- Učlanjen(a)
- 13.01.2010
- Poruka
- 345
Sad već ima neki duži period kako se Quasar pojavio, kako ste zadovoljni njime?
Meni opušteno postao prvi i jedini izvor za gledanje filmova i serija. Vrlo brz i pouzdan, sve torente sa 20+ seedera odmah otvara i dostiže makimalnu brzinu mog downloada. Ja više nego zadovoljan
Šteta što nije pouzdan i za druge platforme osim Windowsa, mislim da bi lagano bio broj jedan addon ove vrste.
Da definitivno najbolji addon za serije i filmove. Dobar je i torrenter ali je nepregledan zbog ruskih naziva, a i ponekad je teze uskladiti prevod narocito za serije jer su to ruski ripovi (nekad je na pocetku serije reklama rip grupe koja je izbacila torrent) pa prevod ne odgovara, pa je potrebno vrsiti vremensko sinhronizovanje prevoda. Dok Quasar u integraciji sa Kodi bibliotekom radi savrseno, mada imam problema kada zelim nesto da obrisem iz biblioteke. Iako obrisem film koji sam gledao on se pri ponovnom pokretanju Kodi-ja sam vraca u biblioteku. Pa je potrebno ponovno brisanje. Brisanje iz Kodi biblioteke kod mene ne radi, vec moram taj isti film da nadjem preko Quasara pa da ga tako preko addona izbacim iz Kodi biblioteke. Ali mislim da to nije do Quasar addona vec do samog Kodi-ja. Neko sa slicnim problemom?
Poslednja izmena: