Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
To sam i ja davno mislio da uradim, u pocetku bi se obradovali, a onda bi ih ovaj njihov dokusurio..Možda to i nije loše riješenje. Mi odemo, tripo započne igranku i onda Jurivaka otvori disko-klub.
Ja uživam jer će Isus brzo doći. A vas mi je žao.
Zasto ja recimo nisam otvorio temu o vasem djubretu? Zato sto mene to ne pali, nikoga ne uzbudjuje osim tebe! Tebi to podstice ponos! Ti uzivas da ponizavas!
Vikao si citiram "vi cete pred nama da se ponizavate"!
Dakle, ti ratujes i gadjas se djubretom!
Hoces da nas ponizis i uvredis! Ti si nasilnik!
Citaj malo sta pises, to su grozote, tolike da ti se zeludac prevrne!
Lazes, ne radujes se ti Isusu, kako se mozes i radovati kad si lazovcina, krades tudji identitet i svoje lazes ovde i napadas? Takve ce on da osudi, zivot je kratak!
Isusu? Ne, on se ne raduje Isusu, On se raduje, tačnije "raduje", materijalističkom "raju" i njegovom ulasku u njega. Ko zna možda čak i veruje da je već okrunjen, ili da je deo "izabranih" 144.000.
Nisi ti a jeste Slap, a ti samo popljuvavaš, nebitno je što nisi otvorio temu
Naravno ko se ne ponizi pred Bogom poniziće se pred drugima. Kao Jevreji pred Rimljanima, ako se pobunite onda se zna šta vas slijedi.
Nisi ti čitao Bibliju sa smislom, ima o tome u Bibliji.
To su vaša djela.
Vas već Bog ponižava. u CG je donesen zakon samo radi vas. Ostali se ne bune jer niko ne želi njihove hramove.
To što se kod vas dešava su grozote. Nisam vam ja kriv što imate nacionalne crkve.
Naravno da je bitno, to pokazuje razliku, i da ono za sta nas optuzujete nije istina!
Ti si takodje otvarao teme protiv nas da nas popljuvas!
Ti nemas blage veze sa biblijom ako mislis da Bog nekog kaznjava dok traje vreme milosti za sve narode!
Ti si takodje otvarao teme protiv nas da nas popljuvas! A omiljena ti je o pravoslavcima i religiozne vesti!
Hristos nije dosao da pogubi vec da spasi ljude!
A Pavle kaze 'niko kad se kusa da ne govori Bog me iskusava, jer se Bog ne moze zlim iskusati i on nikoga sam ne iskusava'! Kako ti onda pises da nas Bog kaznjava?
I ono za jevreje, nije ih Bog kaznio, vec ih je napustio!
I ono za jevreje, nije ih Bog kaznio, vec ih je napustio!
Hristos kaze 'evo ce vam se ostaviti vasa kuca pusta'!
To su tvoja dela, ono sto ti radis niko drugi ne radi! A ako ne vidis koliko je odvratno sto podmeces drugima i izazivas ih, onda si skliznuo u otvoreni satanizam!
Gore sam dokazao biblijom da Bog ne kaznjava,
Ali tebe bas briga sta Bog kaze, ti si sam sebi bog!
jer izokreces i projektujes svoje stanje na druge!
Nisam ja kriv sto ste se vi kurvali sa kraljevima zemaljskim i sto ste nastajali kao protestantske nacionalne crkve!