Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sta bre ovde lupetas i sramotis coveka! Ne kaze li u bibliji - "kusajte duhove jesu li od Boga" ima prava da te osporava, nije se zbog toga proglasio bogom! A ti si samozvani i proklamovani prorok, naslednik EGW , koji si sam sebe proglasio a nicim ne dokazujes da jesi!Imamo jos jednog boga na forumu.
Bog DarthShone cak odredjuje i koga Bog nebeski moze da odredi za proroka, a koga ne.
Veliki je taj DarthShone, treba ga proglasiti bogom sa malim B, Isusovim zamenikom, i zamenikom Svetog Duha.
Sta bre ovde lupetas i sramotis coveka!
Niko ovde "sam sebe ne proglasava" vec se ti sam uzdizes i proglasavas sebe izmedju nas "odabranim", i tvrdis da si TI NESTO, a mi smo svi nista!
Najnovija zanimljivost..
U videu cete videti gospodina Tripa (tj. Milosa Bogdanovica) gde vam objasnjava sta su to motivi, govori o formalizmu, komunizmu, o promeni mentaliteta protestantskih naroda itd.. Nazalost ovde na forumu se on krije iza "ijekavice" da ga ne primetimo. P.S. -obavezno pogledati ceo video da se uverite da je to on
Jeste brate on je, pretvara se, koristi ijekavicu i gresi stalno. I ja sam ga uhvatio i Shone.Mislim da Tripo nije Miloš. Ali po iznošenju ispraznosti kao da su klonovi.
Sta bre ovde lupetas i sramotis coveka! Ne kaze li u bibliji - "kusajte duhove jesu li od Boga" ima prava da te osporava, nije se zbog toga proglasio bogom! A ti si samozvani i proklamovani prorok, naslednik EGW , koji si sam sebe proglasio a nicim ne dokazujes da jesi!
Niko ovde "sam sebe ne proglasava" vec se ti sam uzdizes i proglasavas sebe izmedju nas "odabranim", i tvrdis da si TI NESTO, a mi smo svi nista!
Mislim da Tripo nije Miloš. Ali po iznošenju ispraznosti kao da su klonovi.
Jeste brate on je, pretvara se, koristi ijekavicu i gresi stalno. I ja sam ga uhvatio i Shone.
Ne kaze crnogorac nikad "kruh" vec "hljeb" isto tako i na drugom forumu prica da je bosanac.
On ne zna vise jel bosanac , srbin ili crnogorac. To je Milos Bogdanovic, a ovde se pretvara!
Mozda cak koristi neki program da konvertuje tekst iz ekavice u ijekavicu. Nista nije nemoguce.
To sto ti i drugi sebe stavljate za autoritet istine, i kazete UCINI CUDO PA CE MO VEROVATI, ne cinite nista drugo nego sto su cinili sotona i fariseji kusajuci Hrista da ucini cudo da bi dokazao da je sin Bozji
Kao i Tripo, i Bogdanović se svađa, maratonski se svađa sa svakim ko mu se suprotstavi, na Facebooku vređa, izaziva i pljuje da bi izazvao reakciju. Uz to, već navedeni obožava da citira Bogdanovića, a Bogdanović sa druge strane obožava da citira samog sebe.
Ni bosanac ne govori kruh brate. Osim ako je katolik, ali to ovaj nije nikada ni bio. Imam gomilu prijatelja bosanaca, pravoslavnih, koji ne govore kruh.