Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Quasar Kodi/XBMC Addon (Torrent streaming) - Pulsar fork

  • Začetnik teme mwsavko
  • Datum pokretanja
D

dzone87

Meni je pokazao nešto originalni developer Quasara u onom Atom programu kako mogu da ispravljam neke greškice u Quasar Burstu, ali to su sitne neke stvari tipa kako bolje da pretražuje rezultate i to. Ovo je već drugo, verovatno je sam kod drugačiji pa je potrebno i mnogo više vremena oko toga.

Bilo bi odlično ako bi neko hteo da proba samo da ovaj sadašnji Elementum Burst proba da prilagodi Quasaru ako može. Ja sam pitao developera Elementuma, Elgatita, da li je moguće nekako koristiti Elementum Burst u Quasaru i on mi je odgovorio ne, ali je verovatno mislio bez prepravki.

Inače Elementum je stvarno previše pokvaren addon, non stop neki problemi sa njim. Sad koliko vidim izbacuje skroz iz Kodija a o lošim download brzinama da ne pričam i još secka dok gledaš nešto. Što je mnogo mnogo je. :D
 

Top