Taramana, ja se ponovo ogradjujem o sve optuzbe za moje navodno laganje, jer upravo je suprotno - da ti sve vreme iznosis neistine protiv mene, Adventista, i Ellen White, a to smo videli iz nekoliko poslednjih slucajeva gde si izneo neistine o navodnom verovanju Adventista, i ako sam dokazao da to sto si pripisao Adventistima - oni u opstre nemaju u svome ucenju,
Dakle, TI upravo sve vreme svesno iznosis neistine o meni, Adventistima, i Ellen White, izvrces tudje izjave, iznosis neistine da Adventisti nesto veruju i ako to nije istina, vec si to izmislio i pripisao im.
O ponasanju da i ne govorim, recima koje pises, vredjanju i omalovazavanju, ironicnosti, zajedljivosti, i mrznji koju ispoljavas prema neistomiljenicima - necu ni da govorim, jer to svi vide, i ja sam vise puta ukazao na ovo.
Takodje o ponavljanju, jer se ovde vidi ko mesecima ponavlja iste komentare, iste osude prozete ironicnoscu i zajedljivoscu, i neistinama i izvrtanjima, na koje je isto toliko puta odgovreno, i ako se nesto ponavlja sa moje strane - to je upravo iz razloga sto ti u nedogled ponavljas iste komentare, pa ja iz tog razloga dajem iste odgovore..
Ja razum spasenja i zivu veru imam, i ne hvalim se znanjem, vec se molim Bogu, predajem mu se, i zivim svoj zivot sa Bogom.
Neistine nikada ne izgovaram niti ih pisem, a gresaka gledam da bude sto manje, jer svi smo mi ljudi i skloni smo pogreskama, ali se ogradjujem o sve tvoje optuzbe o navodnom laganju, i svemu ostalom sto mi pripisujes.
Nemam nista lose protiv tebe, cak sta vise - zelim ti da se stvarno obratis Bogu, i dozivis promenu koja ce uciniti da budes pravi covek Bozji, ispunjen rodovima koji ce se pokazati u svakoj tvojoj reci, i delu.
Pozdrav!