To je pravedno jer takav ne treba da bude na forumu, još kaže da je vjernik.
Ti ces da mu kazes, sav si pravedan a mene si u privat psovao..
I on vas nije psovao nikad, rekao je za vasu prorocicu da je vestica, isto kao i vi za papu da je sotona. Vi kao mozete papu nazvati sotonom, a on ne moze EGW vesticom, dupli standardi!
I onda ste ga prijavili i temu ste mu zakljucali jer kao nije dozvoljeno vredjati proroka, a vi papu mozete?
I na kraju je dobio ban zbog vas.
Sramota!
Na to sam već dao odg.
verna Zaštitnice i Zastupnice svih grešnih ,--------------------------------------------------------------------------------------------------------Psalam 71,6 Na te se oslanjam od utrobe; ti si mi zaštitnik od majčina krila: u te se svagda uzdam.
Теби припадамо и Теби се клањамо пред свечесном и целебном иконом Твојом,--------------------------------------------------------------------------------------------------------Djela apostolska 10,26 Petar ga pridigne govoreći: "Ustani! I ja sam čovjek.--------------------------------------------------------------------------------------------------------Otkrivenje 19,10 I padnuvši pred nogama njegovima poklonih mu se; i reče mi: gle, nemoj,
ja sam sluga kao i ti i braća tvoja koja imaju svjedočanstvo Isusovo.
Bogu se pokloni; jer je svjedočanstvo Isusovo Duh Proroštva. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Otkrivenje 22,9 I
reče mi: gle, nemoj, jer sam i ja sluga kao i ti i braća tvoja proroci i
oni koji drže riječi proroštva knjige ove. Bogu se pokloni.
Ти си Виша од свих Сила Небеских и Светија од свих Светих.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------Hebrejima 1,4 A toliko uzvišeniji postade od anđela, koliko odličnije ime od njihova baštini.
Dakle crkve uče sve suprotno Bibliji. Tradicionalne.
Ocemu ti bre pises?
Skrenuo si totalno temu, jer ne mozes dokazati biblijom!
PAVLE SAM ZA SEBE KAZE DA JE DUHOVNI OTAC:
"Jer da imate u Kristu i deset tisuća učitelja,ipak ne biste imali više otaca.Ta u Kristu Isusu po evanđelju ja vas rodih!" (1. Kor. 4:15)
Ovde Pavle sam sebe naziva "duhovnim ocem" i kaze da ih je on "duhovno rodio"!
Zao mi je ali ja sam svoje dokazao biblijom, a ti po ko zna vec koji pun izbegavas i skreces temu!
Nigde apostol Pavle nije nazivao sebe ocem.
U starom zavetu postoji izraz "oćevi" ali očevi nacije koji su osnovali i izrodili Jevrejsku naciju, a ne nekakvi duhovni oci.
Ma nemoj! A pise da ih je Pavle "duhovno rodio", evo opet:
"Jer da imate u Kristu i deset tisuća učitelja,ipak ne biste imali više otaca.Ta u Kristu Isusu po evanđelju ja vas rodih!" (1. Kor. 4:15)
Dakle jeste Pavle "duhovni otac"!
ak i da je tako kako ti kažeš, to nije merilo istine u bilo kojoj crkvi, nikakav naziv, titula, kvalifikacija, školsko zvanje, itd, jer ljudi mogu sebi dati bilo kakva imena ili titule.
Merilo biblijska istina, i duh posvećenja koji sam svedoči da li je neko ili nešto od Boga ili ne.
Znaci priznajes da sam u pravu.
Hristos čak daje zapovest da se ni jedan čovek ne naziva ocem u duhovnom smislu, a tu zapovest izriče u kontekstu Fariseja koji su tražili da ih ljudi tako zovu.:
"A sva djela svoja čine da ih vide ljudi: raširuju svoje amajlije, i grade velike skute na haljinama svojima.
I traže začelje na gozbama i prva mjesta po zbornicama,
I da im se klanja po ulicama, i da ih ljudi zovu: ravi! ravi!
A vi se ne zovite ravi; jer je u vas jedan ravi Hristos, a vi ste svi braća.
I ocem ne zovite nikoga na zemlji; jer je u vas jedan otac koji je na nebesima.
Niti se zovite učitelji; jer je u vas jedan učitelj Hristos.
A najveći između vas da vam bude sluga.
Jer koji se podiže, poniziće se, a koji se ponižuje, podignuće se" ( Matej 23. 5 - 12 )
Opet se ti drzis "slova kao pijan plota", pa nije smisao "nikog ne nazivati ocem", vec je smisao ne velicati te ljude i stavljati ih ispred Boga.
Kad Pavle naziva sebe ili Avrama ocem on ne velica te ljude stavljajuci ih ispred Boga.
I roditelje svoje zoves tim izrazima, nije to zabranjeno, mozes ti dakle zvati i fizicke roditelje tako i duhovne, ali ne smes im davati prednost iznad Boga!
To je smisao!
A mi ne dajemo tim ljudima nikakvu prednost!
I opet optuzujete nas za ono sto i vi radite, i vase zovete:
-Teolog
-Profesor
-Doktor
-Magistar
-Pastor
Zasto njih cascavate kad to nije dizvoljeno???
Dosta vise licemerja, prestanite biti bezobrazni, prevrsili ste svaku mogucu meru!