LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.09.2009
- Poruka
- 8.464
Nije to u suprotnosti sa pravilnikom. Rekli smo da svako ima pravo pisati na bilo kojoj temi u skladu sa temom. I ti imaš pravo otvoriti neku temu (ovo bi možda bilo moguće rješenje tvoje dileme), dati uvod u tu temu i zamoliti u uvodu da se na tu temu ne javljaju oni koji nisu, recimo, pravoslavci, katolici... i td. jer tu želiš raspravljati o doktrinarnim pitanjima određene vjere, ili nešto slično tome... Ljudi dobrovoljno mogu pristati da poštuju tvoju želju, ali im urednici ne mogu zabraniti da pišu i na takvoj temi. Uradi to pa da vidimo šta će se desiti? Postoje skoro stalne pritužbe od vas nekolicine, da se postojeće teme spamuju (što je donekle i istina), da pojedinci nametljivo kontriraju na svakoj temi radi promocije svoje vjere i istovremene negacije drugih i drugačijih, pa hajde da probate ovako kao što sam sugersao, pa ćemo vidjeti u kojoj su mjeri gornje tvrdnje tačne?Recimo ja sam otvorio temu gde sam trazio da se ne komentarise, vec samo da se postavljaju citati. Onda sam i ja prekrsio pravilnik, jer mi tema nije u skladu sa pravilnikom o slobodnom komentarisanju..