Religijske vesti ( vesti vezane za religiju )

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.255
Samo protestantska Amerika zarađuje ratujući. Oni su besplatnom arapskom naftom (ratni plijen) napunili sve svoje prazne naftne bušotine i služe im kao naftne rezerve.
Upravo tako, ne samo da su otvoreni bezboznici i satanisti koji su ceo svet zarazili svojim nazadnim vrednostima, nego su jos i lopovi i nasilnici!

I sad on prica kako su protestanti (amerikanci) bolji od srba, hrvata, ukrajinaca, katolickih i pravoslavnih zemalja?

Pa cist idiotluk!
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Sve i da jesu to nista ne znaci!

Znači eto koliko nemaš pojma o Bibliji, tako su postavili Saula za cara pa im se obilo o glavu.

Ma dobili smo mi bicem od tvoje amerike, umesto da nam propovedate evandjelje i posaljete misionare, vi nas castite bombama zvanim "milosrdni andjeo"! Zelite da nas istrebite kao i indijance!

Zar u SAD ne žive i pravoslavni Amerikanci por. Srbi.

Eto koliko su ti jadni arg.

ravi ste misionari, prava protestantska zemlja! To su vrednosti koje nudite i promovisete, to je 'demokratija' koju zastupate, pobiti druge!

Vlast je sekularna.

Kazes vatikan nam pravi igranku? Vatikanu nije u interesu da jacaju muslimani na balkanu cak i da ne voli previse pravoslavlje. A nije istina da ne voli..

Da nije ne bi osnovali islam koji će da potre hrišćanske krajeve, a sebe će da brane kao u Španiji.

Vi nas ne volite i zelite da nas unistite jer smetamo vasem prodoru prema rusiji, zato je jugoslavija i pala,

Koji mi? Lupaš besmislice advent. vam ne rade ništa. SAD je pod kontrolom Vatikana. Vlast.

zato je jugoslavija i pala, geopoliticki i strateski je ovo podrucje veoma bitno, posebno jadransko more, jer jedino odatle mogu da ciljaju moskvu. Dalja ruta im je iran, irak, avganistan, sirija, libija.. Godine 1990. sam jos citao kojim ce se tokom kretati americka agresija, pomenuli su sve ove zemlje po redosledu neko iz vrha americke bezbednosne sluzbe je to govorio. Tad nisam verovao, kakav iran, irak, avganistan sirija libija, o tim zemljama se nista nije ni pricalo, i nisu bile ni u izgledu! Znaci amerika je imala plan bar 20 godina unapred! A to su sve osvajacki planovi!

Vlast SAD je vaša.

Vi protestanti - vi ste bas dobri i duhovni ljudi? Vi imate bolje vrednosti od nas a mi smo pagani? Vi ste ugladjeni i fini a mi smo svi zivotinje!

Vidi se po djelima još uvijek.

A ako se tebi toliko svidja amerika, ti idi tamo pa zivi!

Otišli su mnogi pravosl. iz bednih država gde su bili.

Ovo sto pises je jadno! Takve izdajice bih deportovao prvim avionom njihovim gazdama u ameriku! Ne bi mi ovde sedeli ni dan!

E to je tvoj duh, duh nasilja. Sada si pokazao svoj duh u pravom svetlu.

To je duh pravoslavlja.

Ako je u pitanju promena pola i rec je o bolesnoj osobi to je u redu!

pa jeste bolesna od demona, koji je ubacio osobi u um da je muško iako je žensko.

Bolest greha. Ništa drugo. A jesi ti arg. sada može da se promeni pol, a kod drugih je Sodoma.

Vi imate sve ono sto sam gore nabrojao i jos ratujete "protiv drugih drzava", zavodite im teror!

Vi zavodite teror i drugima a i sebi. Imate sve to još i ratove međusobne, mržnju i materijalnu bedu uz duhovnu.

Ti ces o ratovima? Amerika od kad zna za sebe ratuje, i to protiv drugih zemalja! Drzave koje su danas ekonomski slabe, su vecinom vodile odbrambene a ne osvajacke ratove! Zato i jesu slabe, zbog ratova koji su kocile njihov razvitak! Pogotovo je to slucaj sa zemljama balkana!

pojma nemaš o istoriji postali su nezavisni 1776. a prvi rat na svetskoj sceni je 1. sv. rat.

A ti ovo vezujes za religiju, budalastina nad budalastinama! Nema napredka bez odsustva rata!

jadnog li arg. tvog. kada su se pokazala gora dela onda nije do religije, onda je do klimatskih promena, Meseca itd.

Sa ovim priznao da imate gora dela. Kriva je Amerika, kriva je zmija, kriva je Eva.

Samo vi jadni niste ništa krivi što se ubijate.
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.346
I sad on prica kako su protestanti (amerikanci) bolji od srba, hrvata, ukrajinaca, katolickih i pravoslavnih zemalja?

Pa cist idiotluk!

Vlast SAD je vaša.

Izgleda mire da si ga ti natjerao da se odrekne idiotluka.

Da nije ne bi osnovali islam koji će da potre hrišćanske krajeve, a sebe će da brane kao u Španiji. SAD je pod kontrolom Vatikana. Vlast.

Ti si mire sve zaboravio i pomješao. Zar si zaboravio Miroljubove i Miloševe dokaze kako su jezuiti (nastali u 16. stoljeću) oženili Muhameda i osnovali Islam još u 7. stoljeću. :)


Koji mi? Lupaš besmislice advent. vam ne rade ništa.

Ti mire zaista lupaš besmislice. Kako ne znaš da se adventisti ništa ne pita. Oni su ti samo biznismeni. Posljednji njihov biznis, ubijanje nerođene djece, po financijskim učincima usporediv je s "Copyright Adventist-desetak".
 
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.255
Zar u SAD ne žive i pravoslavni Amerikanci por. Srbi.

Eto koliko su ti jadni arg.
Jeste zive, pravoslavnih u americi ima svega 1%, naspram 99% protestanata! Znaci protestanti vam vode drzavu! Bil Klinton je bio baptista, taj je sredio jugoslaviju, govorio je da nas treba pobiti, da smo krivi za prvi svetski rat i sve ostalo! Kao sto i ti pricas da smo mi sve krivi! Umesto da je poslao misionare da nam propovedaju evandjelje, on odlucio da nas poubija!

To je vase protestantsko evandjelje!

To su tvoji argumenti, i oni su ne jadni vec bedni!

Vlast je sekularna.

Ma nemoj, sad je sekularna a nije sekularna kad se radi o srbiji, onda je vlast pravoslavna i onda smo mi kao narod krivi u globalu?

Zar amerikanci koji su 99% protestanti ne vide sta im radi vlast koju su sami izabrali? A ti kazes da su oni "bolji i posteniji od nas" da su "duhovniji"?

Jad i beda od teologije!

Da nije ne bi osnovali islam koji će da potre hrišćanske krajeve, a sebe će da brane kao u Španiji.
A branili pravoslavlje od islama, krstaske ratove pokrenuo Papa da odbrani pravoslavce! I sad osnovali islam da nas potru? Koje ti budalastine pises, veze s realnoscu nemas! Niti znas istoriju "profesore!"

Koji mi? Lupaš besmislice advent. vam ne rade ništa

Pa ti si se identifikovao sa protestantima, ko vamje kriv! Stavili ste se na njihovu stranu, znaci isti ste kao i oni!

Sad se ogradjujes od njih kad ti neodgovara kolike su ubice i jadnici, a koristis ih kad ti odgovara!

Zali Boze takve teologije!

Vlast SAD je vaša.

Ma sta mi naprica?

Nije li demokratija u americi? Dakle, narod ih je izabrao, 99% protestanata u americi su ih birali!

Zar ne vide sta im radi vlast? Naravno da vide i bas ih briga! E to su pravi rodovi protestanata! Ne mare oni sto im vlast cine zlocine, jer oni su sami homoseks, lezbo, narkomani, vestice, satanisti i seksualni manijaci! I samo vijaju novac, ako im vlast pljacka druge zemlje jos bolje!

Imate i cime da se ponosite!

Vidi se po djelima još uvijek.

Naravno da se vidi i to na globalnom drzavnom nivou! 99% protestanata u americi ne mari sto im vlast zavodi teror nad drugim drzavama, pljacka, kolonizuje, bombarduje i ubija! Ne mari sto se ne propoveda evandjelje, jer oni ni sami evandjelje ne znaju! Ali se zato izjasnjavaju kao protestanti!

Dakle, rodovi su vam protestantski - homoseks, lezbejke, vestice, satanisti, pedofili, narkomani, perverznjaci, silovatelji, ubice - - - koji imaju oblicje poboznosti a sile su se njezine odrekli!

Otišli su mnogi pravosl. iz bednih država gde su bili.
Otisli su trbuhom za hlebom, jak dokaz i patrijarsi iz starog zaveta su otisli da spasu zivot! I sam Josif je otisao medju idolopoklonike u egiptu da spasi porodicu od gladi!

Kazes otisli zato sto su ljudi u americi duhovniji i bolji!

Teologija ti je bedna!

E to je tvoj duh, duh nasilja. Sada si pokazao svoj duh u pravom svetlu. To je duh pravoslavlja.

Kako bi ti voleo da sam ja nasilan da mozes da me optuzis! Naravno da bi te deportovao, idi svojim gazdama kada ih toliko volis! Takvi kao ti nam ovde ne trebaju! Zar da hranimo one koji mrze svoju drzavu i narod? Umesto da doprinesu boljitku i napretku drzave, oni samo kude i mrze svoj narod, urusavaju mu moral! Takvi kao ti nam ne trebaju, nisu srbi!

pa jeste bolesna od demona, koji je ubacio osobi u um da je muško iako je žensko.
Ja sam rekao ako ima fizicki poremecaj onda i treba da je krsti kao muskarca posle operacije! A ako je umisljeni psihicki poremecaj onda ne!

I opet nam pripisujes ono sto sami imate, i vi krstite transrodne!

A jadno je i bedno da drugima pripisujes zlo koje vi sami imate! Bacas se kamenjem kao bezgresan, Bog ce te suditi za to!

A jesi ti arg. sada može da se promeni pol, a kod drugih je Sodoma.

I jeste kod vas sodoma, od vas se prosirio pederluk, sekuralizam i svo zlo svetsko! I treba tako da bude, da se ispuni prorocanstvo o onima koji "imaju oblicje poboznosti a sile su se njezine odrekli"! To ste vi, to je tvoja voljena amerika!

Idi ti tamo medju pedere, ostavi se nas!
Ne trebaju nam takvi kao ti da nam sole pamet i prodaju 'americke vrednosti'! Takvih kao ti nam je preko glave! Zagadili ste citav svet!

pojma nemaš o istoriji postali su nezavisni 1776. a prvi rat na svetskoj sceni je 1. sv. rat.

Nemoj ti meni da drzis predavanja o ratovima! Ne znas ti istoriju niti si profesor!

Kakve veze ima 1776? Vi otkad postojite ratujete, prvo protiv indijanaca, to je bila otimacina, sto zemlje, sto zlata, sto resursa (zato ste i dosli pohlepnici), isto kao sto i danas vodite ratove zbog resursa, potkradate druge drzave, sve zbog resursa! Namecete drzavama svoju volju i cinite ih robovima! Ne samo da potkradete njihove resurse, nego i tudju pamet kradete, odvlacite iz svih zemalja naucnike da vam podignu ekonomiju, da bi vi ziveli ugodno, a za druge vas bas briga!

Da ste vi pravi Hriscani, i da ste toliko dobri kaosto kazes, te novce bi rapodelili siromasnim drzavama i izjednacili bi standard, nacinili bi svetsku vladu, koja bi vodila brigu da svi imaju jednako! Umesto toga uveli ste kapitalizam i takmicenje, legalizovali otimacinu, vi samo sebe gledate, sebe uzdizete, sebe hvalite, druge drzave tlacite i iskoriscavate!

To ste vi - protestanti!

Sa ovim priznao da imate gora dela. Kriva je Amerika, kriva je zmija, kriva je Eva.

Naravno da je kriva, sav sistem ste vi izmislili i prosirili! Sistem koji imamo nije uopste nas vec anglo - americki! Nametnuli ste ga svima na silu! Nismo mi nista krivi sto ste vi prosirili svoje satanisticke vrednosti po celom svetu! Da smo mogli da se razvijamo, da nas niko nije kocio i da nam niste krali resurse, da nas niste tlacili, da nismo bii pogodjeni ratovima, ekonomija i stanje u drustvu bi bilo bolje!

A vasa krivica je veca od ostalih! Ako mi i nismo bili toliko duhovni a vi jeste, na vama je lezala veca odgovornost da ucinite svet boljim, da nas naucite i obrazujete, da nas prosvetite, da posaljete misionare, da sav novac i kapital koji imate ulozite u izjednacavanje standarda svih drzava, da nacinite svetsku vladu i omogucite jednakost! A ne da nas jos potkradete, da nas tlacite, da nas bombardujete i ubijate, uvodite sankcije, sto ti ovde i promovises da treba da se radi!

Teologija ti je toliko jadna i bedna, da se ja vec dugo vremena pitam, jesi li ti covek ispranog mozga ili se samo meni inatis!
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.346
Pa ti si se identifikovao sa protestantima, ko vamje kriv! Stavili ste se na njihovu stranu, znaci isti ste kao i oni!

Sad se ogradjujes od njih kad ti neodgovara kolike su ubice i jadnici, a koristis ih kad ti odgovara!

Ovo bi mogao biti dobar znak, izlječujući. Pokazao je malo zrnce sramote zbog američko-protestantskog zla. Ovo s tripom je kao da netko tko je 15 godina u dubokoj komi "mrdne malim nožnim prstom". :)

Kakve veze ima 1776? Vi otkad postojite ratujete, prvo protiv indijanaca, to je bila otimacina, sto zemlje, sto zlata, sto resursa (zato ste i dosli pohlepnici), isto kao sto i danas vodite ratove zbog resursa, potkradate druge drzave, sve zbog resursa!

Ali ako pljačkaš pogane, to je onda Bogu ugodno djelo, nitko sretniji od Boga. Bog ti inače ništa ne radi, on ti samo sjedi na svom kraljevskom naslonjaču i gleda dolje što mu rade podanici. Nema veće sreće za Boga nego vidjeti kako neki njegovi pljačkaju pogane. Toliko ga to usrećuje da Bog zajedno s naslonjačem poskakuje od smijeha. A vrhunac Božjeg užitka je kad za njega i u njegovo ime ubijaju pogane (mačem duše sjeku - rekao bi tripo). Zato su Adventisti sedmog dana svojojoj temelnoj misiji - "navještanje troevanđeoske vijesti" - dodali i ubijanje najnevinijih i najnemoćnijih, nerođene djece. :)
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Jeste zive, pravoslavnih u americi ima svega 1%, naspram 99% protestanata

Opet besmislica lošeg đaka iz geografije. Protest. su 46% stan. SAD.

Znaci protestanti vam vode drzavu! Bil Klinton je bio baptista, taj je sredio jugoslaviju, govorio je da nas treba pobiti, da smo krivi za prvi svetski rat i sve ostalo! Kao sto i ti pricas da smo mi sve krivi! Umesto da je poslao misionare da nam propovedaju evandjelje, on odlucio da nas poubija!

A završio jezuitsku školu.

To je vase protestantsko evandjelje!

Ono što je dobro je od protest. naroda i naslijeđa.

A branili pravoslavlje od islama, krstaske ratove pokrenuo Papa da odbrani pravoslavce! I sad osnovali islam da nas potru? Koje ti budalastine pises, veze s realnoscu nemas! Niti znas istoriju "profesore!"

U jesu, zato su Srbi bili pod Turcima, kao i Bugari i Grci.

Ko je tebe učio istoriju.

Pa ti si se identifikovao sa protestantima, ko vamje kriv! Stavili ste se na njihovu stranu, znaci isti ste kao i oni!

Sad se ogradjujes od njih kad ti neodgovara kolike su ubice i jadnici, a koristis ih kad ti odgovara!

Zali Boze takve teologije!

Ja za to imam arg. a ti ih nemaš.

Ja sam rekao ako ima fizicki poremecaj onda i treba da je krsti kao muskarca posle operacije!

Pa nema ni fizički, nego je rođen ili rođena kao žensko. Dakle u glavi je problem.

I opet nam pripisujes ono sto sami imate, i vi krstite transrodne!

Mi ne.

I jeste kod vas sodoma, od vas se prosirio pederluk, sekuralizam i svo zlo svetsko! I treba tako da bude, da se ispuni prorocanstvo o onima koji "imaju oblicje poboznosti a sile su se njezine odrekli"! To ste vi, to je tvoja voljena amerika!

Da je Sodoma bili bi uništeni.

Ne trebaju nam takvi kao ti da nam sole pamet i prodaju 'americke vrednosti'! Takvih kao ti nam je preko glave! Zagadili ste citav svet!

Ma da kriva je zmija.

Naravno da je kriva, sav sistem ste vi izmislili i prosirili! Sistem koji imamo nije uopste nas vec anglo - americki!

Nazadni narodi nisu za taj sistem. Samo za Turke.

A vasa krivica je veca od ostalih!

Svako za svoje odg.

Ako mi i nismo bili toliko duhovni

Niste nikada bili.

Nemoj ti meni da drzis predavanja o ratovima! Ne znas ti istoriju niti si profesor!

Naravno jer nemaš pojma misliš da je Amerika od 45. godine pa na ovamo.

Vi otkad postojite ratujete, prvo protiv indijanaca, to je bila otimacina, sto zemlje, sto zlata, sto resursa (zato ste i dosli pohlepnici), isto kao sto i danas vodite ratove zbog resursa, potkradate druge drzave, sve zbog resursa! Namecete drzavama svoju volju i cinite ih robovima! Ne samo da potkradete njihove resurse, nego i tudju pamet kradete, odvlacite iz svih zemalja naucnike da vam podignu ekonomiju, da bi vi ziveli ugodno, a za druge vas bas briga!

A država već bila pusta kada su došli bijelci.

Ni to ne znaš, svega 5% Indijanaca su ubili angloamerikanci.

Naravno da je kriva, sav sistem ste vi izmislili i prosirili! Sistem koji imamo nije uopste nas vec anglo - americki! Nametnuli ste ga svima na silu! Nismo mi nista krivi sto ste vi prosirili svoje satanisticke vrednosti po celom svetu! Da smo mogli da se razvijamo, da nas niko nije kocio i da nam niste krali resurse, da nas niste tlacili, da nismo bii pogodjeni ratovima, ekonomija i stanje u drustvu bi bilo bolje!

Utješi sebe, biće kriv pop, a ja (tačnije ti) ću se spasiti. On je kriv za sve. Isključenost je to.
 
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Samo protestantska Amerika zarađuje ratujući. Oni su besplatnom arapskom naftom (ratni plijen) napunili sve svoje prazne naftne bušotine i služe im kao naftne rezerve.

Amerika nije protestantaska, jer Americka administracija je religijski neopredeljena, i njihova parola glasi "U BOGA SE UZDAMO, ALI NE KAZEMO DA LI JE TO BOG HRISCANA MUSLIMANA ILI BUDISTA"

Pre bi se reklo da u Americi sve konce povlaci Vatikan, koji je infiltriran u sve pore drutvenog i politickog zivota, i deluje kroz tajna drustva.
 
Natrag
Top