Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Dve malo starije vesti. Prva o čoveku koji je spoznao Istinu
Koliko si lijen da nisi u stanju da kopiraš članak, nego daješ linkove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dve malo starije vesti. Prva o čoveku koji je spoznao Istinu
Citirao ti je poslanicu Timoteju, i to u klasičnom sektaškom maniru, samo jedan jedini redak, zaboravljajući da mi znamo kontekst poslanice, i da se ista ne odnosi na to da je Bog lično pisao Pisama, kako to oni u svojoj oholosti zamišljaju.
Ako ti ne uzivas u ovakvim stvarima, zasto onda svaki dan postavljas iste gadosti! Dovoljno je reci jednom! Cim toliko postavljas to je dokaz tvog zlog srca!Irinej zatražio od Trampa da interveniše kod crnogorske Vlade
Nezavisne
Tripo, ako slučajno i napiše nešto o Adventizmu sedmog dana, on će ga popljuvati. Napisat će da je Trojstvo Omega otpad u Adventizmu.
dok je stvar upravo u tome da niko od nas nema ništa lično protiv bilo kog od zavedenih i programiranih pojedinaca, nego protiv uzroka koji ih je takvima i načinio.
Sami su to Mire birali. Niko ih nije terao da im "duh proroštva" ispira mozak. Za žaljenje su, doslovno za žaljenje.
Ideja uvodjenja ovog gore pomenutog nedeljnog zakona koji ce se uskoro uvesti u republici Srbiji dolazi iz Brisela koji je u sprezi sa Vatikanom, i polako ali sigurno pod plastom gradjanskih prava uvodi se papski mnogobozacki dan, cime se ide ka sve vecim zakonskim merama koji ovaj zakon ne usvoji.
Zato štoje ohol ,zavidan , zločast . Više nije nizanimljiv , ponavlja kao papagajAko ti ne uzivas u ovakvim stvarima, zasto onda svaki dan postavljas iste gadosti!
Međusobno uopće nekomuniciraju , a Laki gata sa golovima ,i datumima , a štaćeš gatanje i vračanje su nasljedili a znamo od kogaJa sam davno rekao, ako mi odemo sa foruma, on ce zaratiti sa svojima!
Mire nemoj tako , a dobro znaš daje on od Boga osvjedočen ,i da svako malo , malo prorokujeJel ti to Bog javio ili pricas sam od sebe?
Kasnije, nakon što bujica uzbuđenja nestane, ti novi adventisti počinju postavljati pitanja. Vrlo brzo ljudima postaje upitno ono čime su privučeni. Pukotine se počinju pojavljivati najprije u nekim krutim prikazima biblijskih proročanstava ASD. Počinju postavljati pitanja ali otkrivaju da odgovora nema. Također, ubrzo otkrivaju da postoji veliki i svakim danom sve veći broj adventista koji ne vjeruju u Ellen White i općenito tumačenja biblijskih proročanstv ASD. Zapravo, srušit će im se upravo ono što ih je dovelo u crkvu ASD. Ubrzo će uvidjeti da u Crkvi ASD postoje različite frakcije i svaka ima svoju zamisao o "istini". Kad detaljnije proučavate doktrinu ASD, brzo ćete otkriti da postoji ogromna razlika između biblijskih istina i istina Adventista sedmog dana.
Ja sam davno rekao, ako mi odemo sa foruma, on ce zaratiti sa svojima!
Ako ti ne uzivas u ovakvim stvarima, zasto onda svaki dan postavljas iste gadosti! Dovoljno je reci jednom! Cim toliko postavljas to je dokaz tvog zlog srca!
Ja uživam jer će Isus brzo doći. A vas mi je žao.
Vi se divite građevinama kao i Jevreji hramu. Mi vam kažemo neće ostati ni kamen na kamenu od vaših hramova.
Kad točno dolazi? Datum?
Kamen ništa ne vrijedi. Vrijedi samo desetina u novcu i novčana "krvarina" za nerođenu djecu.