Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Upravo Biblija osuđuje takvo pojedinačno mudrovanje jer stoji da je mudrost u mnoštvu savjetnika, svako pojedinačno tumačenje izvan bilo koje denominacije je osuđeno na propast. osim toga dokaz da nemate duha Božjeg je da sve različito tumačite, još nisam sreo 2 pravoslv. da isto tumače. Svako na svoj način. Totalna konfuzija. I ovo tvoje tumačenje svih ovih tema je različito od pravopsl. duhovnika.
Nije bitno samo to, nego i predstava o Bogu, ko ima pogrešnu njemu će doći duh, samo ne Božji. Biblija te demantuje.
Iskrenost u srcu nije mjerilo, jer su i džihadisti iskreni u svojim ubjeđenjima. Znači da je bitna predstava o Bogu.
Ko ima pogrešnu sliku onda ga vodi demon. I to ti nije nikakvo mjerilo. Nikakav prelazak tamo ili ovamo nije mejrilo, nego karakter. Što bi tvoj slučaj bio mjerilo, kada ja imam obrnut slučaj iz PC u HAC.
Jesu ako nešto ne razumije, jer ne znaju svi ljudi isto, i svakako više ljudi više zna.
Tripo, molim te nemoj mi se vise obracati.
Dobro je rekao Nostroumo, sa neukim ne vredi razgovarati, a ti si ocigledno duhovno nepismen.. Ovo je nemoguce slusati a ne poskociti sa stolice u cudjenju.
Posto mene i ne zelis poslusati, otidji lepo pastoru neka te pouci...
Sve više padaš u bezumlje ljudskih teorija.
Koja vaša crkva je pisala reč Božju?
Reč Božju su pisali proroci i apostoli Hristovi, i ona nije ničija ponaosob, već pripada celom čovečanstvu.
Ako se tumačenje određene crkve diametralno razlikuje od reči Božje - onda ta crkva nije Božja, već zasnovana na ljudskim dogmama.
Mire, govoriš o osvedočenju Duhom, a sam ga nemaš.
Ja sve što govorim, imam lično osvedočenje, u vezi SVIH tačaka vere, svakog pojma koji se nalazi u reči Božjoj, i u vezi prave crkve, i njenog učenja, osvedočenja koja sam primio za svojih 23 godine u proučavanju biblije, i Adventizmu.
Protiv iskustva se ne bori, jer iskustvi je dalekosežnije od same teorije.
Veruj sta hoces, ja sam ti izlozio potpunu istinu, a ti zatvaraj oci dalje..
* Nego malo opomeni svog brata!
Kako mu mozes dopustiti da vas sramoti i pise ovakve skaradnosti gore???
Ja miran ne bi bio da sam adventista a da neko ovako sramoti moju veru.
Poslednja izmena: