Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Jesi i ti otvorio da pljuješ na Božji zakon, moralni.
To nije pljuvanje na crkvu, to je osporavanje teologije.
Napad na lažna učenja je moja dužnost.
Ti ne napadas ucenje, ti iznosis djubre, sa tvrdnjom da kakva su vam dela takva i teologija, i onda cinis teologiju nebitnom!
Misliš da ne kažnjava, nije bitno ako i kažemo da je to opomena za ostale. Reci to onima u cunamiju.
Bog kažnjava kroz cijelu istoriju, koju ti očigledno ne poznaješ.
Ti nemas pojma o teologiji, lepo pise da on nikog ne kaznjava, sve se desava iznenada, uglavnom slucajno ili dejstvom satane -
„Ceo svet je u vlasti Zloga“ (1. Jovanova 5:19).
„Daleko je od istinitog Boga da zlo čini, i od Svemoćnog da nepravedno postupa!“ (Jov 34:10).
"Nije do brzih trka, ni rat do hrabrih, ni hleb do mudrih, ni bogatstvo do razumnih, ni dobra volja do veštih, nego sve stoji do vremena i zgode...tako se hvataju sinovi čovečiji u zao čas, kad navali na njih iznenada." (Propovednik 9:11)
Nije došao On da pogubi, ali je dozvolio pogubljenje Jevreja od strane Rimljana kao kaznu.
Ako je 'dozvolio', nije ih on kaznio!
Sasvim je drugo kazniti, a ti si vikao "bog vam rusi hramove! Lazno svedocis za Boga!
I nisi u pravu, jer onda je i vas prepustio satanistima, vesticama, narkomanima, probisvetima.. Od vas sve zlo i dolazi na svet!
Kao i vas u globalu.
Onda je i vas prepustio homoseksualcima i nastranim siledzijama..
A ispade Bog po tebi nacionalista, pa gleda drzave koja mu se kako svidja. Vise voli ameriku. Boze me sacuvaj sta ti pises!
Opet si izvukao stih iz konteksta. Što onda kukate na oduzimanje idola
A sto vi kukate kad vas kamenuju? Sto zovete policiju, sto ti kmecis moderatorima, da mi brisu post, kao uvredio sam te? Ne mozes uvredu podneti! A ti sve vredjas redom!
Bas radosno stradas, pravi si primer, ne mozes podneti istinu, boli te, hteo bi da me se resis! Trazis moju sliku! Dokaz da istinu govorim!
Ti si formalista, ja ako kažem da Bog kažnjava to može da bude bukvalno tako i da Bog dopušta kažnjavanje.
Nisi ti mislio da on "dopusta" nego si mislio da "kaznjava"! Sad se vadis!
Ti uopšte ne razm. u dvije dimenzije, nego samo u jednoj, formalnoj
Ti da razmisljas u tri dimenzije, shvatio bi da Bog gleda svet kao jedno, ali nisi to u stanju! Tebi Bog vise voli jednu naciju, jednu drzavu od druge, i kaznjava nacije.. Katastrofa..
To važi i za vas kao pravosl. i za nas kao narod
Jeste, Bog sudi narodima umesto pojedincima, vise voli jedan narod od drugog, miliji su mu po mentalitetu amerikanci i zapadnjaci, verniji su. Pa ce da razbije srbe, da ih osiromasi.. E moj Milosu Bogdanovicu, jadna ti je teologija, jadna! A knjige, bolje da s njima nalozis vatru!
Vama će se oduzeti idoli, da se pokaže vaše pravo lice. Već se pokazalo, nervoza, strah, protesti.
Pa vase lice se vec pokazalo, tamo gde ste vi propovedali je sodoma i gomora, homoseks, vestice, narkomani, satanisti.. I svo zlo odande dolazi.. bombe, ratovi, nasilno nametanje demokratije.. nemoral.. A ti si pokazao svoje pravo lice, evo ukrao si tudju sliku!
Gore si dokazao da si formalista.
A ti dokazao gore da uzivas u podmetanju i ismejavanju drugih.
Haha, pa ti mene kopiras! Evo trazis i moju sliku da stavis . Imas li ti covece zivot?Opet me kopiraš
Što onda kod nas nema nemira kao u CG?
Pa nema kod vas nemira, kako da bude nemira kad ste vi svi topla braca, ljubavnici..