Quasar Kodi/XBMC Addon (Torrent streaming) - Pulsar fork

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
fali tu partis.si tracker.....ako bi partis radio na quasaru onda bi za mene bilo top....

Učlanjen(a)
06.05.2010
Poruka
1.828
Ma najbolje par ljudi da zakupi seedbox i da moze na njega da skida sta hoce i da odrzava ratio. Mada sam ja zadovoljan i sa ovim javnim trackerima sto imaju u quasaru

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Pa gledaj svaki traker ima svoja neka pravila. Obično je 1:1 ili ako to ne možeš (a sa našim uploadom naravno da ne možeš) onda 72h ili negde nedelju dana.

Seedbox jeste najbolja solucija za ovo. Uzmeš jedan mesec seedbox napraviš buffer (gb uploada) i posle si miran godinama, jer ti u međevremenu i idu bonus poeni sa seeda pa i za to možeš da menjaš u upload.

Ja sam još pre godinu dana i više uzeo seedbox i pravio buffer na Filelist, UHDBits, Partis, T411, PrivateHD, Torrentleech (za boldovane imaju Quasar provajderi) i na svakom imam blizu ili preko 1tb uploada i imiran sam još dugo. Samo treba da držim torrent na seedu jer ja neki značajniji upload od kućne veze ne mogu da dobijem.

Što se tiče ovih javnih trakera u Quasaru Rusi su ubica. Od javnih koristim Rutor i Ruhunt i sve leti od brzina. Mada ne bi bilo loše da se napravi i Rutracker, on je baš baš dobar.

Član
Učlanjen(a)
13.04.2010
Poruka
106
U listi provajdera se ne nalazi niti jedan od instaliranih 6-7 provajdera. Da li negde gresim ili mora jos nesto da se uradi kada ih instaliram?

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Ne možeš samo da instaliraš provajdere ako ideš preko Quasara, moraš da instaliraš i "magnetic Quasar conector", naravno zajedno sa "magnetic managerom"! Ili ako nećeš da ti Quasar bude glavni addon nego samo plejer preko koga će magnetici da otvaraju i traže torente onda ili instaliraš "magnetic contextual menu for library integration" ili ideš desnim klikom na neki film ili šta god, pa na "magnetizer" i on će otvoriti i pretražiti preko instaliranih provajdera zadato.

Član
Učlanjen(a)
13.04.2010
Poruka
106
Sve sam to imao vec instalirano. Jedino ovo za desni klik i mgnetizer nisam znao. Mada sam i to probao cini mi se i nije radilo. Kako bilo nekako je proradilo.

Natrag