Quasar Kodi/XBMC Addon (Torrent streaming) - Pulsar fork

Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
Nisam čačkao ništa oko provajdera, jedino sam još uključio da mi pokazuje 3d torente pošto je po difoltu isključeno. 3d me ne zanima toliko ali, u Kodiju ima opcija da se 3d prikaže kao normalan 2d video a običnu su ti ripovi odličnog kvaliteta pa neka ih.

Ne znam, ja nisam isključio da mi ne prikazuje 480p, ne smeta mi to , pogotovo od kad mogu da poređam strimove po rezoluciji a ne po siderima pa da se sve ono meša. Sad mi lepo izađu strimovi prvo za 1080p pa 720p pa na kraju 480p pa ako ima torenata sa dovoljno sidera za 720p onda i ne gledam ove dole. Tako ja radim filter :D Ali nekad kad nema dovoljno sidera za te ripove visokog kvaliteta onda lepo pređem na ove dole 480p jer ipak i dalje smo na javnim trakerima i što starije stvari to manje sidera i brzine slabije za te 720p i 1080p stvari.

A što se tiče Kickassa i TPB-a slažem se, pali su kvalitetom dosta. Ima tu i dalje dosta stvari i torenata ali kvalitet i brzina nisu prioritet na tim trakerima.
Ja sam smanjio broj provajdera na 5. Rarbg, Ruhunt, Magnetdl, Ilcorsonero i Demonoid. Vrlo zadovoljan rezultatima i ponudom i pre svega brzinama. Ali i pored tih dobrih provajdera s obzirom da su javni trakeri u pitanju jedva čekam da Quasar krene sa provajderima za privatne trakere.:)
Znam da kreator ovih dosadašnjih provajdera ima u planu privatehd, torrentday i torrentleech. Ja ću da ga pitam da uradi i za partis ako može, odličan slovenački traker sa velikim brojem torenata i vrhunskim brzinama. ;)

Ruhunt mi danas ne radi uopste. Juce je makar radio kad su u pitanju filmovi. Probao sve, stavio podesavanja na default, stavio samo njega kao provajder ali nema uopste linkova . Mozda treba uskoro update za ruhunt da izadje.

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Sad ću da probam Ruhunt pa javljam ;) Njima po nekad i sajt ne radi, ali na kratko. Dešavalo se da ih uhvatim kad nije radio sajt i to baš kad se skupilo društvo kod mene da gledamo film :D On mi je nekako najsigurniji zbog velikih brzina da me "ne obruka".

Meni radi Ruhunt. Čekaj samo da prebacim sa tv na monitor sliku da ti uslikam moja podešavanja za Ruhunt pa probaj tako. :)

Evo..

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
Sad ću da probam Ruhunt pa javljam ;) Njima po nekad i sajt ne radi, ali na kratko. Dešavalo se da ih uhvatim kad nije radio sajt i to baš kad se skupilo društvo kod mene da gledamo film :D On mi je nekako najsigurniji zbog velikih brzina da me "ne obruka".

Meni radi Ruhunt. Čekaj samo da prebacim sa tv na monitor sliku da ti uslikam moja podešavanja za Ruhunt pa probaj tako. :)

Evo..

Sada radi. Ja sam nesto cackao juce sa njim. Izgleda da je bilo do mene. Vidim da su to vise -manje default-na podesavanja Ruhunt provajdera stim sto si stavio da salje 20 torrenta Quasaru. Da li tu opciju koristis i kod drugih provajdera?

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
hmmm, ruhunt test.....serije breaking bad, friends, dexter......ubacio za test.....ne pronadje nista kod mene......jel to kod vas pronadje?

EDIT: ne pronadje ni jednu seriju koju pokusavam....verovatno je nesto do provajdera onda?

Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
hmmm, ruhunt test.....serije breaking bad, friends, dexter......ubacio za test.....ne pronadje nista kod mene......jel to kod vas pronadje?

EDIT: ne pronadje ni jednu seriju koju pokusavam....verovatno je nesto do provajdera onda?

I ja sam imao taj problem. Kao sto dzone87 kaze kad je ruhunt provajder u pitanju tu ne mozes traziti serije po epizodama jer su one samo u paketu. Tako kad npr. nadjes neku seriju recimo sezona 1, ne ulazis u sezonu 1 da bi video epizode nego tu desnim klikom na sezonu 1 trazis stream:

TPElke5.jpg
jfwUInx.jpg

Jedino na ovaj nacin mozes naci serije preko ruhunt provajdera jer rusi tako stavljaju serije (po paketima). Takodje na ovaj nacin mozes naci i pakete serija od drugih provajdera. Ima jedna velika mana nevezano za ruhunt, mislim na bilo koji provajder. Ne znam za vas ali ja nemam mogucnost trazenja paketa serija po sezonama kada pokrenem seriju iz kodi biblioteke (izvrsio integraciju quasara sa kodi bibliotekom). Ali kada preko Quasar addona nadjem seriju, trazenje serija po paketima sezona radi.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
hvala, sad ide.....nisam znao da mora desni klik.....ulazio sam direkt i nista pronaslo na ni jedni seriji.....moram reci da poprilicno dobro radi.....samo da bi jos ubrzali start quasar deamona.....potrebno 20 sekundi da uopste mozes da pocnes traziti material.....

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Pazi stvarno ovo za serije iz biblioteke nisam primetio. Ja mislim da je to neki propust kod Quasara i prijaviću to tamo na kodi forumu.

Nisam ni ubacivao serije u biblioteku, jer čekam da izađe onaj update koji će eliminisati specijale iz serija pa onda da ih ponovo ubacim. Ali rekoh ajde da probam i nema opcija choose stream za sezone serija kad se traže iz biblioteke.

Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
Pazi stvarno ovo za serije iz biblioteke nisam primetio. Ja mislim da je to neki propust kod Quasara i prijaviću to tamo na kodi forumu.

Nisam ni ubacivao serije u biblioteku, jer čekam da izađe onaj update koji će eliminisati specijale iz serija pa onda da ih ponovo ubacim. Ali rekoh ajde da probam i nema opcija choose stream za sezone serija kad se traže iz biblioteke.

Mislim da je to vec uradjeno. Evo bas gledam serija The Walking Dead. Specijali su odvojeni:

RIVPdBm.png

isto i The X-Files:

PmFBOKD.png

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Eee nažalost nema šanse da se reši problem oko traženja paketa sezona kad je serija u biblioteci. Ne mogu da menjaju opcije Kodijeve biblioteke. Ništa onda moraću da pitam mancuniancola da bar kao pre za Ruhunt traži po celoj sezoni seriju a ne po epizodi. A za ostale provajdere neka ga po pojedinačnoj sezoni.

A što se tiče tih specijala mislio sam da ih skroz izbace a ne da ih odvoje. Odvajanje jeste sređeno, ali realno šta će nekom specijali, niti mogu da se nađu na torentima niti ima dovoljno sidera za njih ako se i kojim slučajem nađu neki.

Natrag