- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Nema napredka bez odsustva rata!
Samo protestantska Amerika zarađuje ratujući. Oni su besplatnom arapskom naftom (ratni plijen) napunili sve svoje prazne naftne bušotine i služe im kao naftne rezerve.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nema napredka bez odsustva rata!
Upravo tako, ne samo da su otvoreni bezboznici i satanisti koji su ceo svet zarazili svojim nazadnim vrednostima, nego su jos i lopovi i nasilnici!Samo protestantska Amerika zarađuje ratujući. Oni su besplatnom arapskom naftom (ratni plijen) napunili sve svoje prazne naftne bušotine i služe im kao naftne rezerve.
Sve i da jesu to nista ne znaci!
Ma dobili smo mi bicem od tvoje amerike, umesto da nam propovedate evandjelje i posaljete misionare, vi nas castite bombama zvanim "milosrdni andjeo"! Zelite da nas istrebite kao i indijance!
ravi ste misionari, prava protestantska zemlja! To su vrednosti koje nudite i promovisete, to je 'demokratija' koju zastupate, pobiti druge!
Kazes vatikan nam pravi igranku? Vatikanu nije u interesu da jacaju muslimani na balkanu cak i da ne voli previse pravoslavlje. A nije istina da ne voli..
Vi nas ne volite i zelite da nas unistite jer smetamo vasem prodoru prema rusiji, zato je jugoslavija i pala,
zato je jugoslavija i pala, geopoliticki i strateski je ovo podrucje veoma bitno, posebno jadransko more, jer jedino odatle mogu da ciljaju moskvu. Dalja ruta im je iran, irak, avganistan, sirija, libija.. Godine 1990. sam jos citao kojim ce se tokom kretati americka agresija, pomenuli su sve ove zemlje po redosledu neko iz vrha americke bezbednosne sluzbe je to govorio. Tad nisam verovao, kakav iran, irak, avganistan sirija libija, o tim zemljama se nista nije ni pricalo, i nisu bile ni u izgledu! Znaci amerika je imala plan bar 20 godina unapred! A to su sve osvajacki planovi!
Vi protestanti - vi ste bas dobri i duhovni ljudi? Vi imate bolje vrednosti od nas a mi smo pagani? Vi ste ugladjeni i fini a mi smo svi zivotinje!
A ako se tebi toliko svidja amerika, ti idi tamo pa zivi!
Ovo sto pises je jadno! Takve izdajice bih deportovao prvim avionom njihovim gazdama u ameriku! Ne bi mi ovde sedeli ni dan!
Ako je u pitanju promena pola i rec je o bolesnoj osobi to je u redu!
Vi imate sve ono sto sam gore nabrojao i jos ratujete "protiv drugih drzava", zavodite im teror!
Ti ces o ratovima? Amerika od kad zna za sebe ratuje, i to protiv drugih zemalja! Drzave koje su danas ekonomski slabe, su vecinom vodile odbrambene a ne osvajacke ratove! Zato i jesu slabe, zbog ratova koji su kocile njihov razvitak! Pogotovo je to slucaj sa zemljama balkana!
A ti ovo vezujes za religiju, budalastina nad budalastinama! Nema napredka bez odsustva rata!
I sad on prica kako su protestanti (amerikanci) bolji od srba, hrvata, ukrajinaca, katolickih i pravoslavnih zemalja?
Pa cist idiotluk!
Vlast SAD je vaša.
Da nije ne bi osnovali islam koji će da potre hrišćanske krajeve, a sebe će da brane kao u Španiji. SAD je pod kontrolom Vatikana. Vlast.
Koji mi? Lupaš besmislice advent. vam ne rade ništa.
Jeste zive, pravoslavnih u americi ima svega 1%, naspram 99% protestanata! Znaci protestanti vam vode drzavu! Bil Klinton je bio baptista, taj je sredio jugoslaviju, govorio je da nas treba pobiti, da smo krivi za prvi svetski rat i sve ostalo! Kao sto i ti pricas da smo mi sve krivi! Umesto da je poslao misionare da nam propovedaju evandjelje, on odlucio da nas poubija!Zar u SAD ne žive i pravoslavni Amerikanci por. Srbi.
Eto koliko su ti jadni arg.
Vlast je sekularna.
A branili pravoslavlje od islama, krstaske ratove pokrenuo Papa da odbrani pravoslavce! I sad osnovali islam da nas potru? Koje ti budalastine pises, veze s realnoscu nemas! Niti znas istoriju "profesore!"Da nije ne bi osnovali islam koji će da potre hrišćanske krajeve, a sebe će da brane kao u Španiji.
Koji mi? Lupaš besmislice advent. vam ne rade ništa
Vlast SAD je vaša.
Vidi se po djelima još uvijek.
Otisli su trbuhom za hlebom, jak dokaz i patrijarsi iz starog zaveta su otisli da spasu zivot! I sam Josif je otisao medju idolopoklonike u egiptu da spasi porodicu od gladi!Otišli su mnogi pravosl. iz bednih država gde su bili.
E to je tvoj duh, duh nasilja. Sada si pokazao svoj duh u pravom svetlu. To je duh pravoslavlja.
Ja sam rekao ako ima fizicki poremecaj onda i treba da je krsti kao muskarca posle operacije! A ako je umisljeni psihicki poremecaj onda ne!pa jeste bolesna od demona, koji je ubacio osobi u um da je muško iako je žensko.
A jesi ti arg. sada može da se promeni pol, a kod drugih je Sodoma.
pojma nemaš o istoriji postali su nezavisni 1776. a prvi rat na svetskoj sceni je 1. sv. rat.
Sa ovim priznao da imate gora dela. Kriva je Amerika, kriva je zmija, kriva je Eva.
Pa ti si se identifikovao sa protestantima, ko vamje kriv! Stavili ste se na njihovu stranu, znaci isti ste kao i oni!
Sad se ogradjujes od njih kad ti neodgovara kolike su ubice i jadnici, a koristis ih kad ti odgovara!
Kakve veze ima 1776? Vi otkad postojite ratujete, prvo protiv indijanaca, to je bila otimacina, sto zemlje, sto zlata, sto resursa (zato ste i dosli pohlepnici), isto kao sto i danas vodite ratove zbog resursa, potkradate druge drzave, sve zbog resursa!
Jeste zive, pravoslavnih u americi ima svega 1%, naspram 99% protestanata
Znaci protestanti vam vode drzavu! Bil Klinton je bio baptista, taj je sredio jugoslaviju, govorio je da nas treba pobiti, da smo krivi za prvi svetski rat i sve ostalo! Kao sto i ti pricas da smo mi sve krivi! Umesto da je poslao misionare da nam propovedaju evandjelje, on odlucio da nas poubija!
To je vase protestantsko evandjelje!
A branili pravoslavlje od islama, krstaske ratove pokrenuo Papa da odbrani pravoslavce! I sad osnovali islam da nas potru? Koje ti budalastine pises, veze s realnoscu nemas! Niti znas istoriju "profesore!"
Pa ti si se identifikovao sa protestantima, ko vamje kriv! Stavili ste se na njihovu stranu, znaci isti ste kao i oni!
Sad se ogradjujes od njih kad ti neodgovara kolike su ubice i jadnici, a koristis ih kad ti odgovara!
Zali Boze takve teologije!
Ja sam rekao ako ima fizicki poremecaj onda i treba da je krsti kao muskarca posle operacije!
I opet nam pripisujes ono sto sami imate, i vi krstite transrodne!
I jeste kod vas sodoma, od vas se prosirio pederluk, sekuralizam i svo zlo svetsko! I treba tako da bude, da se ispuni prorocanstvo o onima koji "imaju oblicje poboznosti a sile su se njezine odrekli"! To ste vi, to je tvoja voljena amerika!
Ne trebaju nam takvi kao ti da nam sole pamet i prodaju 'americke vrednosti'! Takvih kao ti nam je preko glave! Zagadili ste citav svet!
Naravno da je kriva, sav sistem ste vi izmislili i prosirili! Sistem koji imamo nije uopste nas vec anglo - americki!
A vasa krivica je veca od ostalih!
Ako mi i nismo bili toliko duhovni
Nemoj ti meni da drzis predavanja o ratovima! Ne znas ti istoriju niti si profesor!
Vi otkad postojite ratujete, prvo protiv indijanaca, to je bila otimacina, sto zemlje, sto zlata, sto resursa (zato ste i dosli pohlepnici), isto kao sto i danas vodite ratove zbog resursa, potkradate druge drzave, sve zbog resursa! Namecete drzavama svoju volju i cinite ih robovima! Ne samo da potkradete njihove resurse, nego i tudju pamet kradete, odvlacite iz svih zemalja naucnike da vam podignu ekonomiju, da bi vi ziveli ugodno, a za druge vas bas briga!
Naravno da je kriva, sav sistem ste vi izmislili i prosirili! Sistem koji imamo nije uopste nas vec anglo - americki! Nametnuli ste ga svima na silu! Nismo mi nista krivi sto ste vi prosirili svoje satanisticke vrednosti po celom svetu! Da smo mogli da se razvijamo, da nas niko nije kocio i da nam niste krali resurse, da nas niste tlacili, da nismo bii pogodjeni ratovima, ekonomija i stanje u drustvu bi bilo bolje!
A završio jezuitsku školu.
Samo protestantska Amerika zarađuje ratujući. Oni su besplatnom arapskom naftom (ratni plijen) napunili sve svoje prazne naftne bušotine i služe im kao naftne rezerve.
Pre bi se reklo da u Americi sve konce povlaci Vatikan, koji je infiltriran u sve pore drutvenog i politickog zivota, i deluje kroz tajna drustva.