Taramana, kao dobri poznavaoc Adventizma ti bi morao da znas sta Adventisti uce po ovom pitanju prorocanstva iz otkrivenja, ali izgleda da eznas, ili namerno izvrces da bi stvari prikazao onakve kave nisu.
Dakle, ja pre svega nigde nisam napisao da je Islam vladao 150 godina, niti Adventizam to uci, vec da prorocanstvo iz otkrivenja govori o istorijskim napadima Turske vojske na vizantijsko carstvo - od 674 do 823 godine, sto je u okviru 150 prorockih dana ili godina kako je otkrivenje i proreklo.
Sto se tice izlivanja sudova 2011 godine, izvrnuo si kontekst mojih ranijih izjava.
Hajde da vidimo sta kaze biblija:
"I videh kad otvori šesti pečat, i gle, zatrese se zemlja vrlo, i sunce posta crno kao vreća od kostreti, i mesec posta kao krv;I zvezde nebeske padoše na zemlju kao što smokva odbacuje pupke svoje kad je veliki vetar zaljulja.
I nebo se izmače kao knjiga kad se savije, i svaka gora i ostrvo s mesta svojih pokrenuše se" ( otkrivenje 6. 12 - 14 )
Dogadjaji u otkrivenju idu paralelnim tokom, i sve ono sto otkrivenje opisuje desice se u kontinuitetu.
Prvo idu zemljotresi kao priridne katastrofe, potom i svi ostali znaci koji treba da uslede do Hristovog dolaska, i podrazumevaju odredjeni vremenski period u kome ce se odigrati.
Ako pratis dogadjaje - ovog meseca su se dogodila cetiri zemljotresa u cetiri dana u kontinuitetu.
Dakle, vest je ta, da mi zivimo u sestom pecatu u kome ce se u ovom periodu ubrzano odigrati sve ono sto je u njemu sadrzano.
Ovo je ujedno i dokaz da sve sto iznosis o Adventistima i o meni koji navodno iznosimo lazi - pada u vodu, jer nije problem u Adventistima ni u meni, vec u tvom izvrtanju tudjih izjava, i pripisivanju necega sto nije ni receno ni napisano.
-----------------------------------------------------
Mire, iznosis neistine, Miler nije bio Mason vec Baptisticki svestenik, niti je bilo koga povukao, a osim toga nije bio ni Adventista.
Istorijska povezanost tradicionalnog Hriscanstva nije masoinska ideja, to si izmislio, vec je to istorijska cinjenica koju potvrdjuje i zvanicna istorija, i istorijski podaci i istoka i zapada.
Masoni imaju pagansko trojstvo koje slave, koje je stvorio Lucifer koji je kopirao celu biblijsku istinu i stvorio svoju istinu naspram Bozanske, radi duhovne indoktrinacije covecanstva, ali to nema veze sa biblijom, jer biblija uci o tri Bozanske licnosti - Ocu, Sinu Gospodu Isusu, i Svetom Duhu.
--------------------------------------------------
Kako misliš živo iskustvo ?
Pojasni , ako nije tajna
Antonija, vera jednog coveka nije samo jedna misao koja lebdi tamo negde, vec ona treba da bude zivo iskustvo koje covek dozivljava sa Bogom.
Bog zeli da ga iskustveno dozivimo, jer on je pored svakog coveka i zeli da mu se otkrije, samo covek treba to da zatrazi od Boga.
Kada covek to ucini, Bog ce delovati na njegov um i srce, i covek ce doziveti Bozansko prosvetljenje, dozivece jedno novo iskustvo koje se tesko moze opisati ljudskim recima, jednostavnoo - u njemu ce se roditi jedna ziva ljubav, radost, i mir, osetice se rasterecen - kao da je sav teret briga i teskobe ovoga zivota spao sa njegovih pleca, osecace cistotu misli, kao da mu je celo nebo otvoreno, i on ce razumevati i sa lakocom prihvatiti svaku biblijsku istinu, moliti se usrdnije kao da vidi onoga kome se obraca pored sebe.
Ponavljam, tesko je opisati Bozansko delovanje ljudskim recima, sta covek oseca i dozivljava, to jednostavno treba iskustveno doziveti, jer to je nesto nalepse sto ne postoji u ljudskoj realnosti i sto covek ne moze da dozivi nikakvim svojim naporima niti bilo cime - osim u licnom dodiru sa Bogom.
Isus je rekao
"IŠTITE I DAĆE VAM SE, TRAŽITE I NAĆI ĆE TE, KUCAJTE I OTVORIĆE VAM SE, JER SVAKI KOJI IŠE PRIMA I KOJI TRAŽI NALAZI I KOJI KUCA OTVORIĆE MU SE" ( Matej 7. 7 - 8 ).
Pitanje je samo koliko smo otvoreni da sluzimo Bogu i da ga trazimo, od toga zavisi koliko ce mo primiti od njega, i da li ce nam se otkriti.
Bog moze dati i neka druga iskustva,u skladu sa njegovom voljom, gde ce licno progovoriti coveku, a Bog se otkriva na 4 nacina opisana u bibliji, kroz san, viziju, glasom Duha Svetoga, i kroz znakove.
Ne znam u kojoj meri sam odgovorio na tvoje pitanje, ali to ces najbolje otkriti ako ga sama potrazis u jednostavnoj molitvi, odprilike kao sto je sledeca: "Gospode molim te da mi se otkrijes i da me povedes putem zivog iskustva otkrivenja tvoje slave i zajednice sa tobom, da to iskustvo dozivim u licnom zivotu, da mogu da te spoznam, i upoznam tvoju volju" itd..itd..
Covek koji iskreno ovako ili slicno moli - Bog ce mu se otkriti.