Quasar Kodi/XBMC Addon (Torrent streaming) - Pulsar fork

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Ja mislim da ima nekih problema kad je tako eksterna memorija u pitanju. Isto tako su ljudi prijavljivali greške i kad su prebacivali da skida na NAS.

Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
Vec nekoliko zadnjih verzija Quasara moram da rucno updejtujem. Do verzije 0.9.12 je sve bilo u redu. Automatski se sve updejtovalo. Isto vazi i za Quasar unofficial repo. To mi se desava i na WIN 10 i na Linuxu. Neko slican problem?

Nasao sam mancuniancol repository gde su svi njegovi provajderi na jednom mestu:

Kod:
https://github.com/mancuniancol/repository.providerspulsarunofficial

Sada mi Quasar unofficial repo nije potreban.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Ja stalno ručno updatujem kad naiđe neka veća promena, nije mi problem ni najmanje a mislim čak i da je bolje tako nego automatski. Ovde vidim kad izađe nešto
Kod:
https://github.com/scakemyer/plugin.video.quasar/releases
i skinem dole najveće fajl od ovih, u ovom slučaju preko 50-ak MB-a i nema problema :)

Mislim možda je nekom sve to cimanje ali meni ne i čak i da proradi automatski kako treba, a teško će, i dalje ću na manualni način sam da updatujem addon.

A što se tiče provajdera postavio sam ja na stranici 3 link do mancuniacolovih provajdera. Nikad nisam imao problema sa njima kad sam ih tamo instalirao, opet ručno naravno, autamtski preko nekih repozitorija isto htelo da brljavi često.

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
ko da je bitno jel 10 ili 20 sekundi , ako addon obavlja svoju funkciju. Jesi komplikovan :)

ma dobro...trenutacno imam jos 2 mjeseca furk premium pa koristim to....posle mozda i kod qusara to isprave...adon je inace odlican...testirao sam ga vec..

Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
Ja stalno ručno updatujem kad naiđe neka veća promena, nije mi problem ni najmanje a mislim čak i da je bolje tako nego automatski. Ovde vidim kad izađe nešto
Kod:
https://github.com/scakemyer/plugin.video.quasar/releases
i skinem dole najveće fajl od ovih, u ovom slučaju preko 50-ak MB-a i nema problema :)

Mislim možda je nekom sve to cimanje ali meni ne i čak i da proradi automatski kako treba, a teško će, i dalje ću na manualni način sam da updatujem addon.

A što se tiče provajdera postavio sam ja na stranici 3 link do mancuniacolovih provajdera. Nikad nisam imao problema sa njima kad sam ih tamo instalirao, opet ručno naravno, autamtski preko nekih repozitorija isto htelo da brljavi često.

Da video sam na njihovom forumu da neko ima problem sa updejtom. Instaliranjem Quasar addona on sam kreira svoj repository tako da bi se sam mogao updejtovati. Ili moze se instalirati neki drugi unofficial repository ako zelimo da se on odatle updejtuje. Mozda je i tu problem nastao jer se Quasar unofficial repository nije hteo updejtovati. Stavio sam tvoj link juce na prvu stranu teme ako nekome zatreba. Ja sam instalirao sinoc mancuniancol repository gde su svi njegovi provajderi na jednom mestu. Odatle sam i instalirao ovaj novi italijanski provajder.

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Kako ti se sviđa italijanski provajder? Ja sam prvi put čuo sad za ovaj sajt kad sam video provajder. Meni daje dosta sidera i za filmove preko 5,6 GB-a samo šteta što ima više ovih do 2 GB-a. Inače iznenadio sam se kad sam video da ima isto i serije i to u 720p rezoluciji.:)

Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
Kako ti se sviđa italijanski provajder? Ja sam prvi put čuo sad za ovaj sajt kad sam video provajder. Meni daje dosta sidera i za filmove preko 5,6 GB-a samo šteta što ima više ovih do 2 GB-a. Inače iznenadio sam se kad sam video da ima isto i serije i to u 720p rezoluciji.:)

Dobar je. Bio si u pravu sto se tice broja instaliranih provajdera. I ja sam instalirao 8. I nema nikakvih problema. Quasar radi odlicno. Pulsar to nije mogao. Jedino kad bi mogli da srede da u rezultatima pretrage ne dominiraju neki provajderi previse, da bira najbolje izvore, da se ne desava da mi u rezultate pretrage stavlja trailere iako sam trailere blokirao u podesavanjima provajdera. Sve ce se to srediti vremenom. Ne zaboravimo da je Quasar izasao 27.januara.

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Pa sredi to da ti ne izlaze recimo fajlovi manji od 1-og GB-a :) I ovako ti ne trebaju jer oni najmanji Yify ripovi su ti preko giga tako da ti ti trejleri neće izlaziti.

Ja sam stavio za sve ostale provajdere da mi ne iznacuje torente koji su manji od 1 GBa dok sam jedino za Ruhunt podigao granicu na 3 GB-a s obzirom da oni stvarno dosta izbacuju one veće ripove a sidera koliko hoćeš na njima.

Promeniš to u opcijama provajdera, svaki ponaosob i eto nemaš više taj problem.;)

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
Pa sredi to da ti ne izlaze recimo fajlovi veći od 1-og GB-a :) I ovako ti ne trebaju jer oni najmanji Yify ripovi su ti preko giga tako da ti ti trejleri neće izlaziti.

Ja sam stavio za sve ostale provajdere da mi ne iznacuje torente koji su manji od 1 GBa dok sam jedino za Ruhunt podigao granicu na 3 GB-a s obzirom da oni stvarno dosta izbacuju one veće ripove a sidera koliko hoćeš na njima.

Promeniš to u opcijama provajdera, svaki ponaosob i eto nemaš više taj problem.;)

Ok, ali ponekad epizode serija (720p kvalitet oficijelnih ripova) budu i oko 700-900 Mb . Znam da se 720p serije mogu uglavnom naci oko 1-1.5 GB. Sta reci za sitkome koji su cak i manji 400-500 mb (720p). Zato i ne bih da ogranicavam torrente manje od 1 GB. Za Ruhunt si 100% u pravu to treba ograniciti. Ali sve to zavisi u kojoj ce velicini scene release group-a da izbaci epizodu. Pre neki dan sam gledao jednu epizodu serije 1080p-DIMENSION od 5.83 GB.:opaaa:

Natrag