Pa namesti ti gde hoćeš download da ti ide. Uglavnom to moraš da odrediš, a tvoja je stvar da li ćeš to da staviš u već neki postojeći folder ili ćeš napraviti nov specijalno za Quasar download. Kod mene je recimo download od Quasara isti gde je i za uTorrent.
Onda ako hoćeš
library integration samo odredi gde hoćeš da Quasar napravi foldere. Ide posebno za serije i filmove. Znači napraviš recimo
Quasar library na nekoj particiji i tu staviš da ti Quasar sprema tvoje filmove i serije. On će sam posle u tom folderu napraviti 2 nova foldera gde će skladištiti serije i filmove.
Što se tiče provajdera to je već proizvoljno. Ja imam trenutno Ruhunt, Rutor, t411, Ilcorsonero, Demonoid i Magnetdl. Kickass i Pirate Bay su verovatno napjpoznatiji širokim masama ali sve što imaju oni ima Magnetdl tako da sam od svih tih maltene istih ja izabrao Magnetdl. Čak on pokriva i Rarbg rezultate pa nema potrebe ni za njim.
Moja preporuka svakako ide za Ruse. Ruhunt i Rutor provajdere jer su brzine vrhunske, a filmovi često preko 10GB-a pa je kvalitet slike perfektan.
Odličan je i francuski t411, brzine, sadržaj sve je vrlo dobro samo što je to privatni traker pa pre svega mora se imati nalog na njemu a drugo moraju se poštovati pravila neka na tom trakeru.
Ako ćeš da koristiš t411 onda je poželjno da ti u Quasar settingsu bude uključen
backgroung handling torrents i
save after download. Tako će Quasar umesto brisanja odmah nakon gledanja videa krenuti da seeda kao običan torent klijent i biće izbegnuto kršenje h&r pravila.
Ljudi probajte još jedan vrh provajder za Quasar, Rutor. Oni koji koriste ili su koristili Torrenter znaju vrlo dobro za taj izvor filmova i serija. Čini mi se da je bolji i od Ruhunta. A kombinacija ta dva provajdera daje odlične rezultate. Samo za serije kao i kod Ruhunta potrebno je namestiti da traži po sezonama a ne po epizodama.