Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kako u quasar-u dodati torrent sa privatnog trackera, znači onaj mali fajlić koji je potreban da ga skinete na komp ili bilo gdje
https://chrome.google.com/webstore/detail/play-to-kodi/fncjhcjfnnooidlkijollckpakkebden
Ja mislim da traži prostor za celu sezonu, tako je i na PC-u. Isto je recimo kad krenete da skidate neki film i prekinete posle minut. Recimo da film ima 5 GB, vi ste skinuli 100 MB ali kad vidite koliko vam ostalo prostora na HDD računače sa minusom od celih 5 GB koliko je film.Da li alocira prostor na disku za citavu sezonu ili samo za epizodu koju gledas? Na PC to nije problem, ali na Rpi jeste.
Imaš 2 načina. Prvi je da odeš u konfiguraciju addona i da tamo gde piše handling background torrents to isključiš, drugi je da kad prekineš film tako, odeš u Quasar addon i gde piše torrents tu se nalazi taj fajl što je krenuo da se skida, ideš desnim klikom na njega i biraš da ga izbrišeš.Ej ljudi gledam film preko quasar-a 10 min i prekinem on nastavlja da mi skida film. Kako to resiti?