Promašaji Adventne crkve

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Masoni jesu jeres i okultna organizacija sa kojom adventisti nemaju nikakve veze.

:roll::roll::roll:

Baci tu travu nije to za starije ljude,znam da vas je veštica učila paši ali postoji i druga hrana.
Svrati za par meseci da vidiš kako je providna tvoja laž.
Samo Laodikeju možeš u to ubediti i ovde na forumu nikog više jer su ostalo sve verujući,shvataš.

Jim Shaw bio je Frimason 33. reda i tek tada je shvatio da je zaveden:
“Kada sam to otkrio, odmah sam prekinuo vezu s njima. Izasao sam napolje. Tako sam se odvojio od Frimasona. To je Luciferova nauka. Poverio sam svoj zivot Gospodu Isusu Hristu i primio Ga za svoga Gospoda i Spasitelja. Zauvek sam napustio masonsko drustvo i nikad im se vise necu vratiti.” (The Deadly Deception, p. 109)

Znaš šta kaže Tifa na to:

lažeš zlato,lažeš dušo.

Učlanjen(a)
06.03.2016
Poruka
175
Slaviša tvoja gospa reče da neće proći ni 20 god.a Gospod će doći i....šta bi?
Zašto ti porediš pogađače sa Božjim najavama da čovek u svom životu uvek bude spreman a Božje skoro je već 20 vekova.
Jeli,zašto svi tvoji pionirčići nose one uniforme sa pregačom...jesu to neki kuvari?

Tako je Taramana, lupas makar sta samo zato sto nemas odgovora.

Htristos je na mnogo mesta u Novom zavetu Obecao da ce "DOCI SKORO"!
Apostol Pavle je verovao da ce Isus dovci dok je on jos ziv. Da li i njih kritikujes za to sto su to izjavili?
Taramana, zao nam je ali na tvoje izjaver se vise ne mozemo osloniti. Zato molimo te da nam dostavis tekst sa izvorom odakle si ga uzeo i tek onda cemo o njemu diskutovati.

Učlanjen(a)
06.03.2016
Poruka
175
:roll::roll::roll:

Baci tu travu nije to za starije ljude,znam da vas je veštica učila paši ali postoji i druga hrana.
Svrati za par meseci da vidiš kako je providna tvoja laž.
Samo Laodikeju možeš u to ubediti i ovde na forumu nikog više jer su ostalo sve verujući,shvataš.

Jim Shaw bio je Frimason 33. reda i tek tada je shvatio da je zaveden:
“Kada sam to otkrio, odmah sam prekinuo vezu s njima. Izasao sam napolje. Tako sam se odvojio od Frimasona. To je Luciferova nauka. Poverio sam svoj zivot Gospodu Isusu Hristu i primio Ga za svoga Gospoda i Spasitelja. Zauvek sam napustio masonsko drustvo i nikad im se vise necu vratiti.” (The Deadly Deception, p. 109)

Znaš šta kaže Tifa na to:

lažeš zlato,lažeš dušo.

Posto nista nisi rekao o ovom navodu, to pokazuje da si ti mason:

Albert Pike je pontifik MASONA 33. stepena. On je izjavio: “Nama savremeni veliki inspektor, kazemo vam, da mozete preneti braci 32 stepena, MASONSKA RELIGIJA ZA SVE NAS TREBA DA BUDE NAJVISI STEPEN UVOENJA LUCIFEROVOG UCENJA. LUCIFER JE BOG. PRAVA FILOZOFSKA RELIGIJA JE VEROVANJE DA JE LUCIFER BOG SVETA I BOG DOBRA,”

Ajde Taramana, kazi sada pred svima. Da li adventisti veruju i uce ove masonske zablude?

Ako ces pak reci da uce, DOKAZI!

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Taramana nema ni jedan dokaz kojim bi pokazao da bilo koja tacka vere Adventista ima masonsko poreklo.
On samo pokusava da pokaze kako navodno i drugi veruju u ono sto on tvrdi, iako niko ne veruje u njegove izmisljotine.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Taramana nema ni jedan dokaz kojim bi pokazao da bilo koja tacka vere Adventista ima masonsko poreklo.
On samo pokusava da pokaze kako navodno i drugi veruju u ono sto on tvrdi, iako niko ne veruje u njegove izmisljotine.
Tako je Taramana, lupas makar sta samo zato sto nemas odgovora.

Htristos je na mnogo mesta u Novom zavetu Obecao da ce "DOCI SKORO"!
Apostol Pavle je verovao da ce Isus dovci dok je on jos ziv. Da li i njih kritikujes za to sto su to izjavili?
Taramana, zao nam je ali na tvoje izjaver se vise ne mozemo osloniti. Zato molimo te da nam dostavis tekst sa izvorom odakle si ga uzeo i tek onda cemo o njemu diskutovati.

Maričelo jemaš pravo kako si ti samo pametan...mora da si vegetar jel tako?
Zaboravi ti reći jel zaista u onih 20godina koje veštica sa kristalnim zubima koja uči o kraju sveta pogodila i Isus došao ili je lažna proročica?

Evo još jednog biljojeda,ljudi sa tolikom pameću vaša glava nije za jedan već za dva para nogu.Kako samo dve noge mogu nositi toliku pamet...ili se pomažeš i rukama pri hodu?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ovde se nista pametno ne moze cuti osim zajedljivosti i vredjanja drugih.
Sva lepota Hriscanske misli i diskusije o biblijskim temamaa se izgubila u ovome, zahvaljujuci pojedincu koji svoje unutrasnje porive izivljava na drugima.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Ovde se nista pametno ne moze cuti osim zajedljivosti i vredjanja drugih.
Sva lepota Hriscanske misli i diskusije o biblijskim temamaa se izgubila u ovome, zahvaljujuci pojedincu koji svoje unutrasnje porive izivljava na drugima.

Hrišćanska vera Slaviša nije mile reči kojima te veštica napoji već MAČ koji razdvaja vaše laži od Božje istine.
Počni VEROVATI i GOVORITI ISTINU i videćeš onda ko ljubi istinu a mrzi na pogađače,lažne proroke i lažne učitelje.Tad ćeš videti razliku svetlosti od tame a sad to ne vidiš.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Onda ti hvali da upoznas biblijskog Boga ljubavi i neznosti koju ima prema svim stvorenjima, jer te reci odaju da tu ljubav nisi spoznao, i da nemas zajednicu sa Isusom koja bi dovela do toga da je upoznas i primis, i postanes novi covek, kome ce nacelo biti da sve radi iz ljubavi koja ce se pokazati u svakoj reci, pogledu, ili postupku.

Sto se tice tvog saveta - primeni taj savet na sebi i bices srecan i blagosloven, i nemoj osudjivati one koji vec to cine u svom zivotu, ziveci u istini, i primenjujuci je u prakticnom zivotu.

Pozdrav!

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Onda ti hvali da upoznas biblijskog Boga ljubavi i neznosti koju ima prema svim stvorenjima, jer te reci odaju da tu ljubav nisi spoznao, i da nemas zajednicu sa Isusom koja bi dovela do toga da je upoznas i primis, i postanes novi covek, kome ce nacelo biti da sve radi iz ljubavi koja ce se pokazati u svakoj reci, pogledu, ili postupku.

Sto se tice tvog saveta - primeni taj savet na sebi i bices srecan i blagosloven, i nemoj osudjivati one koji vec to cine u svom zivotu, ziveci u istini, i primenjujuci je u prakticnom zivotu.

Pozdrav!

Naivan.
Ti jarane stalno sud pominješ,jel ti čuješ nekad sebe dok čekaš kosku?
Onaj ko te ukorava zbog lažnih učenja i proricanja ti NIJE NEPRIJATELJ glavo usijana....osvesti se.
Oni što ti laskaju to su lažovi i plaćenici za širenje masonsko okultne laži njih se čuvaj.
Oni će te uvek nazvati satanom kad staviš Božju reč iznad vešticinih jer im ugrožavaš lične dohotke.
Budi bar nekad u životu čovek i počni koristiti glavu ne za ponavljanje mantre već zaSLUŠANJE BOŽJE REČI I VEROVANJE odbacivši okultiste i prevarante.

Tvoji pioniri su proizveli Rasela pogađača kao i celu plejadu masonskih pokreta.Toliko te žongliraju i ti ne možeš videti zbog Jeleninog plašta magije.
Pitaj dete od 7 godinaako piše da PROROCI SPALJUJU NEPRIJATELJE a onda im reci da je NEPRIJATELJ SPALIO PROROKE i pitaj ih jel to obrnuto od prorečenog i onda se zapitaj kako to dete može shvatiti a ti ne možeš i tad zbaci Jelenin plašt.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ne, tebe ljubav ne pokrece vec cista mrznja prema Adventistima, i sve sto govoris protiv Adventista i Ellen White su ciste neistine, izvrtanja, i tvoji licna shvatanja reci Bozje.

Adventizam je moj zivot, i kroz njega mi se licno otkrio Gospod, osvedocio me u svaku tacku biblijske istine koju njegova crkva poseduje u stopostotnoj meri, i licno me pozvao u sluzbu propovednika i vesnika istine.

Ja imam istinu, imam i zivo iskustvoo sa Bogom.

Ti si sada nesvestan ove istine, jer si dopustio sebi da satana ovlada tvojim umom i zarobi te u svoje kandje lazi i prevara, ispunjavajuci te mrznjom prema svima koji uce suprotno.

Malo je verovatno da ces se obratiti pre nego sto odpocnu poslednji dogadjaji kada sam Bog bude pokazao svoju slavu i objavio istinu svakom stvorenju.
Tada ces verujem otvoriti oci i postati svestan svojih krivih puteva kojima si isao boreci se protiv Boga i njegove crkve, i njegove istine, i verujem da ces se pokajati i obrati Bogu, ako ne odes toliko daleko da ti ni to nece pomoci, vec ces zavrsiti kao okoreli ekumenista i podanik antihrista koji ce stati na stranu progonitelja istine, sto bi zapecatilo tvoju sudbinu za vecnost.
Ali verujem da tako nece biti, vec da ces se podsetiti svega sto znas o onome sto ti je predoceno, i da ce ta da to seme roditi rod u tvom srcu, i uvesti te u vecnost iskljucivo po zaslugama Bozje milosti.

Natrag