Quasar Kodi/XBMC Addon (Torrent streaming) - Pulsar fork

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
i ja sam se malo poigrao i sredio sebi malo za pocetak neke filmove i serije sa biblioteke.....ja sam vezao biblioteku sa WTF adonom jer imam akaunt.....autor WTF je jucer ispravio neke sitnice oko trazenja preko biblioteke....sad je ok....sve u svemu svidja mi se na novom oficijelnom skinu....vise nego na confluence.....
cQbsTw.png

Xpm08w.png

UBGDWG.png

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
A ja sam konačno uspeo da instaliram 17-icu
d2.gif
d2.gif
d2.gif

Posle 300 nekih magaraca instaliranih uspeo sam konačno. Sinoć pokrenem 16-icu, al 17 neće i sad posle instaliranog nekog Windows update-a ovog
Kod:
https://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=34856
konačno proradi.

E sad ću da vidim kako Quasar radi u novom Kodiju, ako bude dobar ostajem na njemu.

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Bogami Partis je odlčan traker ima i ex-yu materjala ali ima i stranog itekako a i plus tamo imam 1,3 TB uploada, mnogo lako se sa seedboxom nagruva upload tamo. Baš je brz traker i stalno neko nešto skida. Nadam se da će izaći provajder za njega.

Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
i ja sam se malo poigrao i sredio sebi malo za pocetak neke filmove i serije sa biblioteke.....ja sam vezao biblioteku sa WTF adonom jer imam akaunt.....autor WTF je jucer ispravio neke sitnice oko trazenja preko biblioteke....sad je ok....sve u svemu svidja mi se na novom oficijelnom skinu....vise nego na confluence.....
cQbsTw.png

Xpm08w.png

UBGDWG.png
Koju listu koristis u pvr simple clientu? Jel besplatna? ;) Vidim EPG na slovenackom.

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
Koju listu koristis u pvr simple clientu? Jel besplatna? ;) Vidim EPG na slovenackom.
koristim svoju placenu listu iz siola....ali vratio sam se na kodi 16.1 jucer.....do juce nisam primetio da zvuk i slika na pvr nisu sinhronovana.....nisam pre to skuzio dok nisam gledao fudbal malo duze vreme...nekih drugih bagova nisam primetio....bas sam se navikao vec na 17 ali sta je tu je.....jos je u prvoj alpha verziji.....ispravice se to nadam se......

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
eto da vam javim da je i u 17 sve u redu sa PVR IPTV Simple adonom....juce sam napisao da audio i video nisu bila u sinhronizaciji....ali neophodno je da se na novo sve napravi kad ocete da idete na 17.....stari skriveni folder bas nije bio u funkciji....iz 15 na 16 nije bilo problema sa skrivenim folderom....sad jeste....izgleda da radi novog skina najvise pravi neke probleme.....sad je sve ok opet.....

Učlanjen(a)
25.03.2011
Poruka
43
da, to je za kodi 17.....koristim ga sad jedno 10 dana, prvu alpha verziju.....radi ok za ono sto meni treba.....ali hteo bi postaviti filmove neke i serije na home screen ali ne znam kako da to uradim.....gledao taj video ali prosto ne prokuzim kako to ide....
koristim par dana kodi 17,ispočetka sam namjestio sve za podnapise
no nakon dva tri dana više neće da skida podnapise,odnosno nemogu preuzimati prevode
u presvlaki confluence i estouchy sve radi normalno,kad postavim presvlaku Estuary onda nema prevoda niti za jedan addon
gdje i što podesiti da i to radi,znam da je ovo alpha faza kodi 17

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
koristim par dana kodi 17,ispočetka sam namjestio sve za podnapise
no nakon dva tri dana više neće da skida podnapise,odnosno nemogu preuzimati prevode
u presvlaki confluence i estouchy sve radi normalno,kad postavim presvlaku Estuary onda nema prevoda niti za jedan addon
gdje i što podesiti da i to radi,znam da je ovo alpha faza kodi 17
jel si pored nove instalacije kodija mozda kopirao stari kodi folder iz verzije 16? ako jesi je problem zbog toga....za kodi 17 obavezno iskonfigurirati na novo sve jer nema vise confluence skina...

Natrag