Brate, cak i masturbacija u bibliji je greh i na neki nacin i to je ubistvo, jer spermatozoidi su "zivi", a kamo li ubijanje vec zacetog bica.. Druga Mojsijeva 21:22-25 propisuje smrtnu kaznu za onog ko uzrokuje smrt deteta u majcinoj utrobi. Jeremija 1:5 nam kaze da nas Bog poznaje jos pre nego sto nas je sazdao u utrobi. Psalam 139:13-16 govori o Bozijoj aktivnoj ulozi u nasem formiranju u utrobi. Znaci, biblija strikno govori protiv abortusa! A Bog na dete u utrobi gleda kao na vec formirano ljudsko bice!
Naravno da jeste. Prvo jer je seksualni nagon stvoren ne da zadovljavamo sebe, nego da budemo u zajednici, zato je brak svetinja, drugo, spermatozodi su živi, kao što si sam i rekao, a život se ne baca uzalud, što onanija i jeste.
Vidiš li na koji se način brane? Opet me prozivaju da meni kao i sotoni smeta shabat. No koliko god da pokušavaju, neće me ubediti da ne greše, jer pod jedan nigde se u Bibliji ne pominje da sotoni smeta shabat, drugo gospodo čekaci des saturnis, vi, to jest vaša "svetiljka", "nezabludiva" Ellen Gould White je izmislila svetleči zapovest o shabatu, iako Bog nigde u pismu na koje se tako pozivate (kao i sotona) ne kaže da je zapovest o shabatu najvažnija. Čak naprotiv. A to nisu gluposti. Vi stavljate Bogu u usta ono što nikada nije rekao, vama celokupan zakon visi ne o "LJubi Boga Svoga" nego o shabatu, vi ljudskim umom izmišljene propise o ishrani izjednačavate sa Božijim zakonom, vi Boga svodite na anđela, vi uvodite "istražni postpuak", vama je Isus čekao 1810 godina da započen spasenje, vama je 1844 započeo period odškrinuth vrata i to samo zato što se "svewtiljka" uplašila za svoju decu, vama je sotona onaj koji nosi grehe.. Sve to, i mnogo toga drugog nismo mi dodali i time "okitili" pismo, vi jeste. Ako to nije Hula na Duha Svetoga, onda šta je? Neće vas opravdati ni vaše kokodakanje o "duhu proroštva" jer proroci Božiji niste, čiji ste onda? Sotonini. Tačka.