- Učlanjen(a)
- 13.01.2010
- Poruka
- 345
Nisam čačkao ništa oko provajdera, jedino sam još uključio da mi pokazuje 3d torente pošto je po difoltu isključeno. 3d me ne zanima toliko ali, u Kodiju ima opcija da se 3d prikaže kao normalan 2d video a običnu su ti ripovi odličnog kvaliteta pa neka ih.
Ne znam, ja nisam isključio da mi ne prikazuje 480p, ne smeta mi to , pogotovo od kad mogu da poređam strimove po rezoluciji a ne po siderima pa da se sve ono meša. Sad mi lepo izađu strimovi prvo za 1080p pa 720p pa na kraju 480p pa ako ima torenata sa dovoljno sidera za 720p onda i ne gledam ove dole. Tako ja radim filter Ali nekad kad nema dovoljno sidera za te ripove visokog kvaliteta onda lepo pređem na ove dole 480p jer ipak i dalje smo na javnim trakerima i što starije stvari to manje sidera i brzine slabije za te 720p i 1080p stvari.
A što se tiče Kickassa i TPB-a slažem se, pali su kvalitetom dosta. Ima tu i dalje dosta stvari i torenata ali kvalitet i brzina nisu prioritet na tim trakerima.
Ja sam smanjio broj provajdera na 5. Rarbg, Ruhunt, Magnetdl, Ilcorsonero i Demonoid. Vrlo zadovoljan rezultatima i ponudom i pre svega brzinama. Ali i pored tih dobrih provajdera s obzirom da su javni trakeri u pitanju jedva čekam da Quasar krene sa provajderima za privatne trakere.
Znam da kreator ovih dosadašnjih provajdera ima u planu privatehd, torrentday i torrentleech. Ja ću da ga pitam da uradi i za partis ako može, odličan slovenački traker sa velikim brojem torenata i vrhunskim brzinama.
Ruhunt mi danas ne radi uopste. Juce je makar radio kad su u pitanju filmovi. Probao sve, stavio podesavanja na default, stavio samo njega kao provajder ali nema uopste linkova . Mozda treba uskoro update za ruhunt da izadje.