakle, nije ambicija Adventista da ovde iznose bilo kakvo svoje učenje, već mi samo odgovaramo na mnogobrojne napade i vešto smišljene insinuacije.
Ja bih se prvi isključio sa teme "Adventisti" kada bi ti patetični napadi prestali, ali malo je verovatno da će oni prestati, tako da idemo dalje..
Ja bih to vrlo rado URADIO, kada bi mi Gera, Adrian BG, Vera 021, Vanhelsing G, Faky, i svi oni ljudi kojima sam otvorio oči kada je u pitanju Adventizam rekli:
E brate Šarrdy, NISI TREBAO NIŠTA DA POSTIRAŠ o Adventizmu i da nam govoriš kakav je. Trebao si da nas pustiš da mi sami idemo u tu Crkvu da nas Adventistički pastori i profesori poduče o Adventizmu, kakav je i kakvi su njeni vernici, a ne ti ovde na sf-u !
Obećavam, ako mi se jedan od navedenih sa liste, pa i oni kojima sam ja govorio o Adventizmu, a nisu sa ove liste - Javno obrati i kaže navedeno, ja više ni jedan post neću postirati na temi Adventisti !
Jel pošteno ?