Vi ne ispitujete duhove, vec u startu odbacujete SVE sto nije Pravoslavno i Rimokatolicko.
Ispitivanje podrazumeva traziti iskreno od Boga osvedocenje.
To nije tacno!
Ja sam ti trazio iskreno u private znak, pa si me optuzio da ne trazim iskreno. To prorok ne radi onom koji iskreno trazi!
Ja nisam Vava ili Ljubisa trgovcevic, ili vracara sa vasara da dajem znakove i cuda kako ko iste
Ti si nista, jer ti Bog nije dao znak cime ces potvrditi da si poslan! Svi proroci su imali dokaz, Mojsije je imao stap kojim je cinio cuda. Zar tebi Bog nije dao nista???
Za tebe mi je licno otkrio da si licemer, da jedno pricas, a drugo cinis.
Po tome znam da nisi prorok, jer ti to Bog nije mogao pokazati! Navodno sanjao si san gde ja sviram rock muziku a oko mene devojke..
Kao prvo, ja vise ne sviram uopste, a nikada nisam ni svirao svetovnu muziku, osim radi vezbe.
Kao drugo, taj san ti je dosao od Tripovog ponavljanja "idi sviraj i zabavljaj devojke" koje mi je upucivao. Ili si ti pomislio da je to istina pa si cak i san izmislio. Nesto od ta dva..
Posto me ovo nikako ne zadovoljava, ja sam ti zatrazio pravi dokaz, da otkrijes nesto sto znamo samo ja i Bog. I obecao da kada to uradis, ja cu verovati, ili bar ponizno preispitati sebe i tvoje ucenje.
Postoje stvari koje sotona ne zna, koje on ne moze cuti, jer on bezi od iskrene molitve, i ako zamolis Boga da ga otera on ce to uciniti. Te stvari sto sam govorio zna samo Bog. Otkrij mi sta sam ja to njemu rekao a djavo nije cuo?
Kraj price!