Quasar Kodi/XBMC Addon (Torrent streaming) - Pulsar fork

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Pa ne imaš posebno u provajderu tamo da odrediš koliko hoćeš minimum za filmove posebno za serije. :D

Ja sam stavio za filmove samo da mi ne nudi manje od giga a za serije nisam ništa dirao.

A to za DIMENSION od 5 giga, jel si siguran da je bilo od nji, da nije DEMAND? :D Oni imaju epizode full bluray pa izbacuju ali su oni češći na privatnim trakerima.

Učlanjen(a)
24.10.2014
Poruka
124
Može li netko da kaže kako mu radi na android boxu. Meni skine do 3% i stane. Namjestio sam da skida na usb stik od 8 gb a film ima 1.5 gb.
Da nije problem u ovome? Usb memorije su po default-u namestene na FAT 32 sistem.
2dhcyyv.png

Učlanjen(a)
13.03.2013
Poruka
28
Probao sam formatirati stik od 32 Gb u format NTFS pustim film deset minuta (Spectre) i bude OK, zaustavim film da probam neki drugi ali onda više neće nijedan film čak ni onaj koji sam prekinuo. Jedino nisam probao odgledati cijeli film do kraja pa onda probati neki drugi.

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Pa nije ovo još gotovo, tek je u razradi :) Nego sam video sliku na githubu kako se dogovaraju kako bi moglo da deluje pa će vrlo verovatno ovako nekako da izgleda. Neće da se menja još bar jedno tri, četiri verzije.

Meni se mnogo sviđa i ovako kako je do sada ali ako uspeju da srede ovo sa ovim bojama za rezolucije i da postave da prioritet ima rezolucija pa onda sideri i plus sa ovim ikonicama za provajdere biće fantastično. Iskreno kad ovako sam vidim ovo mnogo nekako sređenije bi delovalo da ide po rezolucijama, a mi ćemo lako posle da vidimo i izaberemo koji nam rip najviše odgovara i koji ima dovoljno sidera za gledanje.:)

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Hebeni TMDB je suspendovao Quasar da ne može da koristi njihov API ključ i sad se trenutno ne mogu naći ni filmovi ni serije u Quasaru. :ludd/: Ono što ste ubacili u biblioteku za sada to vam je. Verujem da će ubrzo naći neko rešenje.

Učlanjen(a)
24.10.2014
Poruka
124
Sada mogu da otvaram seije i da biram sezone i epizode. Ne znam sta je bio problem, ali sada radi samo ne mogu nista da dodam u biblioteku. :( Neko rece u prethodnim postovima da ima problema sa azuriranjima, ja sam addon instalirao preko zip fajla a provajdere preko quasar unofficial repo i sve se azurira samo bez problema (za sada).

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Non stop rade nešto da bi što bolje krenuli sa prvom stabilnom verzijom, evo krenuli su ponovo da menjaju ovu strim listu kod otvaranja strimova i to je tek početak kako kažu. Svaki dan se izbacuje po jedan ili dva updatea. Nekad nije ni potrebno baš ažurirati svaki put addon.

Nego jel se meni čini ili ovaj italijanski provajder nešto prs'o sa izborom? Prvo sam mislio da je nešto do provajdera, a onda odem na sajt njihov na pretragu i vidim da pola filmova koja su pre neki dan bila dostupna da ih sad nema. Ne mislim na film kao film, jedninu.. nego različite enkode ustvari.
...
Definitivno do njih nešto nije u redu, evo sad im prs'o ceo sajt.

Natrag