Samo Religijske zanimljivosti

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Opet ti velim, tripo nije Milos...ovo je Milos

Da to je Tripo on je Milos Bogdanovic. Nemoj da izmisljas. Sve isto govore, identicni su ko jaje jajetu. Bilo bi bolesno da neko toliko stavova poprimi od neke druge osobe, da bukvalno postaje ta osoba.. i da brani te iste stavove kao svoje, govoreci o psihologiji i motivima o svemu isto. To je nemoguce!!!

Osim toga uhvacen je u lazi, nebrojeno puta o tome ko je zapravo smo otkrili da laze. Nije ni bosanac a nije ni crnogorac! Ljudi u crnoj gori ne kazu "kruh" vec "hljeb".

To sto ga ti branis, da nije , samo je potvrda da jeste!

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Izvini molim te, ali biblija kaze - "ne verujte svakome duhu, nego kusajte duhove jesu li od Boga"! Prema tome testiranje proroka je dozvoljeno. I Bog nikome nece zameriti sto je zatrazio "znak" ili "cudo", trazio je na primer i Zaharija i dobio ga i mnogi drugi proroci!

Isus je prigovorio farisejima jer su oni njega "izazivali", i nisu iskreno trazili znak da bi potvrdili, vec su to radili da mu naprave zamku. Ja to ne radim. A ako neko iskreno zatrazi znak, on taj znak i dobije!

Problem je tvoj sto ti znak ne mozes dati, jer nisi prorok i nisi pozvan od Boga, da jesi dao bi znak!!! Dao ga je i Mojsije i ostali proroci su davali znak poslanja, samo tebe Bog posla bez stapa!

Vi ne ispitujete duhove, vec u startu odbacujete SVE sto nije Pravoslavno i Rimokatolicko.
Ispitivanje podrazumeva traziti iskreno od Boga osvedocenje.

Ja nisam Vava ili Ljubisa trgovcevic, ili vracara sa vasara da dajem znakove i cuda kako ko iste.

T znaci da ja ne odredjujem da li ce Bog nesto pokazati ili dati neko cudo.

Bog je pokazivao stvari u vezi drugih ljudi, i cinio druga cuda, poput cuda isceljenja od bolesti - kako mog licnog tako i mojih bliznjih kada sam to trazio u molitvi, i licno mi progovarao glasom da je on to ucinio, i sve ono sto mi je Gospod otkrio se ispunilo.

Za tebe mi je licno otkrio da si licemer, da jedno pricas, a drugo cinis.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Vi ne ispitujete duhove, vec u startu odbacujete SVE sto nije Pravoslavno i Rimokatolicko.
Ispitivanje podrazumeva traziti iskreno od Boga osvedocenje.

To nije tacno!

Ja sam ti trazio iskreno u private znak, pa si me optuzio da ne trazim iskreno. To prorok ne radi onom koji iskreno trazi!

Ja nisam Vava ili Ljubisa trgovcevic, ili vracara sa vasara da dajem znakove i cuda kako ko iste

Ti si nista, jer ti Bog nije dao znak cime ces potvrditi da si poslan! Svi proroci su imali dokaz, Mojsije je imao stap kojim je cinio cuda. Zar tebi Bog nije dao nista???

Za tebe mi je licno otkrio da si licemer, da jedno pricas, a drugo cinis.

Po tome znam da nisi prorok, jer ti to Bog nije mogao pokazati! Navodno sanjao si san gde ja sviram rock muziku a oko mene devojke..

Kao prvo, ja vise ne sviram uopste, a nikada nisam ni svirao svetovnu muziku, osim radi vezbe.

Kao drugo, taj san ti je dosao od Tripovog ponavljanja "idi sviraj i zabavljaj devojke" koje mi je upucivao. Ili si ti pomislio da je to istina pa si cak i san izmislio. Nesto od ta dva..

Posto me ovo nikako ne zadovoljava, ja sam ti zatrazio pravi dokaz, da otkrijes nesto sto znamo samo ja i Bog. I obecao da kada to uradis, ja cu verovati, ili bar ponizno preispitati sebe i tvoje ucenje.

Postoje stvari koje sotona ne zna, koje on ne moze cuti, jer on bezi od iskrene molitve, i ako zamolis Boga da ga otera on ce to uciniti. Te stvari sto sam govorio zna samo Bog. Otkrij mi sta sam ja to njemu rekao a djavo nije cuo?

Kraj price!

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja tu Tripovu izjavu "idi sviraj i zabavljaj devojke" nisam ni procitao, vec mi je to Bog pokazao.

Ne secam se da sam ti napisao da ne trazis iskreno, vec da ti ne daje upravo zato sto trazis a znas istinu a odbacio si je.
Takvima Bog ne daje jer oni koji svesno odbace rec Bozju, njima je ta rec bila dovoljna.

Bog je pokazivao u vezi drugih ljudi, i cinio druga cuda, poput cuda isceljenja od bolesti - kako mog licnog tako i mojih bliznjih kada sam to trazio u molitvi, i licno mi progovarao glasom da je on to ucinio, i sve ono sto mi je Gospod otkrio se ispunilo.

Dakle, drugi su osvedoceni.

Ali ti sebe stavljas kao merilo.

To je bogohulno i drsko.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Uh ,ma jeste tebi sve verujem. Naravno da ces doci da branis svog drugara. Ali dzabe, svima cu da govorim ko je on!

Nećeš brate ništa postići time. Napraviće te paranoičnim kako to već oni umeju. Što se tiče Kainosove tvrdnje, dokaz da ova dvojica "prosvetitelja" nisu ista osoba mogao bi postojati istključivo da su se njih "dvojica" raspravljali na istom forumu. U isto vreme.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nećeš brate ništa postići time. Napraviće te paranoičnim kako to već oni umeju. Što se tiče Kainosove tvrdnje, dokaz da ova dvojica "prosvetitelja" nisu ista osoba mogao bi postojati istključivo da su se njih "dvojica" raspravljali na istom forumu. U isto vreme.
Bas me briga da li ce me okarakterisati kao paranoika, ja ga od sad zovem Milos Bogdanovic, pa neka svi znaju da je to on. I neka pazi sta pise od sad i kako se ponasa da ga opet ne najure iz crkve, a ovaj put mislim da mu nece pomoci ni Valter Fajt.

Takvima Bog ne daje jer oni koji svesno odbace rec Bozju, njima je ta rec bila dovoljna

Jesi li ti pri sebi "ja da svesno odbacim istinu"? Jel ti znas da je to "neoprostiv greh"??? To bi znacilo da "namerno idem protiv Boga" a to je greh koji se ne prasta, to je greh protiv Svetog Duha!!!

I opet kazem, da si prorok ti bi znao ko ti se obraca i da je iskren covek.

Dakle, drugi su osvedoceni.

Sta me briga za druge kad nisam ja osvedocen?

Ali ti sebe stavljas kao merilo.

Nisam ja merilo, merilo je Bog , njegova rec, principi po kojima se necije prorocko delo proverava itd..

Uzimajuci sve to u obzir ti nisi prorok.

Poslednja izmena:
Natrag