Religijske vesti ( vesti vezane za religiju )

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Citirao ti je poslanicu Timoteju, i to u klasičnom sektaškom maniru, samo jedan jedini redak, zaboravljajući da mi znamo kontekst poslanice, i da se ista ne odnosi na to da je Bog lično pisao Pisama, kako to oni u svojoj oholosti zamišljaju.

E moj Darth, zaista si za zaljenje, jer neprestano iznosis neisatinu da bi druge potcvenio a seb uzdogao.
Ko tvrdi da je BOG LICNO PISAO PISMA? NIKO DRUGI OSIM DARTHA.

Prestani sa tim lazima! DA LI SI IKAD PROCITAO I OVO:
"JER NIKAD PROROSTVO NE BI OD COVECIJE VOLJE, NEGO NAUCENI OD SVETOGA DUHA, GOVORIS SVETI BOZJI LJUDI." 2. PEtrova 1,21.

To pokazuje da nikad nisi procitao celo Sveto Pismo, zato stalno nesta nagadjas i pogresno prikazujes. Velika steta!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Može li adventistička crkva preživjeti 21. stoljeće? (Dr. P.W. Coetser)

Tijekom godišnjeg zasjedanja za 2016., Tajništvo Opće konferencije izvijestilo je da je adventistička svjetska crkva, koja sada broji gotovo 18 milijuna, izgubila najmanje jednog od tri u posljednjih 50 godina.

Bezbroj je razloga zašto ljudi odlaze, ali posljednjih godina glavni razlozi su istina i znanje. S pristupom internetu adventistički vjernici stekli su veliko znanje o učenjima crkve adventista sedmog dana. Zahvaljujući bivšim službenicima crkve ASD, poput starješine Dale-a Ratzlaff-a, starješine Sydney-a Cleveland-a, starješine Waltera Rea, dr. Desmonda Forda i mnogih drugih, sada je vjernicima na raspolaganju mnoštvo činjenica o pogreškama u učenju Adventizma sedmog dana, samo je potrebno uložiti vrijeme i trud da ih se prouči.

Adventisti često koriste posebnu taktiku regrutiranja novih članova tako da provode razne kampanje koje se održavaju u javnosti, a da uopće ne deklariraju kako se radi o Adventistima sedmog dana. Multimedijske prezentacije dizajnirane su tako da se ciljaju osjećaji. Proročanstva o završnim vremenima predstavljena su na način da kod ljudi izazivaju anksioznost i strah. Ljude se bombardira dokaznim tekstovima koji sadrže isključivo jednostrane argumente sve dok ih se ne uvjeri u nužnost da se pridruže "jedinom i istinskom ostatku" Božje crkve: Adventizmu sedmog dana.

Kasnije, nakon što bujica uzbuđenja nestane, ti novi adventisti počinju postavljati pitanja. Vrlo brzo ljudima postaje upitno ono čime su privučeni. Pukotine se počinju pojavljivati najprije u nekim krutim prikazima biblijskih proročanstava ASD. Počinju postavljati pitanja ali otkrivaju da odgovora nema. Također, ubrzo otkrivaju da postoji veliki i svakim danom sve veći broj adventista koji ne vjeruju u Ellen White i općenito tumačenja biblijskih proročanstv ASD. Zapravo, srušit će im se upravo ono što ih je dovelo u crkvu ASD. Ubrzo će uvidjeti da u Crkvi ASD postoje različite frakcije i svaka ima svoju zamisao o "istini". Kad detaljnije proučavate doktrinu ASD, brzo ćete otkriti da postoji ogromna razlika između biblijskih istina i istina Adventista sedmog dana.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Irinej zatražio od Trampa da interveniše kod crnogorske Vlade

Nezavisne
Ako ti ne uzivas u ovakvim stvarima, zasto onda svaki dan postavljas iste gadosti! Dovoljno je reci jednom! Cim toliko postavljas to je dokaz tvog zlog srca!

Tripo, ako slučajno i napiše nešto o Adventizmu sedmog dana, on će ga popljuvati. Napisat će da je Trojstvo Omega otpad u Adventizmu.

Ja sam davno rekao, ako mi odemo sa foruma, on ce zaratiti sa svojima!

dok je stvar upravo u tome da niko od nas nema ništa lično protiv bilo kog od zavedenih i programiranih pojedinaca, nego protiv uzroka koji ih je takvima i načinio.

Kako mozemo imati ista protiv jadnih Bozjih stvorenja, koje satana zlostavlja? Problem je samo sto oni ne zele pomoc, misle da im je dobro, to je problem..

Sami su to Mire birali. Niko ih nije terao da im "duh proroštva" ispira mozak. Za žaljenje su, doslovno za žaljenje.

To sam i rekao, za zaljenje..

Ideja uvodjenja ovog gore pomenutog nedeljnog zakona koji ce se uskoro uvesti u republici Srbiji dolazi iz Brisela koji je u sprezi sa Vatikanom, i polako ali sigurno pod plastom gradjanskih prava uvodi se papski mnogobozacki dan, cime se ide ka sve vecim zakonskim merama koji ovaj zakon ne usvoji.

Jel ti to Bog javio ili pricas sam od sebe?

Poslednja izmena:
UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Ako ti ne uzivas u ovakvim stvarima, zasto onda svaki dan postavljas iste gadosti!
Zato štoje ohol ,zavidan , zločast . Više nije nizanimljiv , ponavlja kao papagaj
Ja sam davno rekao, ako mi odemo sa foruma, on ce zaratiti sa svojima!
Međusobno uopće nekomuniciraju , a Laki gata sa golovima ,i datumima , a štaćeš gatanje i vračanje su nasljedili a znamo od koga
Jel ti to Bog javio ili pricas sam od sebe?
Mire nemoj tako , a dobro znaš daje on od Boga osvjedočen ,i da svako malo , malo prorokuje

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Kasnije, nakon što bujica uzbuđenja nestane, ti novi adventisti počinju postavljati pitanja. Vrlo brzo ljudima postaje upitno ono čime su privučeni. Pukotine se počinju pojavljivati najprije u nekim krutim prikazima biblijskih proročanstava ASD. Počinju postavljati pitanja ali otkrivaju da odgovora nema. Također, ubrzo otkrivaju da postoji veliki i svakim danom sve veći broj adventista koji ne vjeruju u Ellen White i općenito tumačenja biblijskih proročanstv ASD. Zapravo, srušit će im se upravo ono što ih je dovelo u crkvu ASD. Ubrzo će uvidjeti da u Crkvi ASD postoje različite frakcije i svaka ima svoju zamisao o "istini". Kad detaljnije proučavate doktrinu ASD, brzo ćete otkriti da postoji ogromna razlika između biblijskih istina i istina Adventista sedmog dana.

Kako nema mnoštvo različitih "istina" i kako je Istina samo jedna, onda se ovim nesrećnicima koje su lukavi regrutni službenici kulta "duha proroštva" iz Mejna zaveli svojim "istinama", ruši ceo svet.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ako ti ne uzivas u ovakvim stvarima, zasto onda svaki dan postavljas iste gadosti! Dovoljno je reci jednom! Cim toliko postavljas to je dokaz tvog zlog srca!

Ja uživam jer će Isus brzo doći. A vas mi je žao.

Počelo je uzimanje idola, od kuća ,bazena, pa do ikona itd.

I tek je počelo. Evo kako vam se steže obruč. A doće i Rusija i Srbija na red i ostali.

Uzeto Kosovo, zatim otišla MKD. Oduzete srpske zemlje. Sada je CG na redu.

Ma vi blage veze nemate da ste sledbenici Kaife (fariseja) isto sve ispunjavate kao izra. otpad sa početka novog Milnijuma.

Vi se divite građevinama kao i Jevreji hramu. Mi vam kažemo neće ostati ni kamen na kamenu od vaših hramova.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Kad točno dolazi? Datum?

Opa, znači tako, Mileriti ponovo jašu sa svojim "datumima"? Ili pak ne?

Kamen ništa ne vrijedi. Vrijedi samo desetina u novcu i novčana "krvarina" za nerođenu djecu.

Upravo tako, no na te "vrednosti" dodaj i nekretnine koje zaluđenici ostavljaju kultu "duha proroštva" iz Mejna.

Ps. Pitanje je kakvog to Isusa očekuju ovi sledbenici kulta? Pravog Isusa, Boga, ili "anđela" isuviše nalik muslimanskom Isi, koji će Hrišćane tamaniti zbog shabata, svinjetine i Krsta - Križa?

Ako li je ovo prvo, razočaraće se, ako li je ovo drugo, to Isus nije, nego sam satana.

Natrag