Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ako se Katolička crkva bori protiv abortusa, ..
Ako se Katolička crkva bori protiv abortusa, zašto onda ceo svet vrši abortuse,...
Ako se Katolička crkva bori protiv abortusa, zašto onda ceo svet vrši abortuse, a izdaju se kao Katolici i Pravoslavni.
Da, Katolička crkva vjeruje i naučava da je abortus najstrašniji zločin i bori se protiv abortusa.
Zato što svijet ne prihvaća ono što Katolička crkva naučava.
Ako abortuse čine oni koji se deklariraju katolicima, čine isti zločin - ubijaju nerođenu i nevinu djecu. Grijeh ne prestaje biti grijeh time što ga počini netko tko se deklarira vjernikom.
Ujedno da dodam, po kanonu Crkve, svako ko počini abortus, ili ga zagovara automatski je isključen iz Crkve.
Za razliku od Tripa kojeg nikada ne kudis, ona i jeste dobra. I cuti na vase napade, pa vam je zato i dobra. Ali mi smo zli jer ne damo da nas paganizujete. Kad bi cutali kao i ona bili bismo i mi dobri!Jedino je Antonija uvek pozitivna i prava krscanka na forumu , a vi, Boze sacuvaj!
Slape, pitam se da li oni stvarno veruju u to što pišu ili to rade jer moraju tako?
Nije stvar u tome koliko neko ima komentara, već šta u njima piše.
Dakle, gleda se kvalitet, a ne kvantitet
Ko vrši abortuse nego ceo svet pod upravom tradicionalnih crkava, a spisak sam već priložio na drugoj temi.
Naravno, za besmislene komentare koje Tripo postavlja treba dati MEDALJU a ne VIP! A ni ti nisi nista bolji!
Svet je pod upravom tradicionalnih crkava? Zaista?
A ja mislio da je "bog ovog sveta satana". Ah, ti si hteo reci da smo mi "satanisti" Sad te razumem Nego sta bi ono kad si branio abortus ranije? Jel to bilo slucajno?
Darth, mozes li nam reci koliko ih je za to iskljucveno do sada?Ujedno da dodam, po kanonu Crkve, svako ko počini abortus, ili ga zagovara automatski je isključen iz Crkve.
Darth, mozes li nam reci koliko ih je za to iskljucveno do sada?
Vidis Darth, ja misli da je ta odluka crkve dobra, jer i treba zaustaviti ubijanje nejakoh.
Ali praksa dokazuje sasvim nesta drugo.
Kod vas Adventista nešto drugo pokazuju i teorija i praksa. Vi svoje bolnice reklamirate kao mjesta ubijanja nerođene djece.