Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Quasar Kodi/XBMC Addon (Torrent streaming) - Pulsar fork

  • Začetnik teme mwsavko
  • Datum pokretanja
Salac UE

Salac UE

Quasar se ne ažurira sa trakt nalogom.
Ima li neko sličan problem?

EDIT: Rešeno ponovnom aktivacijom trakta u quasar podešavanjima. Sad radi super.
 
Poslednja izmena:
D

dzone87

Quasar je odavno ostao bez podrske, sada je napravljen fork njega koji se zove Elementum ali pojma nemam kako radi. Poslednje pola godine koristim samo Bubbles, koji se sada zove Gaia addon i super je.
 
zasto kod mene nece torentlech ni kod quasara, elementuma ili gaie? pa tako kvalitetan sadrzaj imaju tamo....neko resenje?

Sent from my Huawei-P10 using Tapatalk
 
D

dzone87

Quasar i Elementum nisu baš isti addoni samo su im torenti kao izvor rezultata isti.

Nije baš uspešno ovo što su promenili u Elemtumu a to je ono najvažnije, princip strimovanja torenata. Quasar je koristio neki oproban sistem koji je radio besprekorno, brzo, pouzdano za onog ko je koristio privatne trakere gde je obavezan seed torenata. Kod Elementuma ništa od toga nije pouzdano.

Ja koliko sam upućen developer koji se brine o Elementumu i koji ga je napravio promenio je taj princip strimovanja torenata od Quasara da bi kao bio moguć seek (ili prepskakanje deonica u video fajlu a da te ne izbaci kao Quasar). Ako mene pitate prilična glupost na uštrb upropašćavanja odličnog funkcionalnog addona kao što je Quasar bio.

Problem sa Quasarom nije Quasar addon, već Quasar Burst odnosno njegovi provajderi koji vape za ažuriranjem, s obzirom da ažurirani Elementum Burst nije moguće koristiti sa Quasarom, nažalost.

Što se tiče samog Quasara, on i dan danas mnogo bolje i pouzdanije radi od Elementuma, iako nije ažuriran skoro godinu dana.
 
Može li neko od programera sa serbianforuma prepravi burst i da ga mi naknadno ubacimo umjesto pravog bursta?
 

Top