Pa njega je SPC instalirala u CG kada su se razdvojili on i Momir. Što su tražili to su dobili.
Ti znas koga je ko instalirao! Sve i da jesu to nista ne znaci!
Zato ste dobili bič. I to jak bič, a Vatikan vam kuva ručak, prave vam igranku u CG.
Ma dobili smo mi bicem od tvoje amerike, umesto da nam propovedate evandjelje i posaljete misionare, vi nas castite bombama zvanim "milosrdni andjeo"! Zelite da nas istrebite kao i indijance!
Pravi ste misionari, prava protestantska zemlja! To su vrednosti koje nudite i promovisete, to je 'demokratija' koju zastupate, pobiti druge!
Kazes vatikan nam pravi igranku? Vatikanu nije u interesu da jacaju muslimani na balkanu cak i da ne voli previse pravoslavlje. A nije istina da ne voli..
Vi nas ne volite i zelite da nas unistite jer smetamo vasem prodoru prema rusiji, zato je jugoslavija i pala, geopoliticki i strateski je ovo podrucje veoma bitno, posebno jadransko more, jer jedino odatle mogu da ciljaju moskvu. Dalja ruta im je iran, irak, avganistan, sirija, libija.. Godine 1990. sam jos citao kojim ce se tokom kretati americka agresija, pomenuli su sve ove zemlje po redosledu neko iz vrha americke bezbednosne sluzbe je to govorio. Tad nisam verovao, kakav iran, irak, avganistan sirija libija, o tim zemljama se nista nije ni pricalo, i nisu bile ni u izgledu! Znaci amerika je imala plan bar 20 godina unapred! A to su sve osvajacki planovi!
Kazes vatikan nam zakuvao? Smesno!
A ko je vama zakuvao sex revoluciju 60-ih, ko vam je inatalirao vestice, sataniste, narkomane i pedofile? Ko vam je instalirao kapitalizam, ko vas naterao da vrsite genocid nad indijancima, ko vas je naterao da bacate bombu na hirosimu i nagasaki, ko vas je naterao da zaposlite nacisticke naucnike i da vrsite eksperimente nad sopstvenim narodom, ko vas je naterao da osvajate ceo svet, ko vas je naterao da svima namecete homoseks pedofiliju i razvratnost?
Vi protestanti - vi ste bas dobri i duhovni ljudi? Vi imate bolje vrednosti od nas a mi smo pagani? Vi ste ugladjeni i fini a mi smo svi zivotinje!
Vi ste bre sodoma i gomora! Kaznice vas Bog kad dodje vreme, ali za sad vas trpi, jer treba da se ispuni prorocanstvo!
Moraju ljudi postati "samozivi, hulnici oholi, nepokorni roditeljima, preljubocinci, zlocinci... koji vise mare za slasti nego za Boga, koji imaju oblicje poboznosti ali sile su se njezine odrekli"!
To ste vi, zato imate moc i uticaj, zato napredujete, da se ispuni prorocanstvo!
A ako se tebi toliko svidja amerika, ti idi tamo pa zivi! Sta trazis medju nama paganima! I zasto se radujes stradanju svog naroda?
Ovo sto pises je jadno! Takve izdajice bih deportovao prvim avionom njihovim gazdama u ameriku! Ne bi mi ovde sedeli ni dan!
Znaš koga je krstio Amfilohije? Rođena Milena, postala Vuk, po imenu ličnom.
Ako je u pitanju promena pola i rec je o bolesnoj osobi to je u redu! Nego cutis o vasim transrodnim osobama koje prihvatate! Opet nas optuzijes za ono sto i vi imate! Jadno i bedno!
Da mi to imamo na ulicama, a vi sve to i još ratove
Haha, ma sta mi naprica?
Vi imate sve ono sto sam gore nabrojao i jos ratujete "protiv drugih drzava", zavodite im teror!
Ti ces o ratovima? Amerika od kad zna za sebe ratuje, i to protiv drugih zemalja! Drzave koje su danas ekonomski slabe, su vecinom vodile odbrambene a ne osvajacke ratove! Zato i jesu slabe, zbog ratova koji su kocile njihov razvitak! Pogotovo je to slucaj sa zemljama balkana!
A ti ovo vezujes za religiju, budalastina nad budalastinama! Nema napredka bez odsustva rata!
Vidim ja da se ti idiotizmima baviš, umjesto da nešto pročitaš i naučiš
Nigde teologije, samo idiotizam!
I to originalni idiotizam!