- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Gde u bibliji nema zapovesti po ovom pitanju, nema ni prekrsaja iste.
To je u Novom zavjetu. Kupi Bibliju koja ima i Novi zavjet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gde u bibliji nema zapovesti po ovom pitanju, nema ni prekrsaja iste.
To je u Novom zavjetu. Kupi Bibliju koja ima i Novi zavjet.
Nema nigde zapovesti u koji dan treba odrzavati veceru, i koliko puta u toku dana, nedelje, meseca, godine..
Dakle, nemas argmente osim tvog misljenja.
Kakvo moje mišljenje. Imam Crkvu i Bibliju (doduše, ti do Biblije ne držiš previše), a u Bibliji piše da su se apostoli i prva Crkva svaki dan okupljali na Euharistiju (lomljenje kruha). A brojnija i svečanija okupljanja bila su nedjeljom (u prvi dan tjedna - kaže Biblija).
Kakvo moje mišljenje. Imam Crkvu i Bibliju (doduše, ti do Biblije ne držiš previše), a u Bibliji piše da su se apostoli i prva Crkva svaki dan okupljali na Euharistiju (lomljenje kruha). A brojnija i svečanija okupljanja bila su nedjeljom (u prvi dan tjedna - kaže Biblija).
U svakom slucaju to nije nikakav dokaz da su Hrist i apostoli odvojili nedelju za praznik.
Nema nigde zapovesti u koji dan treba odrzavati veceru, i koliko puta u toku dana, nedelje, meseca, godine..
Dakle, nemas argmente osim tvog misljenja.
Pravi biblijski kršćani ne štuju dane. Niti subotu, niti nedjelju. Biblijski kršćani štuju jedino i samo Isusa Krista. A Isus Krist je gospodar subote. I svi koji su u Isusu Kristu su ispunili zakon o suboti.
On je anđeo Jehovnim svedocima , ali Isus po Biblijskom učenju nikako nemože biti anđeo .Što se tiče Isusa, On jeste naš odmor, Bog u kome je mir, uteha, spasenje. Ne neki anđeo.
Pravi biblijski kršćani ne štuju dane. ...
Problem je što "bible christians" ne postoje, Kršćanin ili jeste ili nije Kršćanin, a zna se šta je potrebno da bi se to bilo. Biblija je čedo Crkve, čedo Kršćanstva, a ne obratno kako pojedini misle da nametnu.
Biblija jasno Isusa naziva Bogom. Dakle, svako njihovo odbacivanje Trojstva, ma koliko njima bilo teško shvatiti tu neshvatljivu tajnu, nije biblijski nauk, nego ljudsko lutanje.