Meni sa Ruhunta I Ilcorsonera na Quasaru dođe i do 4000 Kb/s download nekad A sa RARBG-a, malo slabije, pogotovo za starije filmove ili serije, jedva i do 1000. Vidi tamo u podešavanjima probaj da ograničiš konekcije, ja sam stavio na 200 to i od kad sam to ograničio imam vidljiva poboljšanja.
Evo kako su kod mene podešavanja..
I još nešto u vezi sa torrenterom, one brzine downloada koje on pokazuje kod bufferovanja nisu tačne. Npr. ajde neko da mi objasni kako sam ja mogao sa Telekomovim paketom 10/1 da imam na Torrenteru brzinu 8 Mb/s download? Brzina na Torrenteru se gleda kad krene film, pa onda stisnete pauzu pa vam izađu oni podaci e ta brzina koja piše to je tačna brzina.
Evo kako su kod mene podešavanja..
I još nešto u vezi sa torrenterom, one brzine downloada koje on pokazuje kod bufferovanja nisu tačne. Npr. ajde neko da mi objasni kako sam ja mogao sa Telekomovim paketom 10/1 da imam na Torrenteru brzinu 8 Mb/s download? Brzina na Torrenteru se gleda kad krene film, pa onda stisnete pauzu pa vam izađu oni podaci e ta brzina koja piše to je tačna brzina.